Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
nikole, pfu.....mi s-a facut un nod in stomac.....nastere usoara...de fapt asa cum zicea si Anto, sper sa se fi consumat deja evenimentul. doamne ajuta sa nu te (fi) chinuit prea mult!
violeta, la multi ani pt ziua de ieri!...si nu te inerva prea tare....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mychydutza spune:
oaana, xerxe, ????????
in vikend am fost harniutza si mi-am terminat curatenia. sunt bucuroasa ca am convins-o pe mama sa vina la noi de paste! apropos de curatenie, ce meniu aveti de paste?????
nma spune:
Nikole ce emotii ... chiar ma gandem la tine aseara. Sper ca deja iti strangi in brate micuta printesa .
Vio, LA MULTI ANI!
Si eu mi-am inceput saptamana cu stangul .
Carla hai ca dau o mare. Eu am dormit vreo 5 ore .
De cate ori ma apuca scrisul pe forum apare sefu' sau ma cheama la sedinta .
Nico
CarlaV spune:
Nico, multumesc . Si eu tot vreo 5 ore, dar cu 4 treziri.
Mychy, pe criza asta tu intrebi de meniu de Pasti? Noi am luat 10 oua fierte si vopsite, probabil o sa facem niste gratar de pui si eu vreau sa fac cozonac si pasca, atata tot.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
neatza
off ce emotii cand am citit de nikole,sper sa fi trecut cu bine si sa fie sanatoase!!
io de Paste m-am gandit sa fac niste miel,ciocanele si putin porc la cuptor asezonate cu cartofi noi tot copti,o ciorba de stevie si ca dulce un cozonac si un tort de ciocolata..cam atat ca si asa in ziua de paste am botez,plus ca trebuie sa ajung la soacra...a doua zi e problema ca-mi vin finii..
Vivela spune:
neata
Nikole , sper sa fi trecut raul cel mare pana acum si sa-ti fi vazut printesa mica . am scotocit si eu la odiseea ta in we sa vad vesti despre tine. Doamne ajuta!
mychy, noi de paste o sa fim probabil la Tusnad, asa ca meniunl n-o sa fie extraordinar - cum zicea si Carla, oua rosii, cozonac si pasca (anul trecut am facut o pasca de a crezut al meu ca am cumparat-o, a iesit super buna, dar nu mai stiu dupa ce reteta am facut-o, cred ca a fost o improvizatie de moment). anul asta ma gandeam sa incerc si un drob, cu ficat de pui, nu de miel...ca noi nu putem sa mancam miel, mi-e prea mila.
(apropo de mila, o barfa mica- la noi la odisee zicea cineva acum vreo saptamana ca o sa cumpere un miel pt paste, dar il ia viu sa se joace si fetita ei vreo doua saptamani cu el . mi s-a parut cruzimea intruchipata sa te joci cu mielul, eventual sa-i pui nume si fundite si apoi sa-l faci friptura, cred ca m-ar soca pe viata o chestie ca asta . nu ca acum n-as consuma carne, dar cel putin nu ma joc cu animalul inainte sa fie taiat, nu mi-l fac prieten si apoi sa-i bag cutitul in gat, e o diferenta...).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Hello Girls!
Nikole astept vesti cu sufletul la gura! Sper sa ai o nastere usoara, daca nu ai avut deja, sper ca a iesit repejor sa-si cunoasca mamica si ca acum o tii la san.
Eu nu stiu ce prestez de Paste, o las pe mama la inaintare, sincer eu incerc sa ma bucur de zilele libere cat mai mult si incerc sa nu ma inchid in bucatarie. Binenteles ca am sa fac si eu ceva mai special, insa asa, mai rapid.
Vivela si mie mi se pare crud sa "cunosti" animalul pe care il devorezi dupa aceea, dar daca ma gandesc ca mama de ex a crescut vreo 6 ani la tara a bunica ei, deci cunoastea si porcusorul si gaina ce le manca. Eu am fost insa un copil tare ciudat, mama aducea porc si pui de la bunica de la tara iar eu refuzam sa mananc, imi trebuia pui avicola si oua din alea decolorate. Le deosebeam imediat, puiul de tara are carnea mai rosiatica si galbenusul e mai inchis la culoare. Saraca mama.
In rest nu mai zic nimicuta, sunt nitel depresiva, vremea aici e de kk, al meu m-a cam calcat pe bataturi aseara, am dormit doar putintel azi-noapte, cred ca imi trebe o bataie buna.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Nikole sper ca a trecut totul si ca iti tii printesa in brate. Recuperare rapida si bebe sanatos
O zi buna
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela (apropo de mila, o barfa mica- la noi la odisee zicea cineva acum vreo saptamana ca o sa cumpere un miel pt paste, dar il ia viu sa se joace si fetita ei vreo doua saptamani cu el . |
vai de capu meu! mare e gradina ta doamne! maicamea zicea ca o sa cumpere un iedutz de la un vecin, k sa aiba andrei cu cine se juca cand se duce la dorna.....i-am zis ca daca nu-l lasa sa moara de batranetze , n-o mai recunosc de mama....
vivela, fain k plecati din bucuresti....
Vivela spune:
al meu sot a trait cu bunicii lui in aceeasi casa/curte, aveau un cocos mare, frumos. si la un moment dat i-a venit si aluia randul la ciorba...sotul era mic, avea cativa ani, dar a fost distrus o vreme ca l-au taiat pe pintenat, au incercat sa-l convinga ai lui ca "vecinii rai l-au otravit"(halal explicatie ). n-a fost chip sa-l faca sa manance din ciorba, cred si eu, si acum cand imi mai povesteste ii dau lacrimile . ce sa-i faci, suflet bun, inima mare al meu .
hai ca azi sunt miloasa rau.
si n-ar trebui, am niste clienti de pus la punct
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba