Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,io am platit la barou toate contributiile pe perioada cic-ului...si mai ramaneam cu vreo 400 ron....cica ajutor crestere copil..apoi cand am fost sa-mi continui contractul la sanatate am aflat cu stupoare ca trebuie sa platesc exact din momentul cand am iesit din concediul postnatal,ala de cateva luni.simpatic davidut,ai dreptate,nu trebuie incurajat dar in sinea ta cred ca e normal sa te falesti caci a fost o dovada de istetime..stie baiatu' cum sa iasa din incurcaturi.

am editat sa te mai intrebam ceva vivela,stii cumva se fac cursuri de mediator in perioada asta??
scuze de offtopic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, eu nu am nici un plan inca. Initial vroiam sa mergem in mai, ca e un we prelungit, dar am renuntat ca m-am gandit ca Sonia e mica si nu ar retine mare lucru. Cand am vazut ce ai scris tu, mi-a venit ideea ca ar fi mai frumos si interesant sa mergem impreuna. Singura treaba e ca pe noi ne-ar aranja in weekend sau lipit de weekend, gen vineri-sambata sau duminica-luni, pt ca noi ne luam concediu in iulie si nu are sotul atatea zile cat sa-si mai ia si in august. Oricum, vorbim. pupici

Lachi, poti sa-mi mai spui o data voi la ce hotel ati stat cand ati fost la Disneyland?

Vivela, e super David. Si ai mei paseaza vina intre ei, zici ca joaca volei.

Michi, noi suntem in Brux pana-n jur de 2-3 iulie, cel tarziu. Sper sa se nimereasca sa vii cand suntem aici ca sa ne intalnim.

Timi, la fel, nu ma sperii usor ca am doau bucati urlatoare la mine acasa.

Pupici la strumfarie si weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Multe floricele pentru floricele care se sarbatoresc astazi . Sa aveti o zi senina si plina de soare in suflet.

Georgi, habar n-am de cursurile de mediator . iti dai seama ca in situatia mea de acum perfectarea profesionala nu e chiar o prioritate, dar am in plan sa o fac inainte sau in momentul revenirii mele in activitate. imi place f mult ce fac acum, insa parca imi vine sa schimb ceva...nu stiu exact in ce sens, dar schimbari sigur vor fi.
din cate am vazut insa la o cautare pe google, se organizeaza astfel de cursuri n diverse locatii - de diverse asociatii - probabil e interesant...daca te hotarasti, sa-mi spui si mie ce si cum .

despre casa de sanatate, eu abia acum am depus declaratile pe 2005-2009 (pe care ar fi trebuit sa le depun trimestrial ), i-am zis tipei de acolo ca in perioada x din 2007-2008 am fost in CIC si cica, ok, inseamna ca n-am ce venit sa declar pe perioada aia. nici macar nu mi-a cerut vreo dovada, am scris pe formular ca am fost in concediu de maternitate+CIC si cica e suficient, nu mi-a calculat nicio contributie. de-aia nu vreau eu sa schimb casa de asigurari, cine stie, poate astia din bucuresti or avea alta practica .

vio, da-mi si mie, te rog, mess-ul tau pe PM sa-ti cer detalii despre detergentul minune.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vio,la multi ani,sa traiesti cu numele,sa fii sanatoasa si iubita.
vivela,m-am gandit ca nu-ti sta gandul la asta,io o sa sun maine la astia din cta sa vad ce si cum,m-ar interesa..am inteles ca de la anu' medierea va fii obligatorie inainte de a intra in contencios,probabil mai putin penalul..si atunci vor fii necesare cursurile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anto, da, pot. Hotelul se numeste chiar Disneyland.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

A inceput show-ul...am niste duereri de mi-am uitat si numele...
a cazut si mare dop, nici nu stiu ce sa fac, sa merg la spital sau sa mai astept...dar cred ca mai astept, ca-s neregulate, dar dureroaseeeee....mai ceva decat la Kevin, simt ca mi se rupe spatele efectiv, trosnesc oase, se aud numai zgomote ciudate prin interiorul meu...

vad ca apa nu s-a rupt inca, dar mai bine asa, sa se rupa cand o iesi bebelina, ca la Kevin m-a vazut D-zeu

e clar, ultimul copil care iese din mine

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, tinem pumnii, hai ca in curand iti tii bebelina in brate si ne trimiti poze.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Nikole, nastere usoara si bb sanatos!
Intru mai incolo ca acu' sunt plina de nervi pe gloabele de la NBG Leasing. Sper ca nu lucreaza niciuna dintre voi pe acolo. In secunda asta imi vine sa intru cu buldozerul peste ei, asa batuti in capete sunt. Misto asa, de luni dimineata, nu?
Hai pup ca n-are rost sa ma descarc pe aici.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, la multi ani pentru ieri!
Si la mine inceputul de saptamana e nasol, Lary s-a tot trezit azi-noapte la 1,5-2 ore si definitiv la 6:30 dupa ora noua . Mi-e somn de pic, parca am nisip in ochi, si acum o apuca pe ea somnul.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimi,

Nikole, bafta multa, sa vina bebelina repede. De fapt eu sper sa fi venit si sa o tii deja in brate.

Lachi, mersi frumos, .

Vio, La Multi Ani!

Va doresc o saptamana frumoasa,

Mergi la inceput