Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Cam cu intarziere, ca m-am luat cu butonatul si nu am mai reusit sa va citesc. Dar ce-mi vad ochii?!

Oh Doamne, Carla naste/a nascut?!!!! Parca in 34-35 intrase? Sau 32+? Nu mai stiu cine era mai avansata, Sabina sau Carla? Parca spunea ca incepuse injectiile pentru maturarea plamanilor? Uf, ce grea e asteptarea asta! O sa fie bine, e sarbatoare mare azi. Ce zi si-au ales si mazarichile. Eu am un sentiment pozitiv, ca totul va fi bine. Oare cand o sa aflam vesti?! M-a luat ametzeala.

Sa va raspund din urma...
Nati, Mira, al meu sot vine de Pasti, si ramane acasa. Sper sa nu mai plece prea curand, dar daca-l trimit astia de la firma inapoi ma sui pe pereti. Zicea ca se intrevad sanse sa transfere proietcul din UK in Romania, si atunci ar impaca si capra si varza. Ar fi super.

Nati, ce m-ai amuzat cu berea si politistul. Am ras de l-am zdruncinat pe asta mic, dupa care m-am trezit vorbind cu burtica si explicandu-i ca asta se numeste "a rade".

Rocsy, multumim de cartcicia Anei Culcer. O sa arunc si eu un ochi pe muls, sa vad cum sta treaba.

Ana (Pisi-pis), de stimularea sanilor, stiu ca nu e tocmai ok, mi-am intrebat medicul si a zis ca e ok pana la 7 luni. Dupaia nu, ca para contractiile. Dar daca ma ustura pe interior, ce sa fac, sa stau asa? Storc un pic si ma eliberez si eu. Si inghetata de ce nu?! Eu am mancat in toiul iernii, ca muream de pofta. 2 inca.

Legat de picioare de elefantzica, doamne, eu in viatza mea nu am avut asemenea glezne cum am avut ieri. Si nu am stat in picioare, nici afara n-am iesit deloc. Pur si simplu m-am speriat. Mi-am facut si ceai diuretic, si n-am vazut nici un efect. Chiar m-am speriat ieri, cand am vazut ca tot bolul de juma de kil de ceai nu mai iesea din mine. Abia azi arata cat de cat gleznele mele, dar am stat toata ziua pe fotoliu moale si cu un scaun sub picioare.

Marilena, lasa cuibul, roaga pe altcineva sa vina sa te ajute, ca nu e usor deloc. Noi toate vrem sa fim viteze si sa ne comportam ca inainte de sarcina, dar imi dau seama ca nu prea se mai poate. Sau macar daca e musai sa faci tu, fa cate putin si odihneste-te mult.

Numai poza asta imi vine in cap cand ma gandesc la carla, ca ea o are in semnatura. Ne rugam la DD sa fie bine.

Ana 32+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -7 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

eu vin cu o propunere, sa lasam si tel sotilor, ca ei ar trebui sa fie capabili sa ofere informatii, sa nu mai fierbem asa. ce ziceti? eu oricum nu pre astiu cum sa fac sa imi las ambele numere de tel. daca se ofera cineva sa ma ajute, pls.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Sabina, si eu m-am gandit ca daca aveam nr sotului Carlei il sunam sa vad ce e cu ea. E f buna ideaa. Daca vrei iti trimit un PM cum sa faci sa-ti lasi nr de tel la contacte sau, mai simplu, daca vrei, trimite-mi PM cu numerele de tel si te trec eu in lista.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Pentru fetele interesate de homeopatie la nastere
eu nu mai gasesc vechile linkuri unde am gasit o gramada de informatii. Cautati pe google homeopatia si nasterea/la nastere si o sa gasiti multe informatii. ce am mai gasit eu pe fuga aveti http:// www.cmeuromed.ro/ homeopatia-in-sarcina/ sau http:// teleianuhomeopat.3x.ro/ Homeopatia%20si%20sarcina.htm (fara spatii)
Oricum, e super recomandat sa mergeti la homeopat sa va confirme el ce e bun pentru fiecare.

Murica 34+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

apropo de sot,ii zic ca am facut comanda pe net de ,pompa,sterilizator ,biberoane,avent,de vre-o 500 ron,
....iar el,,dar ce ne deschidem vre-o laptarie cumva?
stiind ca la prima sarcina alaptatul a fost un esec

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Se duce omul sa faca niste prajituri cu ciocolata si la intoarcere gaseste un mamut in locul puiului de capitol pe care il lasase!

Fetele care cautati slinguri - ia uitati ce mi-am comandat eu azi:
http://www.bebeinbrate.ro/ro/magazin/slinguri-cu-inele-reglabile/sling-cu-inele-spirit
are tipa niste modele superbe, si costa jumatate cat cele de pe sling.ro (iar eu ar trebui sa-i zic sa-mi faca reducere, la ce reclama ii fac )

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Fetele, dar oare sotul Carlei nu cumva are telefonul ei? Ca doar nu s-a dus in sala de nasteri cu el in buzunar.
Eu asa am de gand sa fac, i-l dau lui sa raspunda. Ca voi fi ametita ca vai de capul meu si nu o sa imi arda de telefoane. Pana maine nu cred sa aflam ceva de ea, e prea obosita, emotionata si asa mai departe si nici nu avea la ea laptopul.
Corina, bravo bebitei tale, asa trebuie, sa creasca are si sanatoasa. Iubirisca, felicitari si tie pentru papusica. Doamne-ajuta in continuare.
Artu, te joci... cand esti inaintea mea, cand dupa mine la nascut... si eu as fi vrut 23 aprilie pt bebitza, ca e zi sfanta, dar doctorita mea opereaza doar joia. Oricum 22 e dublul lui 11, ziua mea de nastere

Murica 34+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

nici o veste....

Murica, pe cuvant de (fost) pionier ca nu ma joc; pana acu dr nu a zis o data fixa, era o estimare; ieri a facut efectiv programarea; cica acum trebuie sa ma sune de la spital ca sa merg sa imi prezinte tot ce o sa se intample inainte/in timpul/dupa operatie;
Cica programeaza cezarienele vinerea ca sa nu stea la..asteptare si ca sunt mai liberi sa se ocupe de ele.
Eu nu am vrut sa influentez cu nimic data, am zis ca o sa fie fix cand zice dr; si asa s-a nimerit.

Nikol, eu am luat ce v-am zis ptr listuta si s-a suparat sotul, ca el nu vrea nimic cumparat inainte; de restul o sa se ocupe el cu baietii;

Andrea, f frumos si elegant ce ai comandat tu acolo! Ce material e ca arata super! Eu de pe sling.ro am vrut si de acolo mi-a luat sora mea; astept sa ajunga aici pachetul

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Teo am trimis mesaj. Merci mult. raman datoare

AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Exista o lista cu zile nefaste in care sa te nasti, sunt 3 zile rele in fiecare luna - da, stiu ca nu toata lumea crede in asa ceva
Sper sa nu va suparati ca am zis acest lucru, nu am zis-o ca sa sperii pe nimeni, ci ca sa se fereasca cei care cred , iar cei care nu cred sa ignore ce-am scris
Pt. luna aprilie zilele sunt 3 - 13 - 23

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Teo am trimis mesaj. Merci mult. raman datoare

AMR - 3 saptamani

Ti-am raspuns si eu pe PM.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput