Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hai ca mai m-am gandit si mai m-am calmat.
Multumesc pentru urari fetele! Vaz ca n-a prea inceput nimeni super saptamana...las' ca ne va merge bine in restul saptamanii. La mine asa e, ca io-s mai cu motz si sunt pe invers.
Luna, ca mi-am amintit: ce-as mai veni la Londra, sa ne cunoastem, ca acolo n-am ajuns inca, da' doar daca ma teleportez, altfel cu avionul..
Meniu de Pasti, mychy: drob de pui (am io o reteta cu pate de ficat si ficatei de pui, orez si verdeata), ciorba habar n-am de care o sa fac si restul normal, ca noi nu halim miel in general.
Si mie mi se pare naspa aia cu animalutzele imprietenite si apoi taiate , dar aia de traiesc la tara cam asa fac de mii de ani...da' io care-s oraseanca get-beget nu poci, frate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, noi am facut in vreo 2 ani drob de pui si a iesit un mare deliciu, desi ai nostri nu dadeau nicio sansa incercarii.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vio am uitat sa-ti urez La multi ani pt ieri. Sa fii iubita si apreciata.

Si cred ca am uitat nu stiu sigur, sa-i urez Danei felicitari pt bebe baiat din burtica, nu stiu sigur daca am inteles bine ca e baiat.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna sora-mea s-a mutat la Londra de o luna. Planific o vizita in curand nu stiu exact cand dar cand stiu sigur te anunt sa o punem de o intalneala

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele,am si eu o intrebare copiii vostri mai dorm la pranz?

al meu doarme foarte greu,invariabil se lasa cu tipete apoi ia patul de la un cap la altul timp de o ora...banui ca dormind si foarte mult noaptea,in jur de 10 ore,nu oboseste indeajuns de mult,desi pana in pranz il tin afara doua,trei ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, Saby nu mai doarme la pranz de mai mult de 1 an. Devenise foarte chinuitor si pentru noi si pentru ea, adormea intr-un final dupa 2 ore de incercari. Ea doarme 10-11 ore noaptea si pare sa-i ajunga. Asa se culca la 21, daca ar dormi dupa-amiaza, inainte de 23 n-as reusi sa o culc, si pana atunci nu mai rezist eu. Tin minte ca nici eu nu voiam sa dorm dupa-amiaza cand eram mica.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania te astept! Abia astept sa va cunosc personal.

Giorgi a mea doarme la pranz numai cand mai vrea ea, si la gradi la fel, de altfel la gradi va intra la grupa de pre-school in Aprilie si acolo nu ii mai lasa sa doarma, adica stau linistiti la poveste 30 min dar nu adorm. Mie imi convine asa pentru ca astfel doarme si ea de la 8 seara max 9 pana a doua zi la 8-8,30. Si se vede clar la ea cand are nevoie si cand nu. Daca o vad obosita in weekend ma culc si eu cu ea si dormim amandoua.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,luna..saru'mana de raspuns..in mine se da o lupta,ma uit la cei din jur,marea majoritate,si vad copii de peste 3 ani care inca dorm la pranz plus ca au un program tare fain,se trezesc la 8 si dorm la 14 apoi la 22 dorm iara...asa mi-ar placea,dar cum spunea si anca abia reusesc sa-l culc la 4,4.30 apoi seara la 23 trebuie sa-l duc in dormitor si acolo abia pe la 00 doarme...vreau sa ma apuc de invatat si o sa ma trezescla 6 si intr-adevar mi-ar fi greu sa-l culc tarziu seara..offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai fetelor treziti- ma si pe mine, eu va astept de cateva zile sa schimbati capitolul, chiar ma intrebam ce ati patit de nu mai scrieti nimic, am zis ca frecati covoare
Va citesc de pe tel si nu ati pus capitolul nou la cel vechi si moderatorii abia azi l- au inchis.
Va multumesc mult pentru urarile de bine.
Vivela cum de ai vazut mesajul meu dc erati la capitol nou de 9 pagini?
Multumesc mult oricum, m- ai mai linistit.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 13 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Dupa ce scriu eu nu mai scrieti nimic? ati fugit iar la alt capitol?

Nikole sper ca pana la urma sa fi nascut usor si ca acum esti cu bebe la tatica, acasa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 13 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput