Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 14
MangaGirl spune:
buna dimineata duamnelor si domnisoarelor,
intru repede sa zic LA MULTI ANI DRAGOS, COPIL IUBIT CU OCHI MINUNATI SI CUCERITORI. LA MULTE LUNITE ZEINA CEA FINUTA SI LA MULTI ANI ALEXANDRU!
cam www.youtube.com/user/MangaGirl78?feature=mhw4" target="_blank">asta ce fiu-meu acum 2 zile. am zis ca mai luam o pauza pentru ca inca nu sta ca lumea in fund. dar oricum a fost innebunit.
intr-o alta ordine de idei, mi-a placut postul
ralukului despre scaune. satisfactii din alea am incercat si eu cand ieseam din dilema ce model sa luam. interesant si site-ul de scaune de masina. acusi trebuie sa ne gandim si la asta, nu?
dana ce mi-a placut psotul tau despre cum il asteptati pe tati.
stiu sigur ca am vrut sa mai zic ceva...hmm..am vazut pe frumosul de Andrei al lui mamideandrei. ce ochi superbi are.
nu stiu ce sa ma mai fac noaptea...a inceput aseara sa urle din nimis. si daca incercam sa-l ating zbiera si mai tare. si se trezeste de vreo 3 ori, dar nu de foame. pur si simplu se foieste si a inceput sa doarma intr-un fel ciudat tare cu capul intors de eu cred ca mi l-as rupe. cumva peste umar. se si impinge pana in gratiile patutului si apoi se trezeste plangand.
Andra stiu ca nu mai e de actualitate, dar Aidan isi musca uneori limba cum isi suge prinsa intre buze. nu o data era vanat pe varful limbii.
ma duc sa fac un dus ca apoi vreau sa o tai in oras cu el. ieri a fost plangacios si nu am iesit. i aseara a inceput sa muste din jucarii si sa urle. inca nu se vede nimik la orizont, dar cred ca ma duc sa-i iau niste granule pentru durerile de dinti. sunt ceva homeopate si cica ii calmeaza.
va pupez
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
by the way au reduceri la www.debenhams.com si sunt destul de mari si au lucruri frumoase si fac delivery si international.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Mangulici, multam de info. Da, se pare ca asta era problemutza. Auzi, dar legat de scaune de masina..nu ati folosit pana acum? Ca vorbeati ca de acum incepe "interesarea". Yo credeam ca va referiti la urmatorul nivel de greuatate, la scaunele mai mari.
x_ggg spune:
Dragos si Zeina
Scrisesem ceva deprimant, dar am editat ca in asa zi de sarbatoare nu trebuie sa fim tristi!
Pupam sarbatoritii pe Dragos a.k.a Atomix a.k.a Zgatix si pe frumoasa printesa Alessia Zeina(asa de mult imi place numele ei).
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Dragos Alexandru de Monica_dicut
Alessia Zeina de Alex25
Alexandru de gugustiuc
Sa fiti sanatosis si sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Danuta1979 spune:
La multi ani!!!! Dragos, Alessia Zeina si Alexandru!!!!!!!!!
Monikus, numai ganduri bune din partea noastra1
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
hepilica spune:
Salutare!
La multi ani Zeina, Dragos, Alexandru !!!!!!!
Am fost si noi dimineata afara, de pe la 8 ca noi suntem tare matinali, acum asteptam sa papam si iesim iar. Cam bate vantu', dar e caldut.
Madalina - flori, flori multe flori pentru tine. Esti o persoana deosebita si te admir cu toata fiinta mea. Iti jur ca nu mai stiu pe nimeni atat de inimos ca tine. Vreau doar sa te asigur ca am in familie persoane cu probleme, ca vibrez la necazurile altora si ca ajut atunci cand o pot face. Altul era punctul meu de vedere.
Acum vreau sa-i dau un raspuns elaborat lui Luto referitor la chefir. M-a numit experta, parca, si trebuie sa ma ridic la inaltimea parerii ei despre mine.
Deci mami, raspunsul este NU STIU care sunt diferentele intre iaurt si chefir.
Insa, cautand de ceva vreme incoace info despre iaurturi, mi-am amintit ca citesem undeva de chefir si am cautat prin adresele salvate. Uitewww.colonhelp.ro/traieste-sanatos/iaurtul-aliment-viu.html" target="_blank">aici explicatii. Nu e bun pt David, asta in cazul in care te gandeai sa-i dai lui. Te pup . Sa stii ca eu sunt experta doar in tratamente de facut copii , in rest sunt o novice .
Dana, uite cum se coc bananele . Bine, nu cred ca doar in Romanica se coc asa, ca doar nu noi am inventat nebunia asta si doar in vest nu cresc bananele pe strada. M-a socat cand am citit ca de fapt noi nici nu stim adevaratul gust al bananelor, decat daca nu cumva ati fost voi prin india, ecuador si vi le-ati servit direct din pom.
http://www.topsanatate.ro/articol/la-buftea-unde-se-coc-bananele-27353.html
http://www.turnulsfatului.ro/2226/afar%C4%83-ninge-nceti%C5%9For-se-coc-banane-n-turni%C5%9For.html
Va pup fete dragi. Ne vedem mai pe seara.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Raluk si noi trebuie sa luam scaun,ca de luni incepem si noi cu mancarica.
Noi mergem maine la Kidex,am auzit ca nu e cine stie ce,dar macar Chicco si Inglesina sunt acolo.Vedem ce gasim!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
carinablanca spune:
Revin cu recuperari. Sper sa reusesc macar cateva pagini ca am culcat-o pe Maria de aproape 40 minute. Azi a papat pepene galben si chiar i-a placut!
Diana, ma bucr tare mult ca s-a descoperit cauza la voi de DA. Macar asa stiti ce sa evitati si totul se va rezolva cu bine.
Monikus, tare ma bucur sa aud de voi si cu vesti bune de la medic.
Lullaby, imi pare rau ca v-au reaparut bubitele. Sanatate multa!
Raluk, Luto, .
Hepilica, poate iti raspund prea tarziu dar uite cum facem noi
1 referitor la carnita se poate da si pulpita de pui si cantitatea care o dau pe zi este intre 30 -50 grame
Trimit ca s-a trezit Maria si fugim si noi afara 40 de minute inainte de pranz.
toata dovlecimea
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
happy_uka spune:
Hello girlies!
Am comandat o carte electronica despre diversificare si una cu retete pt bebei, azi a venit si v-am forwarat si voua pe mailul comun. Macar atat sa fac si eu. Da nu am apucat s-o citesc, evident . Astept sa iasa filmul Sau sa faca cineva rezumat.
Va pup, fug in parc, ma asteapta baietii mei cu ochi albastri .
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009