Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

lumeeeeeeeeeeee ajutoooooorr

trebuia sa plecam cu catel cu purcel sambata dimineata la Belis in jud Cluj pentru Paste... si a intervenit ceva si nu se mai poate acolo si eu nu aveam un back-up ca sa zic asa. ajutoooooooooooorrrr...

stiti careva o pensiune unde sa ma pot duce cu carol care sa aiba bucucatarie (nu vreau sa-mi gateasca tanti aia) si sa nu-mi ia pielea depe mine. ca finante nu prea se este ca e criza maica, e criza! nu conteaza zona numai sa nu fie aproape de bucuresti va rooooog ajutai o oama la nevoie!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Mai am o intrebare. Ieri i-am dat iaurt lui Andrei (doua lingurite), nu a fost incantat prea tare (ca de altfel de nici o mancare). Cum il dati voi, ca direct din frigi mi se pare prea rece si de incalzit nu cred ca e ok. Il lasati o perioada la temperatura camerei?

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

eu nu i-am dat inca simplu, doar in piure, dar daca i-as da simplu asa as face, l-as lasa dinainte un pic la temperatura camerei....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Cineva (scuze, memoria mea cere lecitina..) parca zicea ca-i va face puiului supa din mai multe legume odata..nu's experta! dar nu mi se pare ok..ma gandesc eu ca ar trebui introduse treptat, incetut, sa se obisnuiasca cu gustrurile..dar fiecare face cum crede!

Eu ii fac supa din toate odata ca asa mi-a zis dr ,dar ii dau doar zeama iar cand voi incepe sa la pasez o sa i le dau tot pe rand cateva zile morcovul,apoi cartoful... Sper sa fie ok,doar e recomandarea dr.

Tocmai a venit al meu sot cu o surpriza I-a luat lui Tudor colivie. Si eu nu suport sa vad pasarele inchise oricat de frumoasa ar fi colivia(cu oglinda,clopotel si multe alte jucarele). Bine ca momentan e goala...

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Selen, eu lui Roni ii faceam branza calcica. La 1l de lapte, 8 pastile de calciu lactic. Se pune laptele la fiert, cand da in clocot punem pastilele bine zdrobite (eu le luam la ciocan, ca-s foarte tari, pana se faceau praf)se amesteca bine. Ai sa vezi ca imediat se aduna branza; ramane zerul verde; o pui la scurs si gata...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

saru'mana, dar cred ca nu m-am exprimatr eu cum trebuie eu am facut deja branzica si vroiam s-o folosesc la ceva ca am prea multa deci o reteta de praji, ceva...
am gasit intre timp si pe net, dar m-a apucat si lenea...cred ca fac maine

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Faci mai putina. Eu faceam din 1/2 l de lapte pt 3zile

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ok, Moni..scuze, eu intelesesem ca i le dai deja pasate..si ii dai numai zeama, nu? ii place?
Te inteleg cu colivia..nici mie nu imi place sa vad pasarele inchise..poate ca totusi va ramane goala, asa ca decor

Santo saru'mana ! stiam ca cele 3 constipa (cerealele, banana si morcovul)..ne bagam maine iar pe marut ras si poate, poate..mai fir'ar sa fie cu banana! si-i placea asa de mult!
cu perele..este drept ca m-am uitat numai in supermarketuri..nu am ajuns inca la piata;

acum ca am inceput si noi cu papica ma gandesc ca poate ar trebui sa-i dau ceva lichide..apa, ceai..voi ce dati puiulor?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

O iau si eu pe urmele Fragutei cu raceala. Momentan ma deranjeaza gatul asa ca am luat deja un paracetamol si vad ca mai am si stodal prin casa.Merge stodalul in alaptare,nu?Sper sa-mi treaca repede ca si anul trecut de Paste am fost racita cobza.Atunci am rezolvat cu repaus la pat si ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
acum ca am inceput si noi cu papica ma gandesc ca poate ar trebui sa-i dau ceva lichide..apa, ceai..voi ce dati puiulor?

eu ii dau apa din canuta cu cioc dupa mesele de solide, chiar daca mai trage si de la san cateodata.

apropo de pere eu cumpar unele austriece cred... nu arata comercial, sunt asa, patate si terne dar sunt foarte gustoase.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

am revenit!

dana- pere romanesti gasesti mami la piata. la fel si mere. perele si merele tin peste iarna si iti dai lesne seama care sunt romanesti. fa-ti griji ca nu gasesti piersici, caise romanesti...., dar nu mere si pere. perele alea ruginii si lunguete sunt dulci si foarte bune si foarte romanesti . le vand taranii in piata.
in plus, fa-ti griji de cum sunt coapte artificial bananele...in incaperi intunecate gazate cu un hormon vegetal la buftea agricantus si in alte locuri...de te apuca spaima.

imi place cum o iei tu lent. cred ca asa si trebuie. eu o sunasem pe doc sa o intreb daca nu cumva maia se satura de aceleasi legume/fructe (morcov, patrunjel, dovlecel, banana, mar, para) timp de o luna jumatate. mi-a zis sa stau linistita ca nu se va satura de gusturile astea, nici nu va refuza alte gusturi mai apoi, si ca important este sa ne gandim la digestia lor, la rinichii suprasolicitati, la ficat... asa ca bine faci.

in plus, eu am ceva rezerve cu alaptarea exclusiva dupa 6 luni. ma uitam pe cutia de lapte praf lactana 2 (topfer) a maiei. pana acum ii dadeam lactana 1, iar de la 6 luni se trece la lactana 2- si am vrut sa vad care sunt diferentele.
se dubleaza cantitatea de fier pe care o contine lactana 2. este numai una din diferente. cresc cantitatile de acizi grasi, unele minerale, unele vitamine...
un copil poate fi aparent gras, dar anemic. tu stii asta mai bine decat mine.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna seara! acum am intrat in casa, am papat si incerc sa recuperez! deocamdata, ca sa nu uit, vreau sa ii rasp lui Bely; da sunt 6 mese, tine o ora, cate 10 min pe fiecare masa, da are rezultate si ca si pret, aici in Galati este 125 lei abonamentul de 10 sedinte! (ziceai 60 E sedinta? ). eu merg cam de trei ori pe saptamana, la inceput in iarna depindeam de sot, dar de azi am hotarat sa merg singura, ies la plimbare inspre salon (cam 1 ora la pas lent), o ora stau acolo, apoi din nou plimbarica... si asa fac si miscare...si nici nu mai depind de sot sa vina sa stea cu Andrei! care apropo azi a fost un scump! mama falcutze frumoase si cuminti!!!! si la salon s-a plimbat de la o tanti la alta de n-a avut timp sa se plictiseasca!
merg sa mai citesc, revin!

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Ok, Moni..scuze, eu intelesesem ca i le dai deja pasate..si ii dai numai zeama, nu? ii place?
Te inteleg cu colivia..nici mie nu imi place sa vad pasarele inchise..poate ca totusi va ramane goala, asa ca decor

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Tind sa cred ca-i place supica pt ca nu suceste capul si incearca sa inghita desi nu-i foarte familiarizat cu lingurita(si nici eu).Acu vreo 2 saptamani i-am dat sa guste mar ras si se ducea dupa lingurita sa pape asa ca ala stiu sigur ca-i va placea ,dar mai e pana ajungem la el ca si noi mergem tot in ritmul melcului.Cred ca e important sa li se obisnuiasca micutele organizme cu noile alimente treptat.

Mergi la inceput