Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Gata, va recuperai.

Mangulici, ti-am trimis pm. Era asa de dulce baietelul saritor! Ii place, clar!! A, si tare misto hainutzele Debenhams. Si cele din Romania imi plac dar nu-s asa de multe. Am de la ei o rochita de disco pt bebe. Vreau sa vad daca livreaza la noi. Stii cumva?

Selen, papusica mica...cat de mare s-a facut. E tare desteapta. M-a induiosat mult.

Lali, care de care cu pui mai puternici si vanjosi. Bravo!! Asta daca e pe bune.

Mi-am amintit si din trecut...Santo, frumoasa mamica mai are Andreiul mic. Chiar frumoasa!

Azi am stat mai putin afara pt ca adia vantul si Sophie bebe tuseste un pic. Sper sa-i treaca cu Stodalul asta homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka multumim de sharing .

Suede tin pumnii sa gasesti scaunul perfect la kidex!

Maria ce se distreaza frumuselul ! Super! Cu datul cu capul in patut, asta da problema. Seara din moment ce oricum il adorm in brate si il pun dormind jos, m-am gandit intr-o seara sa-l pun in patutul lui, desi dimineata am de lucru cu el, ca inca somnoroasa, il bat usor pe fundulet si mai sta vreo 15 minute cu ochii inchisi. Deci e mult mai comod pentru mine in patul nostru. Oricum, dupa prima trezire de papi nu l-am mai pus acolo, ca desi l-am pus "la picioare", el dadea cu capul in tablia patului si in zabrele. Mi-am amintit ca si in patul nostru face asa cand se trezeste sa pape, dar il trag eu rapid in jos, il simt mai bine. Asa cum sa mai incerc sa-l pun? A, si el se tot roteste, se pune pe latimea patului si nu incape. Sunt paturi mari de tot cu zabrele?

Cu Debenhams as fi curioasa, numai pe site sunt reducerile astea? In magazine la noi nu?

Emy ai fost simpatica cu asemanarile . Imi pare rau de amigdalita sper sa treaca repede!

Trimit acest mesaj scris imediat dupa ultimul meu mesaj, pe la amiaza . Sper sa nu pica ca nuca-n perete

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hepi, fascinant la tine,acolo. Unde ziceai ca stai? In care padure? Dar m-a impresionat povestea fazanului. Saracu'... Stiu, legea naturii...tre sa ma obisnuiesc cu lucrurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hola si de pe aici, de la tanti cu shoricei.

mada draga, mi-e o greata de cate ori dau prin bucatarie...dar ce sa fac. maine chem deratizarea ca tocmai m-au anuntat cei de la office ca in contract scrie clar ca asta tine de noi...adik noi cu plata si cu chematul...chiar daca i-am mostenit cand m-am mutat. dupa cum spun, mi-e greata cand ma gandesc, dar ce draq sa fac? in alta parte nu ma mai duc.

liliacule hai ca ai fost simpatica, la fel dem ult ca de obicei.

hepilica m-ai dat gata cu fazanul. pai acolo draga voi nu va plictisiti deloc. ti-l trimit si pe fiu-meu sa-l entertain vreo 2 zile, pls?

lali dar ce baiat ai tu acolo, cum sta le in picioare. wow
eu sunt din asta de-ale lui elle care se intreaba cand o face si a ei asa ceva. aucm vad ca daca il pun pe spate se intoarce automat, si daca il tin la verticala in brate se apuca de sarit ca un cangur. crede ca e in hamuri. mai multe...asteptam. oricum mi-a placut tare de Alba ca Zapada azi.

Andrushka sa treaca tusea la fata. inca nu am citit PM-ul. acusi.

Uka oare ti-am spus ca am vazut si eu pozele? gagica ta e la fel de superba si cuceritoare.

multumim mult de aprecieri. v-am spus ca m-a sunat mama aproape plangand sa nu-l mai pun ca e prea fraged si ca i se balangane capul un pik si daca i se intampla ceva? cred ca v-0am spus deja, dar ma lasa memoria.

iuliko mai da o data linkul la pozele tale te rog. eu am vrut sa comentez, ca deh, mi-a placut ce am vazut dar era totul in suedeza (era sa scriu spaniola) si am dat ceea ce cred ca era login, dar m-a dus in alta parte.

elle mami ce biciclista frumusica ai tu acolo. ce hanorac haios are.

raluk da, piski, un pik de febra dupa vaccin...38 pe la 2 noaptea. am dat cu panadol si i-a mai scazut. nu a fost mare bai, doar ca a fost plangacios. si tot de ieri, alaltaieri, rupe jucariile de dentitie. cred ca-l mananca gingiile.

Nela azi nu te-am vazut pe aici. cum sunteti?

Luci si la ovi a fost soare in Luton? Iepurila ce mai face?

eu tot citesc despre diversificare si aman. radea mama de mine ca vreau eu sa fie 6 luni in cap...de parca conteaza o sp in plus sau in minus...dar ea nu intelege ca mi-e greu cu urnitul ca apoi, vorba Fragutzei, e greu tare cu program. nu sunt genul foarte organizat. ce o sa ma fac eu cu Piski?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Seara buna,

sunt rupta de oboseala ca Maria stoarce tot ce poate din mine dar vreau sa ma binedispun si sa mai recuperez cate ceva

Iulika, mersi de ifo cu pestele. Si eu vreau sa incerc in curand acest capitol al diversificarii dar nu stiam ce si cum.
Legat de banana stiu ca sunt copii la care nu le place.
Am vazut si poze cu Brucu care e un frumos si scump. Si seamana tare, tare cu mami.
Fain cu mesele in familie. DIn pacate noi nu putem din lipsa de spatiu.
AM vazut ca spui ca ai 2 mese de papica. Vreau sa te intreb de cand va zis sa o bagati pe a treia. SI noi avem tot 2 si nu stiu cam cand trebuie sa ii bag altceva la ora 18.

Santorini, eu iaurtul il incalzesc la abur.

Manga, E tare dulce Aidan in Jumper.

Ellenuta, Raluk, Selen, Santorini, multumim. Cred ca seaman cu tatsu, ca eu daca ar fi dupa mine cred ca doar Sleder you as face (care apropo e o idee buna si pentru mine). Mama zice ca eu de abia pe la 8 luni stateam in fund si pe la 1 an si 2 luni am inceput sa mer. Dar pitica mea sigur o face mai repede.
Maine o sa incerc sa o filmez si poate ma va ajuta cineva sa pun filmuletul ca nu ma pricep.

Luto, sper sa nu gresesc si sa te induc in eroare dar eu cred ca ii poti da chefir. Uite eu i-am dat Mariei tot timpul ce am avut mai proaspat: iaurt, sana sau lapre batut.

Kinga, ca o sa fie mai bine.

Selen, am vazut filmuletul cu Ebru si vad ca se misca si ea tare bine. Nu cred ca mai are mult pana se ridica si ea in picioare.

Ellenuta, tare scumpa e matzuca ta.

Lali, felicitari si voua!!!!

Fetelor va doresc o noapte buna si somnic usor ca eu nu mai pot.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna,
bine ca nu e inca 12 ca sa pot ura si eu cum se cuvine
LA MULTI ANI PRINTESEI ZEINA SI PRINTULUI DRAGOS!!!
frumoasetea zeinica face 6 luni...zi speciala

am prestat iar azi din greu la smotru si am furat si un pui de somn, d-aia nu am venit pe la voi. am citit acum tot din urma, desi imi pica ochii in gura si ma dor toate oasele...

m-am cracanat de ras cu raposatul fazan al bunaciunii....pup pe bush

prevad un uichend obositor....ne vedem maine, va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Carinablanca nu ne-a spus noua nimic de cum si cand så ii introducem..de fapt nu prea mi-a spus ea (moasa, care e purtatorul de cuvant al pediatrului)prea multe decat la inceput cu ce så incepem si atat..restul si eu cu netul, intrebam si eu pe ici pe colo.

Manga uite aici mami, pozutele.

Multumesc fetelor pt aprecieri..Eu mor de dragul lui pe zi ce trece..il pupåcesc, il smotocesc, ca uneori imi spun daca nu cumva bubitele alea sunt de la atata smotocealå..Dar nu ma pot abtine!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALEX multumim de capitol
IULIKA sunteti niste frumosi,ce mare a crescut Brucu si cat de fericita esti tu,din pacate nu am putut lasa comentarii la poze
BIAZ ma bucur ca sunteti bine si sper sa nu faci poc,te asteptam pe la noi cand ai timp
DANA15 ma bucur ca si voi sunteti bine si ca a venit si la voi vremea calda,eu ii dau banana amestecata cu para ca sa fiu sigura ca nu se constipa,incearca si asa
SANTORINI eu las iaurtul sa se incalzeasca la temp camerei si nu i-am dat simplu deloc,amestecat cu fructe sau cu biscuiti
MAMIDEANDREI,ai slabit nu gluma,vreau si eu,vreau
Nu am reusit decat sa ajung la pag8 ca trebuie sa-l intretin pe fii-mio si in curand sa-l bag la somn,sa speram ca maine reusesc mai mult,va si sper ca sunteti toate bine si puii la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mi-am adus aminte ca spunea cineva de acoperit geamul , så fie mai intuneric si bebele doarme mai mult dimineata..Adevarat!!F adevarat!Eu am obs si eu la Bruce..ca doarme mai bine si mai lung daca e intuneric.

La noi e musai, cred ca toti au perdelute din alea ff intunecate pt ca la noi la ora 2.30- 3.00 spre dimineata e soarele pe cer in perioada(maj-sept).De maine se da ora inainte, nu?? va fi superb aici, pt ca incepe så se mareasca ziua foarte repede si va fi ff placut la ora 22 cand brucu deja doarme, noi så servim ceva bunut pe balcon si så privim apusul(printre blocuri, ce e drept )

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

V-am facut casuta noua 122
mada

Mergi la inceput