Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

eu nu am fost la odiseea voastra!

va rog eu pt Carla sa fiti optimiste si sa va rugati ca bb sa fie bine sa respire si sa treca cu bine peste primele 24 de ore sunt fff importante!

Voi ce stiti cate saptamani de sarcina avea?

BB au fost pregatiti pt nastere prematura in general la sarcina gemelera incepand cu saptamana 30 se administreaza injectie cu dexametazona pt a pregati plamnani sa respire.

Sunt alaturi de Carla si de BB sa fie puternici!

Stiti voi"esentele tari se tin in sticlute mici!" e valabil pt bb nascuti prematuri!

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Anca, multumim frumos pt sustinere, desi nu esti la odiseea noastra. Carla intrase in sapt 33 si bebelusele ei aveau in jur de 2 kg saptamana trecuta, erau maricele, sa speram ca toul va fi bine, asteptam si noi cu sufletul la gura.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ma uitam acum sa vad ce a mai scris la ea pe blog Carla;
http://injoaca.wordpress.com/2010/03/20/saptamana-34-ultimul-weekend-acasa/#comments

Insa eu nu cred ca au apucat sa ii faca si sa isi si faca efectul injectiile ptr maturare; stiu ca trebuie sa treaca 24 de ore de la prima injectie ca sa fie ok

Insa din asa mamica puternica numai 2 mazarichi super puternice pot sa apara, nu?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Corina : felicitari pentru rezultatele bune la eco , mai cu intarziere urarea dar in asteptarea ce ne apasa pe toate am uitat

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:

va rog eu pt Carla sa fiti optimiste si sa va rugati ca bb sa fie bine sa respire si sa treca cu bine peste primele 24 de ore sunt fff importante!

BB au fost pregatiti pt nastere prematura in general la sarcina gemelera incepand cu saptamana 30 se administreaza injectie cu dexametazona pt a pregati plamnani sa respire.

Stiti voi"esentele tari se tin in sticlute mici!" e valabil pt bb nascuti prematuri!

POZE VLADUT

daca avea DPN pe 4 mai,eu am calculat ca ar fi avut 34 saptamani si doua zile,cred ca cat de cat ok

DOamne ajuta sa fie bine!

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:

POZE VLADUT

Noi am ramas cu socoteala la saptamana 33 ; despre injectii pentru maturarea plamanilor nu mai stiu cine spunea ca a inceput !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Atunci tineti pumnii si sa auziti numai de bine, cu siguranta in aceste conditii bb sunt marisori si sanatosi pregatiti pt lumea de afara!

cand l-am nascut pe vlad, se nascuse 2 ferite obtinute prin FIV la 33s si aveau una 1900g si cealalta 2100g sanatoase si frumoase!

Doamne ajuta!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Corina felicitari pt rezultatele bune si pentru grasunica.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Wow, Corina, ce bebelina maaareeee, deja un kil la 26 de saptamani, bravoooo!!!
Multumim de info legate de cursurile de la Filantropia, pe mie ma intereseaza chiar ultimele doua, sa inteleg ca ar trebui sa ma duc peste 3 saptamani ca sa prind din nou cursul 3? Si spune-mi, te rog, pt ca taticii sa primeasca acea adeverinta, trebuie sa fie prezenti la toate 4 modulele, sau doar la ultimul?
Merci

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Cristina
Teoretic tre sa vina la toate 4, dar noua de ex ne-a spus moasa care a tinut acum cursurile ca ne da diploma data viitoare, treaca de la ea
Dar sa stii ca al meu sot desi avea un pic reticente la inceput (deh, ca barbatii nevoiti sa asculte in public detalii f intime despre sarcina si nastere ), la sfrsit mi-a declarat ca a fost ok, s-a si distrat cand moasa a vorbit jum de ora despre sani
Urmatoarele 4 module am inteles ca le tine altcineva, deci nu stiu cat de "severi" vor fi.
Urmatorul primul modul va fi pe 7 aprilie, daca nu intervine ceva acum de sarbatori. Va mai tin eu la curent, ca o sa merg si sapt viitoare.

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna fetelor, nu stiu daca ma mai tineti minte caci n-am mai intrat de mult sa va scriu.
Sunt cat de cat la curent cu ultimile vesti despre voi.
Noi am reusit sa ne mutam mai aproape de parinti, intr-o casuta mai mare si bineintele ca suntem iar in santier, dar speram sa terminam pana vine fetita noastra.
Azi am fost la eco de trim. 3, suntem bine si papusica noastra are 1.257kg.
Ne-am hotarat si la un nume pentru papusica noastra, se va numi Cristina Alexandra.
Salut toate fetele si va doresc multa sanatate.
Iubirisca, 29 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ma uitam acum sa vad ce a mai scris la ea pe blog Carla;
http://injoaca.wordpress.com/2010/03/20/saptamana-34-ultimul-weekend-acasa/#comments

Insa eu nu cred ca au apucat sa ii faca si sa isi si faca efectul injectiile ptr maturare; stiu ca trebuie sa treaca 24 de ore de la prima injectie ca sa fie ok

Insa din asa mamica puternica numai 2 mazarichi super puternice pot sa apara, nu?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Ioana, of, am citit si iarasi m-a apucat plansul, de-abia ma potolisem. Chiar ieri m-am uitat pe blogul ei, dar postul asta nu il vazusem. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca au inceput nasterile la odiseea noastra, e asa emotionant, si eu de-abia am venit printre voi, speram sa citesc toata odiseea pana la prima nastere.

Hai Carla cu vestile bune!!!

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Iubirisca : felicitari ... sa ne auzim mai des !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput