Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Fetelor nu am fost la eco. Luni am programare, dar sunt f coupata, am avut mult de lucru si acum am intrat cu gandul la Crala, cand vad ca deja avea odisee. Nu cred ca are cum sa intre asa de repede, daca are rahi poate da semn, dar daca e totala abia maine aflam vesti. Doamne nu ma pot opri din plans, bebelinele mele se zbenguie. Am asa emotii ptr ea. Eu stiu ca o internasera in spital sa ii faca si injectii ptr maturarea plamanilor. Sunt sigura ca medicii stiu ce au de facut. Maica Domnului le va ocroti pe toate 3.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Sabina tie ti s-a lasat burta ? Ruxi ![]() ![]() ![]() AMR ... cine stie? ![]() ![]() |
da, de vreo 2-3 saptamani.Imi dau seama dupa buric si mi-a confirmat si lumea din jur. Hai nu te panica, stai cumintica acolo, sa se nasca bebeii la termen. Ca pe mine de la emotii ma iau contractiile acum si nu vreau sa nasc inca.
Sabina
![](gravida.gif)
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
va rog fetelor, nu va inghesuiti acum la nascut; hai sa o serbam cum se cuvine pana pe 5 aprilie pe Carla si pe Mazarichi apoi trecem la Sabina si tot asa, in mod organizat;
ca ne vine randul la fiecare...
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
da, de vreo 2-3 saptamani.Imi dau seama dupa buric si mi-a confirmat si lumea din jur. Hai nu te panica, stai cumintica acolo, sa se nasca bebeii la termen. Ca pe mine de la emotii ma iau contractiile acum si nu vreau sa nasc inca. Sabina ![]() AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Eu am incercat sa ma calmez si am reusit.
Mergem inainte cu Doamne-ajuta.
Faza e ca nu imi dau seama daca mi s-a lasat sau nu.
As vrea macar sa stiu.
De aceea te rog zi-mi se observa in partea de jos ca s-a lasat sau sus sub sani ?
Ruxi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
AMR ... cine stie?
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
Crissy_C spune:
Mai fetelor cu sarcini inaintate, in special Sabina si Ruxi, nu va mai faceti atatea griji, ca dati emotii si la bebeii / bebelinele din burtici, care trebuie sa mai stea la caldurica ceva vreme N-aveti de ce sa va ingrijorati, sunt sigura ca si Carla si fetele sunt bine, mazarichile erau deja mari, plus ca ce sarbatoare mai potrivita sa ne aduca o asemenea veste frumoasa: ca s-au nascut primele floricele de liliac?
Cred totusi ca i-au facut anestezie generala, ca parca in mesaj a zis ceva de genul ca ne da un semn cand se trezeste.
Cristina, fericita 28+ cu
Patricia
flory_blanca spune:
Carla bafta multa si sa iti ajute Dumnezeu sa ai parte de bebeline sanatoate.
Oau am lipsit o zi si cate vesti si cate de recuperat de citit. la toate fetele care m-au sfatuit cu problemele mele. M-am mai calmat si incerc sa nu mai bag in seama toate rautatile de la oricine ar veni acestea.
Nana multa sanatate. Ai dreptate se pare ca in ultimul timp toate ne plangem de dureri si contractii. Banuiesc ca asa e normal si ca organismul nostru da semne ca se pregateste de nastere. Eu m-am trezit acum vreo 2 nopti cu dureri si de-o parte si de alta a zonei inghinale ca la menstra si m-am speriat rau dar au trecut de la sine pana la urma.
Murica eu sunt interesata de acele remedii homeopate de care zici tu pentru alinare la nasterea naturala asa ca daca ai ceva sfaturi sau articole in format electronic sunt bine venite.
Arturici utila listuta ta. In sfarsit o lista scurta si concisa. Ce marca ai luat cosmeticele pentru bebe ca eu am tot citit despre parabeni si sunt din ce in ce mai nehotarata.
Tatyana mult curaj in continuare. Nu dispera ca esti o curoajoasa si ce-a fost mai greu a trecut, mai ai putin si o sa iti tii minunea in brate si o sa uiti de tot. O pentru tine sa devii mai optimista.
Nu-mi vine sa cred ca ciresele provoaca colici. Si dau in depresie daca nu mananc cirese. Le astept cate un an. Asta chiar va fi greu. Eu mi-am luat o carte a dr Karp care zicea ca, colicii nu sunt de fapt gaze la stomac ci starea psihologica a lui bb si greutatea lui de a se adapta la lumea inconjuratoare care difera de mediul din uter. Sunt multe motivatii pertinenete care sa sustina teoria inclusiv ca sunt colturi ale lumii unde copii nu au deloc colici nici macar o zi si anume la acele popoare care din mometul nasterii nu se dezlipesc de bb. Asa ca eu una sunt putin bulversata de acest subiect deoarece sunt multe pareri pe aceasta tema.
Cand se fac injectiile de maturare a plamanilor si cum? Se fac din oficiu sau doar daca esti suspecta de nastere prematura?28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
madutza09
Fetelor, am uitat sa va spun ca mi-a raspuns Alinutzaa ieri la sms: este bine sanatoasa, doar ca e plecata la tara (unde nu are internet), pt ca renoveaza aici apartamentul. Azi ar trebui sa se intoarca in Buc, si probabil va veni zilele astea cu un update
Sunt cu gandul la Carla...
Corina 26s+ cu Maria
Onana spune:
Hai Carla, sa ai o nastere usoara si sa vina bebelinele sanatoase si norocoase!
Acum am venit de la kidex si cand...ce vad??!!! S-a dat startul la nasteri la noi la odisee!Ma bucur mult pt Carla, am si emotii, ca noi toate, astept cu infrigurare vesti bune...
Felicitari, Corina, pt vestile bune de la eco!
Si altceva nu mai pot spune acum, parca am acelasi DPN ca cel al Carlei, deci are 34+.
Multumim Theo si de capitol, si de vestile despre Carla!
fetele...ce zi frumoasa...
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor
pisi-pis spune:
Corina felicitari pentru fetita maricica!!!
Iubirisca, felicitari pentru casutza noua!
ceva noutati? Ana 28+ cu