Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 5
musso17 spune:
neatza
mychy,nu vrea solutia pe care ia-i propus-o lui vio,nu,nu..sunt deschise la culoare,un bej..asta ii nasol..bunica mea spunea sa dau cu crema pai nu pot caci fiind pielea asa fina sigur se vor intari si vor arata ca naiba...offf,ce ma oftic.
maiii,v-am spus ca ma oftic...vreau si eu la intalneala...mda,asta e,raman cu vrutul.
mychydutza spune:
pai stropeste si cealalta cizma si zici ca asa e modelul......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
musso17 spune:
...mychy,solutiile tale sunt cu adevarat inaltatoare...o sa incerc si cu niste malai,mi-e greu sa cred ca mai trage uleiul ala...
mychydutza spune:
sunt un devarat suport moral pt cei aflati in "suferinta", nu?????? buna de pus la rana.........
Luna1 spune:
Good morning girls!
Mai ce va plimbati voi. Timi drum bun!
Eu sunt in Franta in august daca se nimereste cineva pe acolo. Bine, Franta e mare, noi pe langa Dijon dar s-ar putea sa ne bagam la un Disneyland.
Nikole nastere usoara! Asteptam vesti si poze.
Vio lasa ca uite te bolduiesc io.
Astazi mi-a facut unu ziua dupa zicala "you've made my day". M-a rugat sefu sa-i cumpar un pachet de tigari, merg eu, cer pachetul, la care nenea de la tejghea ma intreaba "are you old enough?" Hehehe, aici nu se vand tigari celor sub 16 ani, omul foarte serios. M-a pufnit rasul, i-am zis ca am 31 ani dar ii multumesc pt compliment, si o sa trec pe acolo zilnic ca tare bine ma simt. Radeau toti in magazin. Hihihi!
Va pupacesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
neata
uf, plimbacioaselor, imi faceti pofta...
georgi, uite o ca ai intrebat de mine, nu-s tocmai in cea mai buna forma, dar supravietuiesc si eu cum pot. ieri si alaltaieri am fost in ploiesti sa rezolv problema cu asigurarile de sanatate (sunt asigurata la CASS Prahova) - ca maine-poimaine nasc si astia iti pun sula in coaste la ocazii dinastea mai speciale...(pe mine nu m-au impus la plata in perioada CIC-ului, tu parca ziceai ca ti-au calculat si pt perioada aia...).
colac peste pupaza m-am procopsit cu o raceala crunta, am gatul de parca mananc sticla pisata dimineata, la pranz si seara si tusesc de-mi dau plamanii si stomacul afara dn mine.
nikole, uau, 39+, chiar ma gandeam la tine zilele astea. sa dea DD sa fie totul bine, sa fie sanatoasa puiuta si sa va bucurati de ea .
(la mine la odisee a nascut o fata, gemeni, la 34+, asa m-a emotionat vestea...bine, eu mai am ceva de asteptat, dar tot mi se pare ca trece timpul asta groaznic de repede.)
despre intalnire, eu nu pot sa ma pronunt, nu sunt in stare sa-mi fac planuri si sa ma tin de ele, dar anuntati-ma si pe mine ce hotarati si poate ajung si eu sa ciocnim un cico.
ma duc sa lucrez. sper sa nu virusez si calculatorul, hehe...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, chiar ma intrebam pe unde esti ca nu te-am mai vazut on-line pe mess.......nasol cu raceala aia. fa gargara cu bicarbonat.....
CarlaV spune:
Luna, super tare faza!!!! Cred si eu ca te-ai simtit bine.
Asa am patit cand am fost anul trecut la liceu sa vorbesc cu o fosta profesoara a mea, mi-a zis portarul ca intrarea elevilor e prin curte. I-am zis ca am terminat liceul de mai bine de 15 ani si pot sa-i arat buletinul.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Multumim pt urari.
Vio Oanamada cred ca-i deja in Ro.
Michy&Anto noi cred ca avem biletele din 16 iunie si retur pe 1 iulie (verific cand ma intorc).
Mi-ar place tare mult sa stam la o cafa dar asta daca credeti ca puteti suporta 2 uralatoare trezite la 3 dimineata sau dupa un drum de 4-5 ore cu masina :)
Zborurile sunt la ore nasoale, unul prea devreme iar celalalt prea tarziu. Unde mergem nu stim inca dar probabil la o distanta de aprox 400 km dar nu mai mult de 500 de Brux.
Anto intotdeauna fac bagajul in ultimul moment, de data asta am fost harnica tinand cont ca zborul e azi la 2:30 ora locala.
Hai ca incep sa pregatesc armata de plecare. Pupam strumfaria.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
Timi, drum bun .
ieri am avut un preview al interactiunii dintre copii. david ma muscase (nu foarte tare) de pielea de deasupra sanului, mai mult in joaca. culmea e ca mi-a ramas un semn mic, in forma gurii lui. peste vreo ora, il intreb: David, cine m-a muscat de-aici?
el, cam incurcat (ca stia bine ca el facuse semnul), a izbucnit senin: "Damian din burtica!!" apoi jap o palma peste burta si reprosuri: "Mai, de ce ai muscat-o pe mami?" .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba