Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, m-am apucat de citit cursul de alaptare la san, intr-adevar e f complet, numai ca daca il downloadez nu mi-l deschide.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata delfinariu!
De ieri dimineata aproape 2 capitole?! (acum as fi 'bagat' fata aceea mirata... dar 'ba' ca nu am)
Sper ca sunteti bine si.... avem sarbatoritaaaaaaa iupyyyyyy

Adriana, tot ce/ti doreste sufletelul tau ala dragut sa se implineasca... si la tine... si la altii dragi tie.

file:///watch?v=4L1iREJcn4s&feature=related

La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ardeiute iti doresc sa traiesti multi ani fericita si implinita pe toate planurile! Un bebe sanatos si cuminte!

Denisa am vazut bebelusii, care mai de care mai scump si mai pretios.. te topesti cand ii vezi.

Carmen eu merg la piscina in prima zi dupa ce se schimba apa.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Scuze, retrimit mess...nu stiu de ce nu functioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

burtici am plecat la nani ca maine dim iar dvreme in picioare.nbuna somn usor,sa aveti un weekend superb
celor care isi serbeaza ziua de nume duminica LA MULTI ANI!!!
sa aveti grija de voi si burtici

Bianca 20+

Drum bun, zbor usor si sa ai grija de bebelina.Te asteptam inapoi cu drag

Laura 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblee e un studiu facut de sefa sectieti de pediatrie a spitalului universitar bucuresti, o femeie cu metode foarte moderne de crestere si educare a copilului, il am si video dar intai e important sa se inteleaga de fapt ca 90% din mame au lapte foarte bun iar daca nu stiu sa-i dea bebelului il pierd si odata cu el si anticorpii necesari, Denisa, Dragaica va invata si cum se alapteaza gemenii!!
Michelle, te admir, eu cum am zis frica e mare, problemele de sanatate avute inainte, si tretamentele prin toata europa pt bebe, la mine era cu termen limita trebuia sa se intample, iar balanta inclina numai spre frica acum ca m-am vazut cu "sacii'n caruta"

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Ardeiutule... sa fi tu... asa cum te simti bine si cum iti sade bine

http://www.youtube.com/watch?v=4L1iREJcn4s&feature=related

Pentru tine... sper sa te inveseleasca si sa vad un zambet... macar unul si sunt fericita

Burtici... e valabil si pentru voi. Vreau sa va vad zambind si pline de VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtici, am gasit un spot pt folosirea centurii de siguranta, pe mine m-a impresionat profund www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

va invit sa ascultati o melodie din playlistul meu de azi
www.trilulilu.ro/Agrimensor_K/89b34c9063fc26" target="_blank">James Last - Mexican Hat Dance .. mai de inceput de weekend asa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

bumblebee, intr-adevar impresionant spotul..

Mergi la inceput