Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 18
vik-cj spune:
Si nu pot pleca pina nu ii spun lui Hepi ca ma distreaza postarile ei "din jungla"....vai ce te invidiez pentru livada aia in care haladuie fazani ...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
bely spune:
Am fost si noi prin parc, s-a obosit rau donsoara mea, cum am ajuns acasa a tras de cateva ori din tzitzi si dusa a fost in lumea viselor
Am vazut filmuletul cu Ebru scumpa rau de tot, un mare de tot. Noi inca nu facem din astea, dar nici n-am pretentii pt ca Patriciei nu-i place de loc pe burtica, cred ca noi direct in picioare o sa mergem
hepilica spune:
Ebru fetita scumpa, esti fooooarte tare! Imi place de mor de tine. Mai, ce progrese uriase! Felicitari mami de Ebru, ai o fetita de milioane!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Si voiam sa va mai spun ceva :stau in picioare, Lali Lacra de Paul-Iulian |
felicitari Paulica fara frica!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
multumim fetelor de aprecieri, i-am transmis lui Ebru si a zis ca e mandra de ea eu nu merit felicitari, ca n-am facut nimic
Hepi sunteti criminali, zau! dar n-am inteles ce a facut socru cu fazanu mort
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
iulia0807 spune:
Buna seara! am intrat sa va salutam si sa nu treaca ziua fara sa uram La multi ani sarbatoritilor de azi!
Noi suntem bine,iesim pe afara mereu cate 2 ore sau chiar mai mult ,nu macam lapte cat ar trebui dar asta e..luni facem vaccin de 6 luni si mai vedem cu supitele si continuarea diversificarii .copilul e cam marait si azi am fost singura cu el ca in majoritatea timpuluj de fapt si nici nu am citit tot ca sa pot comenta ceva.va pup si poate am timp sa citesc mai tarziu! numai bine de la noi
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
madalina84 spune:
UKA am vazut si eu pozele de la bucuresti,sunteti niste frumosi toti si Carinuta o cuminte,ai am vazut si pozele de la intalnire cu Carina la inaltime,Andreiu sarbatoritu si mami proaspat aranjata.Cat de tare a fost sotul tau cu dovlecei.ro
ELLE ups se pare ca si Anna a intrat in randul copilasilor care fac buf buf(vorba Monicai) dar ma bucur ca e bine si ca a mai fugit un pitic de la tine
LUTO ma bucur ca sunteti bine,ca Dragoselul e papacios chiar daca nu ii plac legumele si mai ales ca tu esti fericita
KAWAICHAN multumesc,ma bucur ca si voi sunteti bine si sper sa scapati repede de soacra cea mirositoare
NELA multa sanatate lui Anuta,imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva si sper sa scape cat mai repede de virusul asta drum bun catre romania
FRAGUTZA multa sanatate si tie,ma bucur ca Natalix e bine
ALEX eu numai cartof normal i-am dat,asa ca poti sa-i dai noi nu am avut probleme de la el
MAMIDEANDREI stai linistita ca or sa vina si la voi gangureli,rostogoliri si tot ce fac ceilalti dovlecei
TECHILA sa-ti traiasca mandrii si sa te bucuri de ei
SELEN imi pare rau ca si voi ati avut probleme cu gazele,si ma bucure ca Ebru e fata mare si isi ia singura ce doreste
MANGA sper ca a trecut febra lui Aidan si ma intreb oare cum poti povesti atat de calma de musafiru nepoftit,pe mine ma stia toata scara daca ma intersectam cu el,eu am fobie la soareci,gongi si insecte,ma ia cu tremurat si plang instantaneu daca pica vreuna pe mine
IULIKA ma bucur ca si voi sunteti bine,asa face si Iri roata si se intinde sa ia tot ce pica in raza lui vizuala
Am terminat 120,sper sa reusesc sa citesc ceva si din 121 dar vad ca s-a trezit mandru meu
Va pe toate si sper ca sunteti bine
iulia0807 spune:
Buna Mada,pe baietelul Lutonianei il cheama David.schmiba repede pana intra cucoana si vede ca altfel nu mai pupi tu vacanta in Luton
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Iuliapapusa ce mai faci? ce mai face Luta? e mai bine? zi-ne o vorba sa stim de voi
Bebe voios de mami Iulia