Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 4
hepilica spune:
piua!!!
papam, iesim putin afara si revenim mai tarziu!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Iulia,Elle.
Nu-mi fac probleme,mai ales ca el e hranit exclusiv de la san si a mai avut o perioada cand era la 2 luni cand a pierdut mai mult de 500g.
A dormit linistit dupa ce l-am dat cu gel iar acum a mancat bine si e foarte vesel.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
selen80 spune:
Suede deci recomanzi dentinoxu?? ma gandeam sa iau si eu ceva sa avem in casa, in caz ca ne apuca durerile....
am uitat sa le zic constantencelor ca au ceva reduceri la Crido kids in Tomis, daca va intereseaza...tricouase, body-uri, pantalonasi, rochite, la 19, 29 de ron....
am savurat si eu pozele de la Luci si Raluk, sunt minunate!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Dana15 spune:
va salut si eu mamicutelor!
au fost niste zile mai grele pentru noi si v-am citit pe sarite, dar trag nadejde ca-mi voi reintra in ritm;
Pupici pe frunticica Techilosilor! sa fiti sanatosi, Andrei si Stefan! sa cresteti mari si puternici!
Lore nu stiu ce sa zic de scaunul puiului..dar apa si mucus..mie nu-mi pare tocmai ok; Ana inainte de a incepe cu marutul ras avea un scaun pastos, usor grunjos..acum, nu pare f mult modificat (parca este mai tare), mirosul este mai puternic (dar mie nu mi se pare urat)
Fraguta draga, tot am vrut sa-ti zic..e cu adevarat grele cu diversificarea aceasta! asa ca daca gaza creste bine si nu esti presata de vreo alta imprejurare, baga mami tziti cu incredere! asa este! mie mi se pare greu! Cred ca au trecut 3 saptamani de cand am inceput si abia i-am introdus al doilea fruct (banana pasata cu furculita+cateva lingurite de lapte de mami)..ii place tare mult banana, dar uite ca de ieri nu a avut scaun (ea care facea de 2 ori pe zi)...acum stau si ma gandesc ca trebuie sa-i dau ceva suc de para/prune...dar nu-mi vine sa-i dau para din China..offf!
De saptamana aceasta ii dau la pranz supa crema de morcoov ..este ok...nu cere repetir, dar nici nu-si fereaca buzitele;
Cineva (scuze, memoria mea cere lecitina..) parca zicea ca-i va face puiului supa din mai multe legume odata..nu's experta! dar nu mi se pare ok..ma gandesc eu ca ar trebui introduse treptat, incetut, sa se obisnuiasca cu gustrurile..dar fiecare face cum crede!
Deci de maine vreau sa-i bag pe langa morcov, pastarnac sau patrunjel (radacina)..eu nu stiu daca fac bine! si daca credeti ca gresesc, sa nu ma lasati asa! eu ii introduc destul de lent alimentele cele noi (mar simplu a mancat 2 saptamani)...este drept ca imi este si frica..si nu neaparat de alergii..imi este frica sa nu o bombardez cu prea multe gusturi noi si sa ajunga sa refuze la un moment dat!
Seara, ii dau cateva lingurite de cereale (orez cu roscove) amesecate cu apa..am ajuns la 6 lingurite de cereale..vreo 40 gr..ii plac si astea si doarme mai bine noaptea ;
Fraguta ia ceva pentru raceala asta..un Oscilococcinum, ceva de genul..probabil schimbarile astea de temperatura ..daca nu faci febra, nu te gandi la antibiotic;
am scris mult..
aaa...astazi a fost asa cald la Cluj! eu eram in tricou si Ana cu salopetica, un body cu maneca lunga si fara caciula..cu parutul in vant (vorba vine! ca nu se misca un fir de praf..); o bunica m-a luat la sfada..i-am zis "saru'mana pentru grija" si m-am dus mai departe!
pupici la fetele dragi!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Sincer,chiar a dormit bine,dupa multe zile in care ma rugam de el si-mi facea creierii varza.Deci Dentinoxu' sa traiasca!
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Suede deci recomanzi dentinoxu?? ma gandeam sa iau si eu ceva sa avem in casa, in caz ca ne apuca durerile.... am uitat sa le zic constantencelor ca au ceva reduceri la Crido kids in Tomis, daca va intereseaza...tricouase, body-uri, pantalonasi, rochite, la 19, 29 de ron.... am savurat si eu pozele de la Luci si Raluk, sunt minunate! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
santorini spune:
Hello fetele!
Noi aseara am sarbatorit cele sapte lunite, dar cam scurt ca tati a venit fff tarziu acasa. Am facut si cateva pozici dar inca nu am apucat sa le descarc.
Bebe cu ochi si bebe cu falci! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!
Hepi si eu mi-am pus intrebarea asta cand am inceput sa-i dau carnita lui Andrei. Pediatra imi scrisese pe schema carne de pui, si pentru ca eu primisem de la nasa un pui portionat gata in pungute mititele si inghetate i-am dat din toate (si pulpita, si aripioara si piept). Astea s-au nimerit sa fie in primele pungute dezghetate.
Lucia . Davidelul e super tare, cred ca este cel mai miscacios bebel al odiseii.
Nela. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prin ce ati trecut. Asta e cel mai groaznic lucru, sa vezi ca puiul e bolnav. Dupa ce ca va luptati atata sa ia mai bine in greutate, sa vina virusul asta si sa scada 400 de gr. mititica. Un pupic mare pentru Anuska, sa invinga virusul. Multa, multa sanatate va doresc. Drum bun si sa fie supr sederea in tara si botezul!
Mamideandrei cum e cu gimnastica asta?
Mkunigunda eu stiam de o lingurita de carnita in pireutul de legume. 50 de gr mi se pare cam mult! Voi cam cata carnita le dati puiutilor?
Alex nu stiu ce sa-ti spun de combinatii de legume ca eu ii dau acelas lucru in fiecare zi: morcov, dovlecel, albitura, cartof, ardei. Si eu i-am dat cartof normal (dar putin).
Kawa pe Josh sa nu-l mai doara gingiutele. Sper sa plece soacra cat mai repede!
Selen mica sportiva. O sa-i spun lui Andrei sa ia si el exemplu si sa nu mai fie asa lenes
Trimit ca m-am lungit cam mult!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
ooo .. pai ce preturi bune! eu dadeam 900 ron pe 24 sedinte de electro .. pachetul ala la 1000 ron e super! din pacate, nu pot merge acum caci am inteles ca e contraindicat in alaptaree .. |
electrostimulare cica se3 poate face
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
DanuKa spune:
Noua nu ne da voie sa le amestecam legumele , fiecare leguma trebuie testata separat altfel nu poti sa stii de la ce face alergie , trebuie sa-i dau cate 3 maxim 4 zile aceeasi leguma sau fruct ,
Iulika29 spune:
dana,selen, crocodana va multumesc de comentarii..Må faceti så rosesc
Dana, Fram fetelor nu va fie teama de diversificarea asta..ca vine de la sine si plus de asta la voi daca nu ii place ceva scoateti tzizti si gata e fata såtulå.Mai incercati mai tarziu..O så vina totul de la sine veti vedea, chiar nu aveti de ce så va faceti griji.Si da cu legumele si fructele tb introduse treptat..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Mai mamelor, nu vreau sa deschid subiect de polemica..dar cum ii democratie si forum liber simt nevoia sa-mi apar convingerile..eu nu va inteleg cu aparatele acestea de slabit, de subtiat talia/coapsele..zau ca nu!
nu as da pentru nimic in lume cele 20-30 de minute de alergat in parc dimineata, pe la 6 si-un pic (vorbesc din amintiri, din pacate..) cand este racoare si miroase a verde curat..pe langa ca faci exercitiu fizic (deci slabesti sau te modelezi..fiecare cum vrea..), repiri, respiri aer curat! si apoi se elibereaza niste substante din acelea minunate de te fac sa te simti puternic, increzator, cel mai grozav om ever
offf...vreau sa alerg..
PS : mi se pare aiurea sa te bagi intr-o capsula din aceea si sa zici "fac miscare"..chiar daca se activeaza niste muschi pe acolo...nu se compara, credeti-ma!
hai, pup mamele, frumoasele!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi