Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Santo, eu ii dau iaurt, pe care il scot cu cel putin o ora inainte de a-l servi, iaurt pe care il amestec cu branzica proaspata! asa mancam noi la ora 17 30 18
iar in ceea ce priveste diferenta dintre alergat in aer liber dimineata pe racoare, si "inchiderea intr-o capsula", care in ceea ce ma priveste, nu e cazul, zic sa nu dai cu parere daca nu cunosti. e un masaj de relaxare binemeritat, care are ca finalitate remodelarea corporala. nu stiu pentru altii, dar pentru mine e o adevarata binecuvantare....si da, cred ca e placut sa alergi dimineata, dar acum cine mai poate ?
ca sa nu vorbiti in necunostinta de cauza, nu vroiam sa dau nume, dar...cautati pe google SLENDER YOU si veti vedea ca aceste mese de gimnastica sunt supravegheate de kinetoterapeuti, sunr recomandata persoanelor care nu au voie efort, dar totusi au nevoie de miscare ...Hai ca deja am comentat cam mult; dar eu vorbesc din experienta proprie si nu din auzite, sau citite...va pe toate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buenas!!

In aceasta seara puiul meu a adormit inainte de 9. Ne culcam tot mai devreme.

Legat de introducerea legumelor, ca vorbeau Dana si Moni, si noua ne-a zis doc sa introducem cate 2-3-4 odata pt zeama. Eu am introdus max 2 in supa. Si sa ajung la cat mai multe. Si maine introduc si lobodoa(am gasit eu) si cartoful, care tre sa fie ultimul. Si am vreo 11-12 legume. E chiar buna zeama aia. Apoi le iau de la inceput si le fac piureutz. Astfel fac eu primele supe si piureuri din viata mea.

Altfel, ne-am cantarit de curand si avem 8400 gr - deci luna asta 400-500 gr. De acum incetinim, se pare. Si 73-74 cm. Aproximativ. Si daca va faceati griji cu bebe la 7 kg, don't worry. Uite, o prietena din parc are bebe de 9 luni jumate si are cat a mea. Nu arata slab deloc. E frumusel si numai bine. Zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara gagicutzelor !!
Eu sunt franta...Am colindat tot orasul azi,m-am plimbat de nebuna cu copilul in carucior...Eu pic si el se joaca,gongane si se cearta cu pilota din patul nostru,al celor mari.Ma bag nitel la recuperari.,si dupa,somn .

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai, Hepi, cum adica gazeaza bananele? vai!
da' eu le iau mai verzui si le tin 4-5 zile in bucatarie pana se coc..oare se pune?
Merg in piata dupa pere! o pun maine dimineata pe Ana in wrap si mergem!
Sa stii ca piersici si caise nu am de gand sa-i dau inca..nu stiu daca voi reusi sa-i ofer unele din sursa sigura, dar am de gand sa i le introduc atunci cand este sezonul lor;

citeam in schema de diversificare pe care ne-a scris-o Miha (cea de la medlife dupa care te ghidezi si tu cred)..si acolo spune ca rapid dupa ce ai introdus supa crema de morcovi, sa-i bagi si dovlecelul si alte radacinoase..ma intreb de ce rapid..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Santo, eu ii dau iaurt, pe care il scot cu cel putin o ora inainte de a-l servi, iaurt pe care il amestec cu branzica proaspata! asa mancam noi la ora 17 30 18
iar in ceea ce priveste diferenta dintre alergat in aer liber dimineata pe racoare, si "inchiderea intr-o capsula", care in ceea ce ma priveste, nu e cazul, zic sa nu dai cu parere daca nu cunosti. e un masaj de relaxare binemeritat, care are ca finalitate remodelarea corporala. nu stiu pentru altii, dar pentru mine e o adevarata binecuvantare....si da, cred ca e placut sa alergi dimineata, dar acum cine mai poate ?
ca sa nu vorbiti in necunostinta de cauza, nu vroiam sa dau nume, dar...cautati pe google SLENDER YOU si veti vedea ca aceste mese de gimnastica sunt supravegheate de kinetoterapeuti, sunr recomandata persoanelor care nu au voie efort, dar totusi au nevoie de miscare ...Hai ca deja am comentat cam mult; dar eu vorbesc din experienta proprie si nu din auzite, sau citite...va pe toate

POZE

Mersic! Cred c asa o sa fac si eu!
Si mami eu sa stii ca nu am zis nimic de gimnastica, mie mi se pare super ideea. Chiar vream sa caut si la noi sa vad cam cat costa!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

mamideandrei inca o intrebare si gata inca alaptezi?
parca citeam ceva despre asta, cica nu e recomandat cat alaptezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Eu ii dau iaurt cumparat special pt bebelusi de 4-24 luni, il scot din frigider cu 1-2 ore inainte de a i-l da, la Patricia ii place mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu am gasit in bucuresti aici www.salonbianca.raminfo.ro" target="_blank">http://www.salonbianca.raminfo.ro si astept un raspuns apropo de faptul daca e voie cand alaptezi

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Hepilica, n-am program la Natalie. Ies cu ea in fct de cum se trezeste dimineata..pt mine e ok oricand.

Fetele, multumesc pt sfaturile cu raceala. Nu am temperatura, doar nasul infundat si ma goare gatul si sunt aricioasa rau de tot

Sper ca Natalie sa fie ok, o sa-i mai vad si maine ochisorul si dc e ceva in neregula merg la doc. Am zis, am zis!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu am gasit in bucuresti aici www.salonbianca.raminfo.ro" target="_blank">http://www.salonbianca.raminfo.ro si astept un raspuns apropo de faptul daca e voie cand alaptezi

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Sa-mi zici si mie ce ti-au raspuns!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput