Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
anca_vlad spune:
Neata innotatoare si delfinariuu fff harnicut la scris gatit si cumparaturi!
Am citit si recuperat cate ceva din urma!
Cris...hainute(bluzite) pt gravide gasesti si la Nick eu mi-am luat doua cu maneca lunga cam cu 30lei/buc si cred ca daca bagi un ochi atent vei gasi si ceva pantaloni!
dar daca vrei ceva la un pret bun iti recomand magazinul fabricii de pe valea oltului-eu de acolo mi-am luat 2 perechi de pantaloni ff faini
Carmen daca e vb de dr Ana Culcer iti pot spune ca e un om si un medic deosebit-pt dansa am ales Municipalul e sefa sectiei de neonatologie si a avut grija si de vlad si iti pot spune ca nu a gresit cu nimic!
va pup pe toate cu drag, lasat-o usor cu sportul, plimbarile sunt cele mai indicate!
daca fac ceva efort mai sustinut ma doare in partea dreapta ff tare!
Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bumblebee spune:
Michelle, ti-am vazut pozele, burtik superba si in poza aia cu sora ta am vazut 2 papusi
Alina 21+ cu
gargarita
CarmenAlbu spune:
Da Anca de ea e vorba, ea lucreaza cu UNICEFUL si invata mamele, e incredibil ce sondaje are, ba mai mult s-a inregistrat femeia pe youtube sa ne arate cum se curata ochii, guraita cum e baita masajul, cum apuca sanul cum sa nu te doara, lucruri incredibile, eu stiu deja cateva mame care au renuntat tocmai ca fceau greselile de alaptare despre care spunea ea ca sunt frecvente!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu
arissa spune:
Neata!
LA MULTI ANI, ARDEIUTE!
Mycya, spor la facut bagaje si drum bun!
Denisa. Perioada urata a trecut de acum, vei fi mamica nu de una ci doua minuni
Bumble, super reclama...ma faci sa plang de dimineata
Mai, nu stiu cum sunteti voi, dar mie nu-mi mai arde deloc de munca, de probleme...vreau acasa sa ma odihnesc, sa ma relaxez si sa ma pregatesc in liniste de intalnirea cu puiul. Si mai am o luna de stat pe aici, pe la 1 mai sper sa intru in concediu.
Bebita s-a sesizat ca i-am facut reclamatie pe forum ca nu-i simt miscarile si toata dimineata si-a facut simtita prezenta. Inclusiv acum se agita. Deci asa, merge cu amenintari...Ia sa-l scot eu la raport mai des
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 23+
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Da Anca de ea e vorba, ea lucreaza cu UNICEFUL si invata mamele, e incredibil ce sondaje are, ba mai mult s-a inregistrat femeia pe youtube sa ne arate cum se curata ochii, guraita cum e baita masajul, cum apuca sanul cum sa nu te doara, lucruri incredibile, eu stiu deja cateva mame care au renuntat tocmai ca fceau greselile de alaptare despre care spunea ea ca sunt frecvente! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 21+ cu |
Eu ma bucur ca exista astfel de oameni dedicati!
sa sti ca o parte din mamici stiu ce au de facut cand pun bb-ii la san si mititeii se nasc gata instruiti!
E fff important sa ne ascultam instinctul si sa nu ne lasam prada nervozitatii si emotiilor de inceput!
cand l-am luat pe Vladut in brate si l-am pus la san prima data am avut sentimentul ca m-am nascut cu el in brate!
Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Am fost la cumparaturi sa-mi iau o rochita ca sambata avem si noi cununia civila, ca timp de 5 ani nu am avut timp, cand eram si eu mai supla, sa dau bine in poze...sunt asa mare, nu mai incap in nici o rochita care imi placea...pana la urma am gasit, dupa 20 de magazine... Incep sa am emotii, desi pana acum nu am avut nici o treaba, si si bebelul e la fel de agitat ca si mine. Paula, 22+ cu |
te-am pus absenta la gimnatisca
ma bucur ca ai gsit rochita si va urez spor al pregatiri .... Casa de piatra! va urez inca de pe acum
ooana spune:
citat din mesajul lui Dragaica Eu am o intrebare, cate biberoane, babetele, body-uri, caciulite trebuie sa cumpar, nu stiu cate or sa-mi trebuiasca. De cate ori pe zi se schimba bebe???? Mamicile cu experienta poate ne ajuta http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
exact asta vroiam sa intreb si eu ...chiar nu stiu de cate sticlute, sterilizatoare, biberoane etc este nevoie
CarmenAlbu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Eu ma bucur ca exista astfel de oameni dedicati! sa sti ca o parte din mamici stiu ce au de facut cand pun bb-ii la san si mititeii se nasc gata instruiti! E fff important sa ne ascultam instinctul si sa nu ne lasam prada nervozitatii si emotiilor de inceput! cand l-am luat pe Vladut in brate si l-am pus la san prima data am avut sentimentul ca m-am nascut cu el in brate! Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Eu spre exemplu, daca nu citeam ca e total gresit si bebe ramane flamand faceam tocmai aceeasi greseala, il schimbam de la un san la altul sa fiu sigura nestiind ca laptele de inceput e de sete, samd si ca trebuie neaparat sa goleasca un san, nu stiam ca nou nascutii au temperatura usor maita si nici cauze precum hainele ce le-o poate ridica, am citit ca daca sunt prea imbracati le creste temp corpului, am ramas interzisa!
Eu stau spre exemplu in 20 de grade acasa vara sau iarma ca nu suport mai mult, cica e ideal si pt bebe! In mare vreau sa spun ca nu stiam nimic din toate astea!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu