Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

si daca vreti sa stiti .. anna deja merge pe bicicleta ..

v-o prezint pe mitza biciclista

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

mami, nu e nevoie de scuze, stai linistita

sunt foarte dulci amandoua! bine, noi oricum stim ca Anna are vreo 9 luni asa si tu ne pacalesti, dar hai, ne prefacem ca nu ne dam seama pt ca te iubim
imi place tare hanoracul Annei

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu nu vad filmuletul cu Aidan
dar va las eu unul in schimb

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

vai cat e de scumpa si cate stie sa faca.
auzi, poate trebuie sa devenim si prietene pe youtube. daca nu, poti vedea filmuletul pe facebook. e al doilea.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

gata Maria, l-am vazut pe FB E SUPER!!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

de o ora n-a mai scris nimeni???!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello fetele! Va pupic!

Noi am venit din parc, unde ne-am intalnit cu Uka si Carinuta si cu Lali si Paul, i-am dat sa pape lui Andrei, ca era lihnit de foame si acum doarme pe pernuta, of couse. Sa va vand un pont. Andrei incepuse sa se trezeasca ff devreme chiar si pe la 6 dimi. Si mi-am dat seama ca e posibil sa fie de la lumina. Asta pt ca de cand ne-am schimbat geamurile, nu mai reusisem sa puneam jaluzea la unul dintre geamuri (daca le gauream pierdeam garantia, asa ca le-am lipit cu o banda dublu adeziva, dar a mers doar la doua din trei). Ieri a reusit tati sa o lipeasca si pe cea de a treia si Andrei a dormit pana la 8 fara un sfert. Deci daca aveti probleme de genul asta faceti cat mai intuneric in camera!

Dragos-Alexandru de Monica si Alessia-Zeina de Alex. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Manga da mi-am luat baibicuc dar de la Avent! Luci! E super! pe Piski sa nu mai fie marait de de dintisori!

Carina ce tare e Maria!

Luci sa stii ca si eu ma gandesc la chestiile pe care i le dau lui Andrei prin prisma gusturilor mele cateodata. Nu cred ca facem bine, dar...Uite de aia nici nu am incercat si nici nu o sa ii dau ceai. Ca mie nu imi place, il iau doar ca medicament!

Raluk sa stapiniti sanatosi scaunele! Si dupa ce vine cel de masina sa ne spui si noua cat a costat si cum ai facut!

Selen Ebruska e absolut mortala cum se taraste ea dupa telecomanda! Fetele cu pitici, impuscatii pe toti, copiii se dezvolta diferit, dar o sa vedeti ca la 2 ani o sa fie toti niste svarlugi si de abia o sa ne putem tine dupa ei. Eu chiar nu ma stresez oe chestia asta, desi Andreiutul meu cel lenevos e mai mare cu 6 zile decat Ebruska, si nu face nici pe departe ce face ea.

Elle ce scumpa e Anna pe bicicleta! Mami lasa fata in pace, ca e mult mai mica decat Ebru!

Ma duc sa caut filmuletul cu Aidan ca nu l-am vazut!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna searaaaaa!Ce faceti ? Noi am intrat in casa acum o ora,i-am dat sa papre la grasunel si acum doarme.Am citit,am vazut poze de Mitza am vazut pe Aidan cel cu buze frumoase cum sarea el fericit "doar un minut" transformat in patru ,vazut vitezomana Ebru care busilea fugutza,fugutza dupa telecomanda... Si mai trebuie sa fac ceva,si anume sa alerg cu dupa piticii Elenutei.Pai cum mami,tu crezi ca toti copilasii tre sa faca exact acelasi lucru in acelasi timp? Si in plus,Ebru e mai maricica decat Anna ta si Paul al meu cu mai bine de o luna.Or fi ei toti dovlecei,dar unii sunt mai timpurii,altii mai tomnateci,asa Al meu abea de cateva zile a inceput sa bolboroseasca altceva decat aaa aaa aa a,tot cam de cateva zile a descoperit ca poate sa se intoarca de pe spate pe burta si invers,si ca daca tipa mai tare,mama vine intr-un suflet sa-l vada cum is arata cei 2 dintisori .Hai ca iar m-am laudat in loc sa-ti ridic moralul .Mai e vre-un pitic prin preajma,ca eu mai am o ?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si voiam sa spun si eu ca ne-am plimbat cu Andrei,Santo,Uka si Carina,ne-a batut nittel vantul,dar aici asa este mereu.Andrei un frumusel si jumatate, noi sa doarma bine dimineata,sa se odihneasca si mami. Carina somnorici,a facut nitel nanel si dupa aceea si-a luat-o la ros pe Sophie...Se pare ca m-am imbracat prea subtire azi,ca de cand am intrat in casa stranut intr-una....

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare din nou!

Azi am stat mai mult pe-afara. A fost fain.

Sa va mai povestesc din gradina zoologica in care locuiesc .

Azi ma plimbam cu Maia prin curte si vad ca vine la aterizare in curte un fazan. Oaau! Mi-am zis repede sa-i fac o poza sa-i i-o arat Ukai. Ma aplec in carut sa iau aparatul si aud cum galopeaza in spatele meu dulaul dulailor, pe numele lui Bush. Asta cand galopeaza duduie pamantul. Raman cu gura cascata si ochii holbati cum se indreapta spre fazan. Asta nu il simte. Eu incep sa zbier ca descreierata la Bush, stiind ce avea sa urmeze. Maia face si ea niste ochi mari cand ma aude. Degeaba! Bush, animalul asta cat casa, s-a repezit direct in fazan si l-a omorat. Asta rupe tot ce prinde. Omoara si pleaca. I-am explicat de-un milion de ori ca apararea teritoriului nu presupune sa faci crime ci doar sa creezi spaima.

Phaaai de mine ce rau mi-a parut. Daca nu l-am ocarat pe Bush..., daca nu l-am facut cu ou si cu otet. L-a durut fix in cot.
Ma duc sa vad exemplarul. Era superb. Lu' socra-miu (care e pasarar! asa s-a nascut el ) i-au sticlit ochii cand i-am povestit ca e un fazan omorat de Bush in curte. Dintr-un batran bolnav care merge in baston din cauza unui picior ce-l doare cumplit, aproape ca a luat-o la fuga sa ia fazanu'. N-am vazut asa ceva. Ba, m-am dus si eu cu el, si la un moment dat nu mai putea sa mearga...si-mi zice.."fii draguta, du-te tu si adu-l" (socrul meu e o mare figura, nu conteneste sa ma uimeasca. dar ma si iubeste mult. ). "eu? sa ma duc eu sa pun mana pe el? nici vorba". "hai ma, ce dracu doar suntem oameni normali, cum sa-ti fie frica, se poate?". "aaa, nuuu, nu se poate". Si uite asa, s-a dus paaana aproape de padure, vreo 150 m, in baston sa ia fazanul.
Nu s-a mai uitat nici la TV (e un inflacarat al politicii, urmareste tot ce misca, face scenarii, da verdicte, nu mai doarme noaptea, ne suna pe telefon sa ne povesteasca ce-a facut Geoana, Basescu, Vantu...astia..).
Cam astea sunt noutatile di gradina zoologica. Promit sa va prezint buletinul de stiri periodic. In jungla asta locuiesc eu. Supravietuieste cine-i mai tare .

Sa coboram pe pamant.

Dupa ce 2 zile am incercat cu succes sa schimb formula de lapte Maiei in biberoane separate, alataieri 30 ml, ieri 60 ml, azi...a fost imposibil din 2 bibe. Trebuia sa-i dau 90 ml L2. Il scoteam pe-ala de lactana 2 si nu mai vroia lactana 1, dar nici L2 nu-l termina... Un calvar. Am sunat-o pe doc.
Mi-a zis ca daca i-am dat 2 zile separat si a fost ok, le pot amesteca de acum . Considerentul pentru care se dadeau separat este toleranta copilului la noua formula. Cica sunt bebei care nu accepta, care au reactii... In fine, mi-a zis ca le pot amesteca fara probleme si chiar asta voi face de maine. Adevarul e ca Maia nu cred ca a simtit vreo diferenta.

Nela - am citit de Ana si tare rau imi pare ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Mi-e atat de mila de mititica...cum ma sa slabeasca 400g? Offf, draga de ea. Virusii astia sunt foarte pacatosi si fac ravagii chiar si in organismele mature si cu sisteme imunitare puternice, dar la un pui atat de mic si sensibi? Sanatate multa! Si drum brun spre casa. Inteleg ca te asteapta o perioada frumoasa plina de surprize. Abia te astespam. Pupici multi pentru Ana banana .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

LA MULTI ANI DRAGOS, ALESSIA ZEINA SI ALEXANDRU ! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Raluk ce bine documentata esti tu ca de obicei! Si noi tot un scaun Britax i-am luat Isabelei, pina acum ne place atit noua cat si ei....eu din ce am citit pe alte forumuri sunt cele mai bine cotate la testele NCAP de siguranta ale masinilor...noua ne-a venit ca accesoriu optional la masina! Sper sa fiti si voi multumiti de el...

Drum bun Dana si have fun la Bistrita!

Selen...e o scumpa Ebru..si ce bine merge de-a busilea...e totala! M-am distrat de numa... si ...aveti centru de activitate ca al nostru (banuiesc ca jumate din bebeii de pe forum au tot asa )

L-am vazut si pe saltaretul Aidan...vai ce a crescut si ce dragalas e! Mangulici...sa iti traiasca!

Fetelor va si va doresc un weekend superb!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare, salutare! pup ,mamici si pitici!
sunt tare mandra de copilashii vostri, se vede ca sunt copii reusiti, ambitiosi care vor aduce numai satisfactii! nu va iau pe rand sa nu apara pitici...
eu nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus, ci cu totul altceva...am calcat si mi-am facut baie, mi-am aranjat parul, mi-am facut unghiile si am iesit la plimbare
si acum sa zic si eu ceva de bine de Andrei : s-a sucit de pe spate pe burta si zice ceva de genul ammmmaaaammmmmmaaaaa, dar doar cand plange si asa ca l-am cam lasat azi sa planga ca imi placea ce iesea (mama denaturata)! pupa mami baiatul ochios!

POZE

Mergi la inceput