nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aaaa, ok, rezonabil atunci . Atata nu mi-e rusine sa-i cer doamnei mele. Dar sper ca asta inseamna colet recomandat care nu se pierde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa stii ca noi punem colete simple, sa bat in lemn, inca nu s-a pierdut niciunul, doar a intarziat

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Da, dar daca Alex&Sara ( de exemplu) da 150 pe rochita si se pierde coletul ... nu e mai bine sa-l trimita cu Fan Curier sau ceva de genul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Sibylle,scuze.Eu am raspuns la PM dar cred ca nu i-am dat si send ca tin minte ca tamana tunci se trezise Daria in niste urleteeeee si am fugit repede la ea .Vrem rochita,sa ne spui in ce cont sa viram banii si platesc eu transportul sa il puna ramburs,dar la Posta ca prin curier urca totusi la pretul ce il achit si pe rochita .u daca crezi ca cineva da mai mult de 150 ron,pune-o la bazar,noi atat putem oferi .
Si asteptam cu mare interes si lucrusoarele de la tine pt bazar.
Daca vrei,le pot prelua si distribui eu fara a cere plata transportului de la cumparator .
Saptamana viitoare o s amai bag si eu cate ceva la bazar ca ne vine mesterul sa renovam si camera copiilor si trebe sa mai fac loc in dulap

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Si eu ma ofer sa distribui daca mai are cineva de dat si nu poate face nshpe drumuri la posta

(rambursul vine 7 lei in plus ca taxa, nu ? insa nu stiu cat vine la colet cu valoare de 150 lei, dar daca am drum la posta, intreb zilele astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

pai nu trebuie sa puna la valoarea coletului 150 ron...un 10-20 ron e deajuns si atunci nu cred ca o sa fie mai mult de 7 ron rambursul.Ca doar nu trebuie sa incaseze tanti care trimite si valoarea rochitei,ca banutii ii voi depune in contul cui zice Sibylle

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Asta e rezolvata din start, musai pusa valoare minima 20 lei la toate coletele cica asa e regula din februarie la posta romana
Insa am inteles ca Sybille vrea sa aiba garantie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Da,sigur ca platesc si transportul.Dar nu stiu cum se procedeaza ,fac o poza si v-o trimit sa o puneti la bazar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am scotocit si eu prin dulap, am gasit ceva lucrusoare de dama marimea S (36-38), acum trebuie sa imi gasesc timp sa le pozez si postez .. cele de copil le-am donat deja, in mare parte, in particular ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Nu stiu ce e rambursul de care vorbiti ( v-am zis ca-s batuta-n cap). In Franta cand trimiti un colet recomandat platesti transportul si atat, nu sunt alte taxe ( ma refer la coletele cu marfa normala).

Daria, eu is cam traumatizata cu Posta Romana ca la bunica-mea nu ajungeau coletele neam. Uneori nici macar scrisori. Eu va cred daca ziceti ca aveti incredere, numai o intrebare mai am: cand trimiti coletul ai o dovada, nu? Un nr de inregistrare, ceva sa dovedesti ca ai trimis acel colet? Mersi, si gata, nu va mai ocup spatiul pe aici.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput