Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Timi, drum bun si vacanta placuta. Venim si noi saptamana viitoare .

Michi, eu pe 10 aprilie nu pot ca merg la un botez. Pe 11 aprilie e ok pt mine.

Pupici la fete, ma duc sa citesc din urma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mychy...nu am nascut, sunt to la oferta

Am 39 sapt si 3 zile, sper sa nasc pe la vreo duminica, nu vreau azi sau maine, ca imi vin socrii din Japan,vreau sa spal pe jos(si azi fiind sarbatoare nu fac nimic) probabil vor sta la noi vreo sapt pana se rezolva cu apartamentul lor, vreau si eu o iesire la o terasa, la o bere, un peste prajit, ce am!!!

Cand plec la spital, va dau de stire...

dar am niste contractii f.. dureroase de cateva nopti, sunt diferite de contractiile de la Kevin, de asta data le resimt in abdomen, spate, in zona...rusinoasa, e nasol rau, parca mi se desprinde totul, brrr, efectiv mi se ridica parul pe mine de durere...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Nikole, bafta, sa-ti faci toate poftele inainte sa vina bebelina. Of, contractii, ce emotii, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nikole nastere usoara si sa vina bebelina cand vrei tu.

Anto vacanta placuta si voua.
La mijlocul lui iunie avem programata o vacanta in Franta si zburam la Brux. Voi pe unde mai mergeti?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Timi, inca nu stiu ce facem la vara. Planul initial e sa mergem in Romania la inceputul lui iulie si de acolo in Turcia, apoi sa mai stam cateva zile la Bucuresti si apoi sa revenim in Brux. Dar la mijlocul lui iunie suntem in Brux, ar fi super daca ne-am vedea.

Apropos, tu faci bagajele in ultima zi inainte de plecare, pentru toata lumea? Cum reusesti? Pentru mine e un stres intreg, imi ia cateva zile sa le fac si tot atat sa le desfac, urasc treaba asta, dar imi plac vacantele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nikole,succes...sa nu te chinui mult,sa mearga repede si sa fie bb sanatos.

fetele,am facut o necomisa,vorba lunei,mi-a sarit ulei pe o cizma din piele dintr-aia moale,am pus eu pudra de talc..aveti idee ce as mai putea face,va rog ceva sugestii..mor de ciuda ca am fact ceva sacrificii pana sa mi le iau.

vivela,voi ce mai faceti???
cristina,nu stiu de ti-am raspuns,sa ma suni cand ajungeti in cta,sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele.
Da' de oanamada stie cineva ceva??
Timi, Paste fericit, drum bun si distractie placuta si multa sanatate!
Luna, imi place despre tine din ce in ce mai mult, mai ales de cand te vaz si pe la alte subiecte.
Mychy (presimt ca avea urmari daca nu saream direct la tine ), intalneala propusa tre sa fie musai fara plozishori, ca altfel n-avem nici o sansa sa ne auzim/intelegem. Nush, ziceti si voi, da' io sigur nu poci in timpul saptamanii; sambata sigur da.
Hai ca mai vb mai incolo,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.....
nikole, nastere usoara! parca mai ieri treceam prin momente similare...amandoua odata!
timi&anto, vara asta vreau sa zbor la sormea la Brux, in vara sigur, vreau sa trimit strumfu la dorna cu tot cu soacra si eu sa-i fac io vizita soramii....probabil tot pe la sf de iunie inceput de iulie...
timi, zbor lin spre tara...sa inteleg ca v-a dar dr "liber de zbor"??????
anto, e bine pe 11....eu ziceam ca ar fi mai bine in vikend....deci Violeta esti "servita".....cu/fara copii, fiecare dupa posibilitati...
georgi, cand ai zis de comportamentu deviant a cainelui.....io ma gandeam la inclinatii homosexuale!!!! cat despre cizme.....a cerut si violeta odata niste sfaturi si solutiile mele n-au satisfacut-o.....ce culoare au ciubotele?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aha, mychy, singurul nume pe care nu l-ai bolduit e al meu. Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Aha, mychy, singurul nume pe care nu l-ai bolduit e al meu. Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

comportament tipic de soacra-soacra poama acra!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput