Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Santo, scuze mesajul ii era adresat Danei15 . dar am uitat sa specific, nu te supara,. in constanta ai salonul Allure Center, stiu ca m-am uitat azi ca si sora mea mea sa mearga si ea sta in C-ta, dar nu stiu sa te ajut mai mult, caci nu le mergea pagina de net...poti incerca zilele urmatoare...
si NU, nu mai alaptez de la 2 luni, din pacate lapticul era din ce in ce mai putin, asa am bagat laptele praf si in 2 saptamani max nu am mai avut deloc; stateam cu orele in bucatarie si mulgeam, bebe des la piept, dar sfarsea prin a urla de foame...dupa ce statea 15-20 min la san, cand il luam urla si papa lp tot biberonul 125 ml...asa e atat a fost si a trecut....4 luni jum de atunci...ferice de voi careinca va puteti bucura

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Santo, eu ii dau iaurt, pe care il scot cu cel putin o ora inainte de a-l servi, iaurt pe care il amestec cu branzica proaspata! asa mancam noi la ora 17 30 18
iar in ceea ce priveste diferenta dintre alergat in aer liber dimineata pe racoare, si "inchiderea intr-o capsula", care in ceea ce ma priveste, nu e cazul, zic sa nu dai cu parere daca nu cunosti. e un masaj de relaxare binemeritat, care are ca finalitate remodelarea corporala. nu stiu pentru altii, dar pentru mine e o adevarata binecuvantare....si da, cred ca e placut sa alergi dimineata, dar acum cine mai poate ?
ca sa nu vorbiti in necunostinta de cauza, nu vroiam sa dau nume, dar...cautati pe google SLENDER YOU si veti vedea ca aceste mese de gimnastica sunt supravegheate de kinetoterapeuti, sunr recomandata persoanelor care nu au voie efort, dar totusi au nevoie de miscare ...Hai ca deja am comentat cam mult; dar eu vorbesc din experienta proprie si nu din auzite, sau citite...va pe toate

POZE

Mamica de Andrei sa stii ca m-am documentat pe net si acum nu mai sunt chiar atat de nestiutoate..nu am citi mult, dar am retinut asa: ca genul acesta de gimnastica este recomandata persoanelor cu afectiuni cardiovasculare, celor care se recupereaza fizic dupa un accident vascular cerebral sau pur si simplu celor care nu iubesc salile de fitness sau pista..

uite, sa ne intelegem de la inceput, eu nu am nimic personal cu tine si daca comentez ceva nu inseamna ca-ti judec deciziile, ci pur si simplu "am ceva" cu metoda aceasta de a face sport..

am vazut candva o imagine, care se dorea haioasa, cu niste scari rulante la intrarea intr-o sala de sport...ei, asa mi se par si mesele acestea (fara suparare, tot in categoria "capsula" le bag)..deci, nu pot sa-mi inchipui cum sa stai pe o masa care iti ridica trunchiul pentru a face abdomene, sau care-ti ridica picioarele, sau mainile..iar daca este vorba de un masaj, pai eu as prefera sa mi-l faca niste maini pricepute si puternice (atasate la un trup bine facut si uleios..nu mi-i barbatu'acasa..am scuza, bine?)
eu ca sa ajung la parc as avea nevoie numai de o ora: 10 min dus (cu masina), tot atata intors, 20-30 alergatul..insa cum prichinduta mea se trezeste inca de 2-3 ori noaptea nu reusesc sa gasesc o zi in care sa ma trezesc odihnita si sa merg..dar o voi face, cu siguranta!

hai, sa nu te superi pe mine, ca eu sunt in "sevraj" acum dupa activitate fizica..a venit primvara, e cald , s-a mai lungit ziua..si simt nevoia sa stau cat mai mult timp in aer liber;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

nici gand de suparare, Dana!, eu doar imi spun parerea despre ceva ce am incercat si tare bine imi mai prinde, eu acum sa merg la sala si sa trag o ora de mine la aerobic, sau alergat in parc, si apoi sa vin sa o iau de la capat cu Andrei? nu as rezista nici fizic nici psihic... asa cum spuneai, fiecare avem dreptul la opinie si ti-l respect

POZE

Mergi la inceput

Fraguta sa stii ca si Anei i se mai inroseste un ochisor cand afara bate vantul sau este mai frig...este drept ca de ceva vreme nu s-a mai intamplat;
pup aricioasa!
ai gasit cadou la coautor? ce haioasa ai fost cand ai zis ca la cati ani face, nu merita cadou..dar cati face mami? e voie sa intreb?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Bia te imbratisez mamica draga! ma bucur tare ca ai bagat un caput in camera noastra virtuala...pupici pe fruntea voinicilor!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

si tare-s mandra de mine cand vad ca mai dispare cate un cm pe luna... sunt asa de mandra ... nici nu va inhipuiti cum aratam dupa ce am nascut si ce ambitie am avut...eu m-am oprit cu numaratul kg plus in sarcina la 22 si ar fi mai fost vreo 2 sapt jum pana am nascut, si acum am cu 2 kg minus fata de data cand am ramas gravida.... nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar simteam nevoia sa spun cuiva, si soatza mea deja sforaie, andrei e in lumea viselor de aproape o ora .... asa ca ati ramas doar voi ....
cred ca ma molipsesc si eu de la ceilalti colocatari ai ap si va pupacesc dulce de noapte buna!!

POZE

Mergi la inceput

Bravo mami de Andrei!
Sa ai o noapte linistita!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si tare-s mandra de mine cand vad ca mai dispare cate un cm pe luna... sunt asa de mandra ... nici nu va inhipuiti cum aratam dupa ce am nascut si ce ambitie am avut...eu m-am oprit cu numaratul kg plus in sarcina la 22 si ar fi mai fost vreo 2 sapt jum pana am nascut, si acum am cu 2 kg minus fata de data cand am ramas gravida.... nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar simteam nevoia sa spun cuiva, si soatza mea deja sforaie, andrei e in lumea viselor de aproape o ora .... asa ca ati ramas doar voi ....
cred ca ma molipsesc si eu de la ceilalti colocatari ai ap si va pupacesc dulce de noapte buna!!

POZE

felicitari, astept si eu reteta succesului

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

bun seara doamnelor,

am mai spicuit ceva de pe la capitlele trecute asa ca nela draga mea, imi pare tare rau de Anuta. sper sa recupereze repede. ai sa vezi ca mergeti acasa, schimba aerul si va pune carnita.

mely cu intariziere zic si eu sanatate sotului. sper sa iti treaca starea blue.

kinga draga, noi facem bine...cam maraiti...vaccin, gingii mancacioase. mai stau o sp si-l diversific si eu ca e jale noaptea.

dana draguta, va pupam cu drag. si zici ca diversificarea e complicata...hmmm...de aia tot aman eu oare?

iuliko mami te pup si pe razaciosul din dotare care tipa cand nu-i iese vreo faza. asa-i ca-s teroare cand se apuca de urlat dk nu pot ei sa faca ceva?

carina .

santo ti-ai luat babycook?

laura super barbatel e Mihnea.
lali sa va fie de bine plimbarea.

selen pupam pe Alba ca Zapada.
dianaimi pare tare rau de alergiile lui Nicholas, dar macar acum stii de ce sa il feresti.
fragutzo cum te simti, mami? tortul tau arata intr-un mare fel.

oare mai era ceva?
elle nu cred ca exista prea multe case fara shoareci in orasul asta. sa vezi la metrou cum misuna.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara dovlecime,

Sunt total nerecuperata dar am intrat sa spun sarbatoritilor de ieri si de azi

Am capitole de recuperat si sincer nu stiu cand o sa reusesc ca de cand e cald cea mai mare parte a timpului o petrecem la plimbare si restul de timp cu facut de mancare nou si la Maria si cu facut curatenie.

SI sa va mai dau niste vesti despre noi. Ca tot spuneam eu la un moment dat ca Maria sta in genunchi. Ieri am lasat patutul ei mai jos cu un nivel de teama sa nu cada si cand si-a dat Maria seama ca asa marginea e la un nivle mai bun pentr maini sa se traga in sus, hop si in picioare. Asa ca de ieri se tot ridica singura in picioare in patutul ei.

Mkunigunda, . Am ramas la postul tau din cap 119 si vroiam sa iti spun ca si mie mi-a fost dor de tine. Dar probabil ca si mine nu ai avut nici tu timp sa mai intri. Imi pare rau ca Victor nu a acceptat legumele. Nici la Maria nu ii plac toate. EU am constatat ca accepta cu placere, in ordinea preferintelor: dovlecel, gulie, conopida, acestea ca si leguma principala in mancarica care i-o fac. Bineinteles ca pe langa astea mai pun (in functie de mancare) ceapa, morcov, ardei, rosie , care nu le refuza. Cartoful il accepta in functie de oane, dar nu e preferatul ei. SI pot sa spun ca nu ii place spanacul ca si leguma si ficatelul de pui din categoria carne.

Monikus a dat oare vreun semn? Ce mai faceti? Cum a fost la cele 2 controale?

Va pup si sa vad daca reusesc sa mai recuperez ceva azi, daca nu somnic usor.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput