Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

[/quote]

Eu am incercat sa ma calmez si am reusit.
Mergem inainte cu Doamne-ajuta.
Faza e ca nu imi dau seama daca mi s-a lasat sau nu.
As vrea macar sa stiu.

De aceea te rog zi-mi se observa in partea de jos ca s-a lasat sau sus sub sani ?

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

[/quote]

burta se coboara de la sani in jos,depinde cum ai avut-o de teapana,cu prima sarcina am avut-o foarte tare si in sus,iar acum o am de zici ca e coborata,cu aproximativ o luna inainte

stai cumintica sa-ti vina randul

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Acum am venit de la kidex si cand...ce vad??!!! S-a dat startul la nasteri la noi la odisee!Ma bucur mult pt Carla, am si emotii, ca noi toate, astept cu infrigurare vesti bune...

Felicitari, Corina, pt vestile bune de la eco!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor

Merci, draga mea

kidex e un subiect care ma intereseaza si pe mine: cum ti s-a parut? Sunt chestii si pt bebei mici? Data trecuta cand am fost, erau mai mult pt copilasi mai mari, f putine lucrusoare (inclusiv mobilier, caruturi) pe nou-nascuti.
Te rog sapune-mi cum e de data asta, ca sunt f aglomerata urmatoarele zile si m-ar ajuta sa stiu daca are rost sa merg sau imi pierd timpul.

Multumesc aticipat

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Bubu,

eu imi dau seama dupa buric, mi s-a dus buricul mult in jos. Asa cum a zis si Nikolett se duce de la sani in jos. IN carti am vazut ca este denumita usurare. Si sa stii ca respir mai usor, nu mai am arsuri, in schimb ma cam enerveaza cand stau jos, e ca si cum as avea o galeata in poala

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

eu vin cu o propunere, sa lasam si tel sotilor, ca ei ar trebui sa fie capabili sa ofere informatii, sa nu mai fierbem asa. ce ziceti? eu oricum nu pre astiu cum sa fac sa imi las ambele numere de tel. daca se ofera cineva sa ma ajute, pls.

AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Merci Nikol de raspuns.
Eu am avut de la inceput sarcina joasa, de aceea nu imi e f. evident ce si cum, dar cred ca totusi s-a lasat ceva, avand in vedere si greutatea totala a celor 2 bebei nici nu ma mir ca incepe sa se lase.

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Merci Sabina
Si eu mi-o simt lipita de picioare cand stau la masa sa mananc.

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Bubu,

eu imi dau seama dupa buric, mi s-a dus buricul mult in jos. Asa cum a zis si Nikolett se duce de la sani in jos. IN carti am vazut ca este denumita usurare. Si sa stii ca respir mai usor, nu mai am arsuri, in schimb ma cam enerveaza cand stau jos, e ca si cum as avea o galeata in poala

AMR - 3 saptamani

nici eu nu mai am arsuri de cateva zile,ma cam ingrijorez totusi,am abia 32 sapt si doua zile,respiratia o am ingreunata doar atunci cand fac efort,urc trepte,merg la colt de strada,cred ca o sa merg la control mai devreme de 12 aprilie cand am programare

fetita mamei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

vaaai nu-mi vine sa cred ca se nasc primii bebelusi! mi s-a fcut pielea de gaina pe mine de emotie
HAIDE CARLA!!!

Sa te ajute Dumnezeu sa te refaci rapid, sa ai niste fetite sanatoase, frumoase si norocoase!!! Se nasc intr-o zi mare! Mazarichile vor fi Buna Vestire a odiseii noastre!
Hai Carla si hai Mazarichile!

rxd 28 + cu

Mergi la inceput

sotul mi-a vazut geanta de voiaj,mica, cu care am fost si la prima sarcina internata,dupa usa in dormitor,o deschide ,il trec fiorii,zice aoleu ,i se face frig dintr-o data,pielea de gaina,nu e cam devreme,

fetita mamei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

MIRA Aparatul epi-no il poti cumpara de la Active Center, datele de contact le gasesti pe site-ul lor; pretul este 540 ron...aprox cu pretul lui daca il cumperi de undeva de afara plus taxe de expediere, etc.

pupicei

rxd 29 + cu

Mergi la inceput