Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici cu delfinasi!
Va poftesc la mic dejun: branza, paine integrala home made, salata, un pic unt cu dulceata.

Florentina, feicitari pentru sut! Nici la mine nu se simte din exterior sa simta si taticul..

vitamine - eu am luat Elevit din decembrie, dar nu zilnic, ci de 1-3 ori/ saptamana. Prin februarie am observat ca incepuse sa imi cada mai tare parul si am inceput sa iau zilnic (sau aproape zilnic, caci mai am si scapari). Am +5 kg, insa eu consider ca sunt in grafic (conform tabelului )
Dr. imi spusese sa iau Centrum Materna 2 saptamani, si 2 pauza, insa eu aveam pe stoc 2 pachete de Elevit si am hotarat sa nu le irosesc

sportul - eu fac sport de 4 ani (nu continuu, doar primavara si toamna): aerobic step, tae-bo, cardio, inot etc si daca dr. mi-a dat unda verde la miscare am inceput sa merg iar incepand cu saptamana 14 la Pilates, cardio si inot. Eu sunt de parere ca organismul te atentioneaza cand ceva e in neregula (eu simteam intepaturi cand era prea mare efortul si incetineam sau faceam pauze intre exercitii).

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata si de la noi!
Paula, Casa de piatra!!! nu te mai framanta atat, sincer iti zic ca vei fi mult mai frumoasa asa, cu burtica ....tu nu stii ca graviduele sunt cele mai frumoase femei? Daca erai in 8-9 luni, cu burta maaareeee, mai intelegeam, dar asa cum esti acum arati ca o graviduta fericita si tare mandra!!!

bumblee, parca ma vedeam pe mine in descrierea ta....exact asta imi spuneau si mie cei din jur,sa fiu fericita ca pot ramane.....
Oricum, fetelor, am ajuns la concluzia ca cel mai importat in viata este sa fi un luptator, sa nu te lasi niciodata, sa lupti si iar sa lupti. Si in cazul unei boli, daca te lupti cu ea, o poti invinge, dar daca te resemnezi si nu mai iti pasa, normal ca nici bine nu va fi.... Deci, si noua ne-a dat Dumnezeu bebei, numai ca a trebuit sa luptam mai mult pt ei si, astfel, cred ca ne bucuram mult mai mult la un simplu eco sau la chestii mici pe care nici nu le luam in seama altfel....eu una asa simt.

20+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! si Maya!

Michelle, multumim de tratatie e superfain ca poti face miscare, si eu cred ca organismul de atentioneaza daca exagerezi cu efortul.

Pufescu, sa ramai de-acum pe valul pozitiv si pregateste-ti arme pasnice pt week-end. Cat despre educatia primita de bunici, sunt sigura ca soacra-mea l-ar infunda cu ce interzic eu doar pt ca stie ea mai bine, sper sa fie o impresie mai proasta de-a mea si sa n-am dreptate. Maica-mea a fost mai tare, ea e in Italia si mi-a zis ca de la 1 an pot sa il fac pachet, n-are rost sa zic ca am preferat doar sa ma amuz.

Btz, nu stiu ce sa zic, daca totusi mananci ordonat, sanatos si nu mai mult decat trebuie (in general) nu-ti bate capul, asta este, eu una nu mi-l mai bat, am vrut doar o alimentatie completa si cat de cat corecta, ca sa nu-mi para rau nici pt kg, nici pt sanatatea lui bb.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Fetelor, imi treceti si mie carutul pe prima pag?

mycya, felicitari pt vestie de la eco, e bine ca te-au mai linistit si Doamne Ajuta sa nu fie nevoie de operatie dupa nastere! Va uram de pe acum BUN VENIT in tara!

eladeaspor la cumparaturi....sa vi cu plasele pline, oricum cu ele goale nu te primim inapoi, iar cu ele jumatate.....ne mai gandim!

bts-ovi, parerile despe elevit sunt impartite, unele persoane spun ca da, din cauza lor au luat mai mult in greutate, iar altele dezaproba lucrul acesta. Si eu iau ceva asemanator cu elevitul, plus multe altele, si asta chiar de inainte de a ramane, ma gandeam ca o sa iau si eu mult mai mult in greutate, insa pana acum am luat 5 kg. Poate ca ai luat in greutate de la retentia de apa si a coincis cu luarea elevitului, nu stiu ce sa zic.......baietelul sa fie sanatos

20+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

paula, casa de piatra, multa intelegere si armonie!

btz_ovi, superbe pozele, asa mama, asa fiica.
Am pus si eu o poza cu mine la 3 anisori si cu sora mea la un an

bamboletta ai PM.

Referitor la sport eu incerc sa imi mentin heart rate-ul in jur de 100 (desi indicat e sa nu depasesti 160), asta ca sa vedeti ca nu fac nimic intens.. ci mai tango asa..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata burtici
Se mai termina inca o saptamana. Of! Si eu tot ingropata in acte sunt. Asa mi s-a luat de munca; nu mai pot!

Eu imi propusesem sa fac multa misca in sarcina, dar uite ca am atat de mult de munca incat nu am apucat sa fac nimic. Dar mi-am propus sa merg la masaj.

Sa aveti o zi frumoasa.

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!O zi superba sa aveti
Multumesc pt toate urarile...sper sa fie totul bine, e o ceremonie restransa tare, doar noi, nasii si familia.
Am vazut ca ieri s-au nascut primii bebei de la odiseea de mai iunie...mai avem si noi un pic
Ardeiute, LA MULTI ANI!!!! MULTA SANATATE!!!!
Mycya, drum bun si PASTE FERICIT, daca nu mai reusesti sa intri pe net pana la Paste.

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

ARDEIUTE, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI BB SANATOS!
Poate mai intri sa ne spui cum te mai simti

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor am pus cateva poze noi pe picassa ,daca aveti timp si placere va invit sa le vedeti

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Neata fetele,

Foarte frumoasa mamica ta :).Semeni foarte bine cu ea.
Schimb saptamana cu o zi mai devreme..pot?pot?Maine plec la concediu si vinere viitoare mergem sa vedem pe BEBE..

Laura 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ardeiute La Multi Ani!!

Buna dimineata fete frumoase!!
Michelle, daca tu nu ai probleme si ai unda verde, bravo, eu fac plimbari foarte lungi!
Cam acelasi lucru pt sarcina, innotul cum eu nu am piscina, nu indraznesc din cauza bacteriilor in piscine publice!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput