Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Asa, deci ne-am intors de la eco: toate bune si in grafic.
Bebitza e grasuna la limita superioara (zice dr) cu 1016 gr, deci am un kil de copil
E cu capul in jos acum

Ce vroiam sa va mai povestesc: am fost ieri la o sedinta din cursurile prenatale de la Filantropia.
Fetele din Buc, sa stiti ca puteti merge la cursurile respective, indiferent de maternitatea pe care ati ales-o pt nastere.
Sunt 4 module: cate unul pe sapt, miercurea, de la 5. Dureaza cam 1,5-2 ore. E bine sa veniti inainte de 5, ca sa prindeti locuri, ca apoi se aglomereaza. Sunt gratuite.
Noi ieri am prins modulul 3 - ingrijirea lauzei si alaptatul. Primele 2 sunt despre sarcina (putin), semnele de recunoastere a travaliului, nastere (naturala si cezariana), anestezii, etc. Ultimul e despre ingrijirea copilului. Dupa ultimul curs, taticul primeste diploma de absolvire a cursului de puericultura(costa 10 ron), cu care mergi la medicul de familie, pt adeverinta pt cele 10 zile suplimentare de concediu.
Ca si informatii pe care le primesti... mi s-au parut destul de interesante si relevante, mai ales ca se face referire la cum se intampla lucrurile in Filantropia, lucru care ma intereseaza pe mine. Insa majoritatea info imi erau cunoscute deja, in mare parte de aici de pe forum ( pt asta) si din ce-am tot citit ultimile luni.
Dar e reconfortant sa ti se confirme lucrurile pe care le stiai deja, mai ales de catre o moasa cu 15 ani experienta - iti da incredere

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Hai Carla!

Sa auzim numai vesti bune!! Mi-au dat lacrimile si nu ma mai pot opri!Sa fie sanatoase mazarichile!!

Diana, 31+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

Hai Carla sa dea Dzeu sa fie totul bine si bebelinele sanatoase.

Taty_ana mult a fost putin a ramas. o sa fie bine ai sa vezi.

O zi tuturor si sa auzim numai de bine.

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

venisem de la scoala dupa ce am lasat baietii cu o foame teribila; mi-a trecut si foamea si tot.

Doamne Ajuta sa fie bine si Mazarichile si Carla!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu nu am fost la odiseea voastra!

va rog eu pt Carla sa fiti optimiste si sa va rugati ca bb sa fie bine sa respire si sa treca cu bine peste primele 24 de ore sunt fff importante!

Voi ce stiti cate saptamani de sarcina avea?

BB au fost pregatiti pt nastere prematura in general la sarcina gemelera incepand cu saptamana 30 se administreaza injectie cu dexametazona pt a pregati plamnani sa respire.

Sunt alaturi de Carla si de BB sa fie puternici!

Stiti voi"esentele tari se tin in sticlute mici!" e valabil pt bb nascuti prematuri!

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Asa, deci ne-am intors de la eco: toate bune si in grafic.
Bebitza e grasuna la limita superioara (zice dr) cu 1016 gr, deci am un kil de copil
E cu capul in jos acum

Ce vroiam sa va mai povestesc: am fost ieri la o sedinta din cursurile prenatale de la Filantropia.
Fetele din Buc, sa stiti ca puteti merge la cursurile respective, indiferent de maternitatea pe care ati ales-o pt nastere.
Sunt 4 module: cate unul pe sapt, miercurea, de la 5. Dureaza cam 1,5-2 ore. E bine sa veniti inainte de 5, ca sa prindeti locuri, ca apoi se aglomereaza. Sunt gratuite.
Noi ieri am prins modulul 3 - ingrijirea lauzei si alaptatul. Primele 2 sunt despre sarcina (putin), semnele de recunoastere a travaliului, nastere (naturala si cezariana), anestezii, etc. Ultimul e despre ingrijirea copilului. Dupa ultimul curs, taticul primeste diploma de absolvire a cursului de puericultura(costa 10 ron), cu care mergi la medicul de familie, pt adeverinta pt cele 10 zile suplimentare de concediu.
Ca si informatii pe care le primesti... mi s-au parut destul de interesante si relevante, mai ales ca se face referire la cum se intampla lucrurile in Filantropia, lucru care ma intereseaza pe mine. Insa majoritatea info imi erau cunoscute deja, in mare parte de aici de pe forum ( pt asta) si din ce-am tot citit ultimile luni.
Dar e reconfortant sa ti se confirme lucrurile pe care le stiai deja, mai ales de catre o moasa cu 15 ani experienta - iti da incredere

Corina 26s+ cu Maria

Wow, Corina, ce bebelina maaareeee, deja un kil la 26 de saptamani, bravoooo!!!
Multumim de info legate de cursurile de la Filantropia, pe mie ma intereseaza chiar ultimele doua, sa inteleg ca ar trebui sa ma duc peste 3 saptamani ca sa prind din nou cursul 3? Si spune-mi, te rog, pt ca taticii sa primeasca acea adeverinta, trebuie sa fie prezenti la toate 4 modulele, sau doar la ultimul?
Merci

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Corina, felicitari pt rezultatele de la eco, pt bebelusa grasuna. Poate ma visezi si pe mine in vreo seara? Ca am mai spus eu am niste prostii in cap legate de nastere.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

eu nu am fost la odiseea voastra!

va rog eu pt Carla sa fiti optimiste si sa va rugati ca bb sa fie bine sa respire si sa treca cu bine peste primele 24 de ore sunt fff importante!

Voi ce stiti cate saptamani de sarcina avea?

BB au fost pregatiti pt nastere prematura in general la sarcina gemelera incepand cu saptamana 30 se administreaza injectie cu dexametazona pt a pregati plamnani sa respire.

Sunt alaturi de Carla si de BB sa fie puternici!

Stiti voi"esentele tari se tin in sticlute mici!" e valabil pt bb nascuti prematuri!

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Noi am ramas cu socoteala la saptamana 33 ; despre injectii pentru maturarea plamanilor nu mai stiu cine spunea ca a inceput !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

[Hopsieu] haideti fetelor cu toate sa facem galerie[Grup] bravo Dienutza ca ai avut curaj sa iesi la barfa

[Majoreta][Majoreta][Majoreta][Majoreta][Majoreta]

Hai Carla cu vesti bune

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Off Doamne, ce vesti mari. Multa sanatate Carla si tie si bebeilor.Off Doamne, ce vesti mari. Multa sanatate Carla si tie si bebeilor. Sa va intoarceti cu bine acasa.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +26

Mergi la inceput