nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Eu nu va uit, vin in Ro in prima saptamana a lui august si voi aduce lucrusoare pt bazar.

Mirela, super idee!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Da - si eu aduc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

As vrea sa donez si eu ceva.Nu am hainute ca le-am dat .Sunt multi copii,extrem de amarati.Dar am un carut Geox ,e aproape nou.Numai ca are ceva probleme.Se accepta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Imi cer scuze,carutul e Geoby...daca era Geox ,sigur nu avea probleme.L-am cumparat cu 500 lei.La sistemul de strangere are probleme,dar l-as putea duce la reparat daca se accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si esti dispusa sa-l trimiti colet postal daca il doreste/castiga/achita cineva ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Asta ce inseamna? ca cel care cumpara nu plateste si transportul produsului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:

Asta ce inseamna? ca cel care cumpara nu plateste si transportul produsului?

din cate stiu eu de la bazar, cel care doneaza plateste si transportul, dar nu-s fff sigura, este adevarat ca nu m-am mai ocupat de foarte mult timp de bazar.

edit si off topic, mamagiuliei felicitari pentru "functia" de moderator! nah...acu am vazut si eu ...

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

Sybille,
sunt cateva-multe reguli la bazar
Coletele cu obiectele donate se pot expedia fara nicio dorinta de recuperare taxa, se pot trimite cu cerere taxa in contul cazului spre care a mers donatia sau cu ramburs.
Majoritatea care am preluat colete cu produse nu am afirmat nicio cerinta in acest sens e ca o contributie a noastra personala si marea majoritate a fetelor care au cumparat, au rotunjit sumele donate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Io is mai blonda si nu am inteles mare lucru din ce ai zis. Io deocamdata am in vanzare o rochie, dar care nu e la mine acasa. Inca nu mi-a raspuns Alex&Sara la PM-ul cu masuratorile rochitei, ca sa stiu daca o cumpara sau nu ( daca nu o cumpara, o bag la bazar). Si nu am inteles exact cine plateste transportul din ce ai scris tu Intreb pt ca sa stiu sa o previn pe doamna mea ca trebuie sa plateasca si transportul (desi sincer as prefera sa nu-i cer asta).

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Mergi la inceput

Citat:

Io is mai blonda si nu am inteles mare lucru din ce ai zis. Io deocamdata am in vanzare o rochie, dar care nu e la mine acasa. Inca nu mi-a raspuns Alex&Sara la PM-ul cu masuratorile rochitei, ca sa stiu daca o cumpara sau nu ( daca nu o cumpara, o bag la bazar). Si nu am inteles exact cine plateste transportul din ce ai scris tu Intreb pt ca sa stiu sa o previn pe doamna mea ca trebuie sa plateasca si transportul (desi sincer as prefera sa nu-i cer asta).

2,4 lei costa un colet simplu pana intr-un kg.
insa nu cred ca ar fi o problema sa i fie achitata aceasta suma

Mergi la inceput