Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Exista o lista cu zile nefaste in care sa te nasti, sunt 3 zile rele in fiecare luna - da, stiu ca nu toata lumea crede in asa ceva
Sper sa nu va suparati ca am zis acest lucru, nu am zis-o ca sa sperii pe nimeni, ci ca sa se fereasca cei care cred , iar cei care nu cred sa ignore ce-am scris
Pt. luna aprilie zilele sunt 3 - 13 - 23

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

prosti,b#259;t#259;i#355;#259; bataita am vrut sa scriu dar ni mi-a luat in considerare caracterele

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Tot nimic despre Carla ? Fierbem nu gluma ! Noroc ca am avut practica saptamana trecuta cu asteptatul , cand ne uitam dupa Nati cu rezultatul de la eco .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

nici o veste....

Murica, pe cuvant de (fost) pionier ca nu ma joc; pana acu dr nu a zis o data fixa, era o estimare; ieri a facut efectiv programarea; cica acum trebuie sa ma sune de la spital ca sa merg sa imi prezinte tot ce o sa se intample inainte/in timpul/dupa operatie;
Cica programeaza cezarienele vinerea ca sa nu stea la..asteptare si ca sunt mai liberi sa se ocupe de ele.
Eu nu am vrut sa influentez cu nimic data, am zis ca o sa fie fix cand zice dr; si asa s-a nimerit.

Nikol, eu am luat ce v-am zis ptr listuta si s-a suparat sotul, ca el nu vrea nimic cumparat inainte; de restul o sa se ocupe el cu baietii;

Andrea, f frumos si elegant ce ai comandat tu acolo! Ce material e ca arata super! Eu de pe sling.ro am vrut si de acolo mi-a luat sora mea; astept sa ajunga aici pachetul

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Si mie imi luase prima data ochii slingul Nord albastru de la sling.ro, de tanti astalalta am dat intamplator ieri pe Google si a fost dragoste la prima vedere

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor am primit mesaj de la una din mazarichile Carlei
imediat il scriu...rasuflati usurate, totul este bine

32+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Exista o lista cu zile nefaste in care sa te nasti, sunt 3 zile rele in fiecare luna - da, stiu ca nu toata lumea crede in asa ceva
Sper sa nu va suparati ca am zis acest lucru, nu am zis-o ca sa sperii pe nimeni, ci ca sa se fereasca cei care cred , iar cei care nu cred sa ignore ce-am scris
Pt. luna aprilie zilele sunt 3 - 13 - 23

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?

Ptr mine programarea Sabinei pe 23 fara nici o secunda de influenta din partea mea, este un cadou divin; cum va spuneam, tata nu mai traieste, nici parintii lui; iar numele de Sabina este si numele mamei mele. Tata a iubit-o pe mama la fel si bunicul (tatal tatalui) ptr care a fost favorita dintre sotiile baietilor lui. Pe bunic l-a chemat Gheorghe. Eu o privesc ca pe o confirmare a protectiei ce ne-o ofera cei dragi ce nu mai sunt langa noi.
Asa cum, faptul ca se naste in perioada in care apare liliacul, floarea favorita a mamei sotului (nici dansa nu mai traieste) este tot o confirmare, un semn.
Insa toate sunt semne bune.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corina, Iubirisca, felicitari pentru vestile bune pe care ni le-ati adus de la eco !

Vad ca inca nu avem nicio veste noua de la Carla... Stau cu ochii pe odisee ca pe o bomba cu ceas; ca poate, poate trimite Carla mesaj.

Edit: deci totusi am simtit eu ceva

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

hai Veronica, zi!!!!!

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii
Ptr mine programarea Sabinei pe 23 fara nici o secunda de influenta din partea mea, este un cadou divin; cum va spuneam, tata nu mai traieste, nici parintii lui; iar numele de Sabina este si numele mamei mele. Tata a iubit-o pe mama la fel si bunicul (tatal tatalui) ptr care a fost favorita dintre sotiile baietilor lui. Pe bunic l-a chemat Gheorghe. Eu o privesc ca pe o confirmare a protectiei ce ne-o ofera cei dragi ce nu mai sunt langa noi.
Asa cum, faptul ca se naste in perioada in care apare liliacul, floarea favorita a mamei sotului (nici dansa nu mai traieste) este tot o confirmare, un semn.
Insa toate sunt semne bune.

Ioana,

Coincidente foarte emotionante Ioana , sigur semne bune .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

" V-am spus noi ca suntem doua mazarichi speciale si precoce!Eu, Natalia Emilia, am iesit prima din pastaie!Desi sunt mai mica in greutate ca si surioara mea, Sofia Maria, totusi sunt mai mare ca varsta cu cateva minute si va scriu acest mesaj cu dreptul intaiului nascut! :-p Mami noastra e veriga slaba in acest mesaj, va roaga sa n-o bombardati cu telefoane, maslinele si dansul urmand in cateva zile, dupa ce-si revine din emotie si soc. Suntem cele mai frumoase creaturi minuscule, mov si schimonosite, eu cantaresc 1600gr si Sofia 1780 gr. Avem peste 40 de cm fiecare, dar stim noi de la mama ca esentele tari stau in sticlute mici! Ne-am nascut azi, in sfanta zi a Bunei Vestiri si speram sa ne ocroteasca Dumnezeu toata viata. Va rugam sa spuneti o rugaciune pentru noi, sa ramanem sanatoase si sa ne facem mari cat mai repede,ca s-o putem duce pe mama acasa si s-o punem la jug! :-p. Va pupam cu mare drag pe toti care ne sunteti aproape! "

Mergi la inceput

Am schimbat si titlul capitolului ca doar ai zis Vero ca e de bine!

Hai, ne mai tii mult in suspans?????

Rocsy, da, nu stiu eu daca m-am exprimat f coerent insa asa e, sunt coincidente f emotionante, ptr mine cel putin

Ioana,

Mergi la inceput