Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

....vivela e mare figura david al tau.....si foarte "incurajator" preview-ul.....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela ce tare David. E baiat destept, stie sa se scoata.

La noi Adelise da vina pe frate-su la orice.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

stiti,e o vorba: "a gresi, e omeneste, a da vina pe altul e si mai si!". cred ca e ceva innascut .
taica-su il luase cu morala, ca sa isi asume faptele.... il apuca si p-al meu educatia parentala din an in paste, bineinteles ca David se uita cu ochi inocenti la el nepricepand nimic.(mie mi s-a parut o chestie desteapta - ma rog, la nivelul a 2 ani jumate, n-o s-o incurajez, dar nici n-o condamn).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

normal, asta e un semn ca-l duce capu.....

Mergi la inceput

...mi-am adus aminte de intrebarea lui Dana: eu spal vinerea! nu spal duminica sau cand e sarbatoare! spor la curatenie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, mi-am amintit si eu cu postarea lui mychy ca parca citisem ca Dana zicea ca e in cautare de nume de baietei. sa inteleg ca juniorul e baietel? bravo, felicitari Dana , de fapt sa fie ce va doriti voi, oricum conteaza cel mai mult sa fie sanatos/sanatoasa, restul sunt detalii...

de spalat eu spal cand e nevoie, nu prea tin cont de sarbatori. adica am eu piticul ala pe creier, unul foarte relaxat care imi zice ca trebuie sa ma mustre constiinta numai cand nu muncesc, desi trebuie, nu si invers. iar in ziua de azi, parol ca nu spal eu, ci masina de spalat (rufe/vase).

vio, te-ai laudat cu produsele alea de curatat covoare (ca mi-am adus aminte) si vad ca acum taci malc. hai ca ma prinde nascutu' cu mocheta murdara - macar sa stiu ce fac, o schimb, ii mai dau o sansa...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Good morning girls!

in august s-ar putea sa ne bagam la un Disneyland.

Hai sa tinem legatura, poate ne vedem acolo, vreti sa stati mai mult de o zi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Good morning girls!

in august s-ar putea sa ne bagam la un Disneyland.

Hai sa tinem legatura, poate ne vedem acolo, vreti sa stati mai mult de o zi?

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Am vrea sa facem booking pt doua zile, o noapte la hotel practic.

Ne-am gandit ca e ziua copiilor (cosmin pe 30 iulie si adelise pe 11 aug) si cum nu le fac petrecere asta ar fi o surpriza frumoasa.

Ar fi super sa ne vedem. Vorbim, tu cat ai vrea sa stai si cand? Noi ne uitam in jur de 9-10 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
Luna,
Vivela, am fost super prinsa, nu m-am laudat degeaba. Problema e urmatoarea: tre sa fac o lista cu cine cate vrea pt ca tre sa le scot din gestiune cu factura pe numele meu, ca n-oi face acum nshpe facturi plus chitante (m-au mai contactat si pe pm si pe tel fete de pe DC). Are cineva vreo idee? Cumva pe mailul comun? Sau cum sa fac? Ca nici nu vreau sa acaparez discutia pe aici off topic.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio livrezi si abroad? Dar nu prin curier, ci personal, il iei si pe Laur cu tine, si sotul, apoi noi lasam barbatii baby sitters si plecam la un cico le high street sa-mi explici mai bine cum functioneaza detergentul si care-i treaba cu stimularea prin masturbare si marirea de salariu.

Mergi la inceput