Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Theo : cand pregatesti noul capitol, dupa ce copiezi listuta care va fi pe prima pagina a capitolului, undeva in listuta respectiva sunt trecute linkurile tuturor capitolelor precedente ; copiezi ultimul rand, modifici nr. capitolului si treci si linkul primei pagini de la capitolul a carei nr il modifici ? Nu stiu daca ai inteles ! Poate ar fi mai bine sa iti trimit PM .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

R_ocsy, gata am inteles, ok, gata, m-am luminat in sfarsit, vad ca la 57 ai rezolvat-o tu deja, multumesc mult. Eu am fost f stresata ca nu stiam de unde pot sa inchid capitolul precedent m-am tot uitat ca curca in lemne vreo ora si apo mi-am zis, asta e, il fac ce-o fi o fi daca e gresit, desi ma gandeam eu ca desi n-am gasit nici un buton, il inchide vreun admin.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

FETELOR AM PRIMIT MESAJ DE LA CARLA, NASTE!!!!
Zice asa: "Intru in cezariana, mi s-a rupt apa dimineata. Ma rog la Dumnezeu pentru mazarichi sa fie sanatoase si puternice pentru lumea noastra. Va mai scriu cand voi fi constienta din nou. Pupici sa ne reauzim cu bine!"

Eu ma rog pentru ele sa fie totul bine, m-am apucat sa-i citesc Acatistul Sf. Nectarie ca tot vorbeam ieri despre el, am si plans de emotie ca se nasc primii bebelusi la odiseea noastra, sa ne rugam toate pentru ele sa fie bine, nici nu stiu sa scoatem motatele, ce sa fac? Sa schimb numele capitolului cu Hai Carla? Voi ce ziceti? Stiu ca fetele ei sunt mari si nu cred sa fie probleme, insa nici nu mai pot gandi de emotiile ce m-au coplesit.

HAI CARLA !!!!

Theodora 26+ Stelios

Doamne, incep nasterile si la odiseea noastra!!!!!!!!!!!!!!!!

HAI CARLA!!!!!!! SA DEA DUMNEZEU CA TOTUL SA FIE BINE!

30 Mihai Alexandru

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Theo : felicitari , tu te-ai descurcat super din prima ; eu primele doua dati am dat rateuri pana mi-a explicat Roxi ce si cum . Si da ... capitolul vechi il inchide administratorul .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Theo, dar la ce ora ti-a trimis mesajul? Ca ma gandesc ca a nascut deja, gata! Daca ii mai scrii, sa-i spui ca ne gandim toate la ea si la mazarichi, ca fierbem pe aici de nerabdare si le pupam mult pe toate 3!!!

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Fetelor, sa n-o dau cu bata-n balta, dar ce-o fi cu Sabina? Stiti ceva de ea?
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

si eu am intepenit aici; oare cand om primi vesti???

acum am vazut si eu ca 23 aprilie este Sf Gheorghe; ptr mine, inca un semn ca cei ce nu mai sunt printre noi ne vegheaza; asa il chema pe bunicul din partea tatalui meu;

Theo, felicitari pentru deschiderea cu succes a capitolului!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

parca trebuia sa mearga la eco,sa vada cat au fetitele

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Theo, dar la ce ora ti-a trimis mesajul? Ca ma gandesc ca a nascut deja, gata! Daca ii mai scrii, sa-i spui ca ne gandim toate la ea si la mazarichi, ca fierbem pe aici de nerabdare si le pupam mult pe toate 3!!!

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mi-a scris la 12.20, chiar acum m-am uitat pe telefon si ma gandesc ca au trecut deja 3 ore, insa o las pe ea sa-mi trimita mesaj cand o putea, asa ne-a promis. Eu, aseara am tot asteptat-o sa intre si dimineata cand am vazut ca n-a intrat am avut asa un presentiment ciudat. Of, nici eu nu mai suport asteptarea asta, dar pana diseara aflam noi ceva. Nici pe Sabina nu am vazut-o azi!?!

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Anca, gand la gand. O fi la eco cum zice Nikol,si parca si ieri a intrat mai tarziu, eu nu mai stiu nici de mine de cand mi-a trimis Carla mesaj.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Merci, Nikol, m-am mai linistit. E posibil inseamna sa nu fi vazut noutatile! Hai Sabina, la "rosul unghiilor" alaturi de noi!

Mergi la inceput