Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Multumim Selen ,nici mie nu imi vine sa cred ca am asa o minune in casa!!

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

Hepi iti trimit o imbratisare din Suedia!!Mi-ai facut seara..asa ce imi place så citesc cum va petreceti ziuaa colo; mereu ma faci så imi amintesc de momentele de veselie pe care le-am trait la tara, in copilarie. Nu , nu cu fazani!

Elle am vazut-o pe biciclista ta frumoaså.Si cum sta ea asa la plajå pe bancutå.Ai 2 fete tare dragalase..Så iti traiasca mami!!

Manga eu am vazut video-ul ieri pe FB..e atat de dulce cum topåie el acolo.Uite asa isi mai pierde din energia incredibila care o au acum.Pup buzåciosul meu frumos si så stii ca daca ai nevoie de Zuzi pisica vreo 2 zile, så-mi spui.

lali ce baiat mare ai tu acolo..sta in picioare deja!Nu! eu nu cred..e trucatå clar!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna, fetelor!

Mangulici ce topaitor aveti, Doamna ?? Si ce incantat este! imi place de nu mai pot cum s-a prins Piski cum se face cu jumpareala.

Elenuto Buflici este asa maricica. Si, tu mama rea ce esti, o pui la pozat cu ochii in soare?? Pai se poate?? Sa nu poata fata sa ne arate ochisorii ei frumosi?
Si ce bicicleste ea

Selen ai fetita mare de-acum. Eu tot ma intrebam cat mai suporta mititica pana o lasi sa prinda telecomanda Dar ai o fetita ambitioasa

Lali si voi cu celofanul Paul este batzos si frumos foc

Hepi ce frumos traiti voi acolo la zoo Poate n-ar fi rau sa iti faci un blog, sa tii toate povestile la un loc. Ar fi o incantare pentru cititor. Pacat de fazan...dar banuiesc ca iese delicios dupa o fezandare ca la carte. Stie el socru-tu ce stie.

iulia ce draguta esti tu cum ai grija de toata lumea Mamis, m-am molipsit si eu de la Elenuta noastra. Cum zice de cate-o reteta, hop si eu cu experimentul la alea arabesti nu m-am bagat si daca a zic ca a rascolit casa si ca miroase frumos a primavara, hop si eu ca maimuta. Are sens sa zic ca am o febra musculara de imi vine sa plang?? Si mainile ca smirghelul??
Cum mai sunteti cu mazgaleala? Tot in acelasi stadiu?

La Multe Lunite pentru Alessia Zeina si pentru Dragos

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

fetelor. pustiu p-aci....
obosite azi dupa plimbarica?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Vaaai, ce zi oribiloasa! Raceala asta ma termina nervos..Natalie ma simte si e intoarsa..offf, imi venea sa ma jelesc azi. Bine ca vine we si sta co-autoru' cu ea sa bolesc in liniste

La multe lunite inainte Zeina si Dragoselu'! Sa cresteti mari si sanatosi!

Hepilica, hai ca m-am distrat cu gradina zoologica! Ce fain povestesti

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Seara buna, fetelor!

Mangulici ce topaitor aveti, Doamna ?? Si ce incantat este! imi place de nu mai pot cum s-a prins Piski cum se face cu jumpareala.

Elenuto Buflici este asa maricica. Si, tu mama rea ce esti, o pui la pozat cu ochii in soare?? Pai se poate?? Sa nu poata fata sa ne arate ochisorii ei frumosi?
Si ce bicicleste ea

Selen ai fetita mare de-acum. Eu tot ma intrebam cat mai suporta mititica pana o lasi sa prinda telecomanda Dar ai o fetita ambitioasa

Lali si voi cu celofanul Paul este batzos si frumos foc

Hepi ce frumos traiti voi acolo la zoo Poate n-ar fi rau sa iti faci un blog, sa tii toate povestile la un loc. Ar fi o incantare pentru cititor. Pacat de fazan...dar banuiesc ca iese delicios dupa o fezandare ca la carte. Stie el socru-tu ce stie.

iulia ce draguta esti tu cum ai grija de toata lumea Mamis, m-am molipsit si eu de la Elenuta noastra. Cum zice de cate-o reteta, hop si eu cu experimentul la alea arabesti nu m-am bagat si daca a zic ca a rascolit casa si ca miroase frumos a primavara, hop si eu ca maimuta. Are sens sa zic ca am o febra musculara de imi vine sa plang?? Si mainile ca smirghelul??
Cum mai sunteti cu mazgaleala? Tot in acelasi stadiu?

La Multe Lunite pentru Alessia Zeina si pentru Dragos

D'ale Andrei

Vremuri

lilishor,tu ce cauti bre aci? Dca se uita Morosanu si vede ca nu esti in gradena? fugi si fa galerie sa ia note mari

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

te pup Lili si pe copiii tai ,tare-s norocosi cu o asa mamica!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

iulia ce scumpicica esti Da' fata n-are decat 2 TV-uri in casa. Unul e in camera la grasu' si-l las sa se odihneasca ca a sters si el geamurile cu ma-sa si celalalt este acaparat de tat-su Deh, e meci cu si chiar daca joaca prost el se uita acolo. Il las in pace ca nu stie ce-l asteapta maine. il trimit cu unicul covor la batut si-l bag si la smotru

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

te pup Lili si pe copiii tai ,tare-s norocosi cu o asa mamica!

Bebe voios de mami Iulia

Esti o draguta, dar zau ca nu merit. Cred ca toti copilasii sunt norocosi cu mamicile lor superbe
Chiar asa, stii ce semnifica numele "Radu"?

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

eu va pup dulce de noapte buna, imi pica ochii in gura si iar adorm cu laptopul in brate

POZE

Mergi la inceput