Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Suede Mihnea sta bine la greutate mai ales ca e pe lapticul cel mai bun din lume, cel al mamicutei. Speråm så iasa dintocul repede så nu aibe dureri mari..Ma bucur ca voi aveti acolo geluri si poate mai alina durerea de gingiute, aici nu exista asa ceva..Cica a fost pana de curand dar l-au retras de pe piata datorita reactiilor adverse la bebelusi..Nu stiu anume cum se chema gelul dar asta e, nu mai e acum.

Eu am intrebat medicul ce pot fac cånd el e supårat din cauza dintisorilor si mi-a raspuns ca pot så il ung la gingiute cu putin paracetamol si ca mai mult de atat nu pot face.Acum speram så iasa usor si fara prea multe dureri.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika nu rosi mami ca nu ai de ce (sau..cred ca-ti sta bine asa cu un pic de bujori in obrajori), eventual ridica nasucul in vant si da-ti parul pe spate..

yumii, somon la cuptor..yumii!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Iulika micul viking sa-i treaca peticelele! Si pe tine mami drag pt comentariile dragute la adresa noastra! Brucu e un frumos si seama tare tare cu tine. Iar in poza cu pisica e un scump!

Manga ce dor mi-a fost de tine!! Multa sanatate lui Piski!

Suede felicitari pt primul dintisor!

Biaz sa-ti traiasca grasunelul! Si multa putere mami!

Fragutza multa sanatate! Si stai linistita mami ca si eu eram tare dezorganizata inainte, dar uite ca acum am reusit sa avem un program de papa destul de ok! E insa destul de greu ca trebuie sa gatesti tot timpul si sa mai faci si ceva enterteinment la masa!

Loremunteanu la inceputul diversificarii scaunul lui Andrei s-a transformat din lichid spre cremos si apoi din ce in ce mai tare. Acum arata exact ca cel de om mare, e ca o nuca mai mare (asa cum zicea Hepi). Parca un pic cam uscat, desi face de 2-3 ori pe zi! De Dorna nu stiu ce sa zic, pt ca eu din asta ii dau si nu am avut nici o problema! Iar eu beau de cativa ani si a fost totul OK! Eu cred ca e cam greu sa faci enterocolita de la laptele UHT!

Danuta sa stii ca morcovul, banana si cerealele de orez constipa! Oricum la inceputul diversificarii si Andrei incepuse sa faca la 2 zile!Poate gasesti totusi in piata si pere romanesti. Eu am gasit, e adevarat ca ff mici si puchinoase dar bune! A si banana ne-a fost recomandata abia de la 7 luni!

Va pupic!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

santorini eu nu am cantarit exact cantitatea de carnita dar asa din ochi ii pun cam cat o nuca , poate un pic mai maricicå, scuze ca nu stiu cum så explic.Banuiesc ca e oki cantitatea asta pana mai incolo cand va cere mai mult.Elp apa acum cam 200-250 gr mancarica la pranz si cam 150 gr la masa de seara..Acum avem 2 mese de papica.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Avem si noi Poze noi!

Vai ce mult s-a schimbat!E deja baietel,nu mai are trasaturi de bebelus.E tocmai bun de pupat si smotocit...

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

santorini eu nu am cantarit exact cantitatea de carnita dar asa din ochi ii pun cam cat o nuca , poate un pic mai maricicå, scuze ca nu stiu cum så explic.Banuiesc ca e oki cantitatea asta pana mai incolo cand va cere mai mult.Elp apa acum cam 200-250 gr mancarica la pranz si cam 150 gr la masa de seara..Acum avem 2 mese de papica.

Bruce, minunea noastrå

Mersi! Mama da e mancacios Brucu, Andrei papa in jur de 110 gr. de pireut!

BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Multumesc pt raspunsuri. Cred ca o sa intreb maine si de kk... Dr i-a vazut kk, cand am fost la un vaccin si nu a comentat nimic, cum ca n-ar arata ok si nici eu n-am intrebat...

Santorini nu spun ca-i obligatoriu sa faci enterocolita de la Dorna, insa puiul meu a facut (UHT, in termen, etc)... Nu a fost deloc placut, am stat in spital cu el 3zile... Nu avea vlaga deloc... Eu am vrut sa va fac atente doar.

Selen, eu lui Roni ii faceam branza calcica. La 1l de lapte, 8 pastile de calciu lactic. Se pune laptele la fiert, cand da in clocot punem pastilele bine zdrobite (eu le luam la ciocan, ca-s foarte tari, pana se faceau praf)se amesteca bine. Ai sa vezi ca imediat se aduna branza; ramane zerul verde; o pui la scurs si gata...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Mai am o intrebare. Ieri i-am dat iaurt lui Andrei (doua lingurite), nu a fost incantat prea tare (ca de altfel de nici o mancare). Cum il dati voi, ca direct din frigi mi se pare prea rece si de incalzit nu cred ca e ok. Il lasati o perioada la temperatura camerei?

BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Suede deci recomanzi dentinoxu?? ma gandeam sa iau si eu ceva sa avem in casa, in caz ca ne apuca durerile....

Eu vroiam sa va intreb de mult cum reusiti voi sa-i dati cu gel ca Tudor il linge inainte sa ajunga pe gingie.Noi avem pansoral.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Selen, eu lui Roni ii faceam branza calcica. La 1l de lapte, 8 pastile de calciu lactic. Se pune laptele la fiert, cand da in clocot punem pastilele bine zdrobite (eu le luam la ciocan, ca-s foarte tari, pana se faceau praf)se amesteca bine. Ai sa vezi ca imediat se aduna branza; ramane zerul verde; o pui la scurs si gata...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

saru'mana, dar cred ca nu m-am exprimatr eu cum trebuie eu am facut deja branzica si vroiam s-o folosesc la ceva ca am prea multa deci o reteta de praji, ceva...
am gasit intre timp si pe net, dar m-a apucat si lenea...cred ca fac maine

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput