Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iubirisca Buna fetelor, nu stiu daca ma mai tineti minte caci n-am mai intrat de mult sa va scriu. Sunt cat de cat la curent cu ultimile vesti despre voi. Noi am reusit sa ne mutam mai aproape de parinti, intr-o casuta mai mare si bineintele ca suntem iar in santier, dar speram sa terminam pana vine fetita noastra. Azi am fost la eco de trim. 3, suntem bine si papusica noastra are 1.257kg. Ne-am hotarat si la un nume pentru papusica noastra, se va numi Cristina Alexandra. Salut toate fetele si va doresc multa sanatate. Iubirisca, 29 saptamani. |
felicitari
fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 7 saptamani
arturicii spune:
Hai mai Theodora, nu mai plange! Acum gandurile bune si frumoase si optimiste trebuie sa ajunga la Carla si la Mazarichi!
Corina, chiar ca mare bebelusa ai! Sa fie sanatoasa!
Iubirisca, bun revenit!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Dienutza spune:
Corina felicitari pentru fetita grasunica!!! Cred ca este foarte OK pentru numarul de sapt pe care il ai!
Cred ca de pe 7 aprilie o sa merg si eu la cursurile de care spunei tu. Inteleg ca nu vei mai relua cursul ca sa prinzi si primele 2 sedinte? Adica nu o sa ne vedem acolo?
Diana, 31+ cu Eva Alessia
corinasmile spune:
theophillina, Ramona80 - multumim
r_ocsy - nu sunt deloc intarziate urarile, abia ce m-am intors de o ora de la eco
arturicii - merci mult, asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate (mai ales pe Carla acum!)
Dr ne-a zis ca e totusi in limite. Vedem cum e peste o luna, ca noi avem muuulta istorie de diabet in familie si asta ma ingrijoreaza putin. Dar atat timp cat totul e in limitele normale, eu refuz sa ma stresez aiurea! Daca (doamne fereste!) va aparea o problema, ne vom ocupa de ea in momentul potrivit si cum e mai bine.
Corina 26s+ cu Maria
Crissy_C spune:
Am citit si eu pe blogul Carlei, inteleg deci ca avea deja 34 de saptamani implinite! Si daca sapt trecuta fetele aveau cate 2 kg fiecare, astazi sigur s-au nascut cu peste 2,300 Si cred ca si-au facut efectul injectiile, ca de luni e in spital, si daca au inceput de atunci... au avut timp plamanii sa se matureze. Oricum, fetele erau deja mari, eu stiu ca nu mai sunt pb asa mari dupa sapt 34!
Iubirisca, bine ai revenit si felicitari pt papusica!
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
arturicii spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Am citit si eu pe blogul Carlei, inteleg deci ca avea deja 34 de saptamani implinite! Si daca sapt trecuta fetele aveau cate 2 kg fiecare, astazi sigur s-au nascut cu peste 2,300 Si cred ca si-au facut efectul injectiile, ca de luni e in spital, si daca au inceput de atunci... au avut timp plamanii sa se matureze. Oricum, fetele erau deja mari, eu stiu ca nu mai sunt pb asa mari dupa sapt 34! Cristina, fericita 28+ cu Patricia |
pe cuvant de onoare ca as fi jurat ca azi e luni!!!!!!
asa e, sigur e ok cu injectiile de maturare!
of, scuze;
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui corinasmile Cristina Teoretic tre sa vina la toate 4, dar noua de ex ne-a spus moasa care a tinut acum cursurile ca ne da diploma data viitoare, treaca de la ea Dar sa stii ca al meu sot desi avea un pic reticente la inceput (deh, ca barbatii nevoiti sa asculte in public detalii f intime despre sarcina si nastere ), la sfrsit mi-a declarat ca a fost ok, s-a si distrat cand moasa a vorbit jum de ora despre sani Urmatoarele 4 module am inteles ca le tine altcineva, deci nu stiu cat de "severi" vor fi. Urmatorul primul modul va fi pe 7 aprilie, daca nu intervine ceva acum de sarbatori. Va mai tin eu la curent, ca o sa merg si sapt viitoare. Corina 26s+ cu Maria |
Corina, merci de info Acuma, ma gandesc ca taticii ar trebui sa urmeze doar cursul de puericultura, ca pt asta e diploma, pt ingrijirea nou-nascutului, nu vad de ce sa fie obligatorii si cursurile despre sarcina, contractii, alaptarea naturala
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Dienutza Corina felicitari pentru fetita grasunica!!! Cred ca este foarte OK pentru numarul de sapt pe care il ai! Cred ca de pe 7 aprilie o sa merg si eu la cursurile de care spunei tu. Inteleg ca nu vei mai relua cursul ca sa prinzi si primele 2 sedinte? Adica nu o sa ne vedem acolo? Diana, 31+ cu Eva Alessia |
Ba o sa mergem (sper sa-mi car si perechea) si la urmatoarele primele 2 module - vreau sa am tot cursul bifat.
Plus ca vreau sa aflu mai in detaliu despre nasterea la filantropia - ieri moasa a facut doar o scurta recapitulare despre ce s-a mai vb.
Stiai ca la ei epiziotomia e considerata regula si nu exceptie?
Deci ne vedem acolo, sa tremuram impreuna
P.S.: ce nume frumoase ai ales pt fetita ta
Corina 26s+ cu Maria
Crissy_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arturicii
pe cuvant de onoare ca as fi jurat ca azi e luni!!!!!! asa e, sigur e ok cu injectiile de maturare! of, scuze; Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
HIhi, iar eu de dimineata tot am impresia ca azi e vineri!
madutza09 spune:
Corina felicitari pt rezultate si bbluna grasunica
Iubirisca bine ai revenit, imi place Cristina am si eu o printzesa mai mare cu acelasi nume
Anca cam asa e cu "rosul unghiilor" dar totul bine cand se termina cu bine... si sa fie puternice toate trei.Chiar acum doua seri am vazut o emisiune la TV cu prematuri nascutzi si mult mai devreme si au supravietzuit ...doamne ajuta
29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI