Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Dienutza spune:
Corina nu stiam care este situatia cu epizotomia la Filantropia. Auzisem doar ca in general se face la nevoie. Si ca este mai grea recuperarea dupa nasterea cu epizotomie. Oricum eu nu m-am hotarat inca daca nasc natural sau cu cezariana. Informatiile de genul asta ma mai ajuta sa inclin balanta.
Ma bucur ca iti plac numele bebelusei. Al doilea nu este inca aprobat de sot, dar "lucrez" la asta.
Diana, 31+ cu
Eva Alessia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
am rasfoit si eu din urma
Mary, ma intrebai de saculetul de dormit, uite aici niste variante:
http://www.productappeal.com/photos/uncategorized/kaloo_soft_baby_sleeping_bag.jpg
Al nostru e subtirel ptr ca vine primavara/vara si nu e necesar mai gros.
Laurita, cadourile ptr baieti, de la Sabina, sunt deja sosite; chiar ii explicam sotului ca o sa aiba treaba in we cat o sa stau eu in spital; e vorba de cate un joc LEGO, desigur si nu o cutiuta mica
Nikolett, am tot felul de dureri; nu sunt doar sub burta; le simt si acolo, si in spate si in col;
dar dr ieri a ezitat intre 16 aprilie si 23 aprilie tocmai ca se teme de hemoragie la nastere din cauza placentei; insa eu sper/cred/vreau sa ajungem la 23 aprilie.
Stai linistita, "masochista" pot fi si eu numita, tot ca si tine fac; insa nu ma mai doare nimic.
Eu stiu cum e sa doara alaptatul asa ca mai bine ma pregatesc un pic si poate o sa fie mai usor
Tatyana
Iar m-ati zapacit cu ciresele si din pacate la magazinul de unde luam nu mai au; sper sa mai apara pana ce nasc.
Nana
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
am observat ieri ceva ce uitasem si ce merita sa stiti si voi
cand cumparati hainute de bebe (in special cele ce intra in contact cu pielea direct (body, caciulite..) si produsele respective au broderii sau aplicatii, sa verificati cu atentie finisajele ptr ca am gasit ieri unele, aratau superb insa cand m-am uitat pe dos erau f grosolan finisate si sigur ar fi produs iritatii lui bebe. Asa ca le voi evita si voi prefera doar cele cu imprimeuri.
La fel atentie la fermoare; pe aici am vazut body cu fermoare insa cat de finut e el tot atinge pielea bebelusului si nu stii ce alergii pot sa apara sau chiar rani.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
ck_29 spune:
uff...nici o veste de la Carla. Propabil e inca sub efectual anesteziei.
Eu o sa plec la tara maine dimineata....daca pana diseara nu da nici un semn...va rog sa imi dati si mie un sms ca au ajuns cu bine pe lume fetele
Am lasat numarul in contacte la contul comun 28 +
Ioana5255 spune:
Hai Carla, draga de tine. Sa vina feteel cu bine pe lume, refacere rapida.
Nu ma pot opri din plans de emotii. Da Doamne sa fie bine.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Scot si eu motatele
e zi mare azi, Sarbatoare mare. Maica Domnului e cu tine si cu fetele!
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
Sabina, ai fost la eco? Ca tot ne gandeam la tine azi.
Am fugit dupa copil la gradi... Sper sa avem vesti despre Carla cat mai curand, ca toate 3 sunt bine!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
cu
28+