Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
Dana, hai ca scriu eu. Nikole nu a nascut, a fost alarma falsa.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
aaa, atunci va naste usor in seara asta ca- i tin si eu pumnii. Hai Nikole
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 13 + cu un mare dolofan
Kariris spune:
Nastere usoara Nikole! Sa dea Domnul sa se termine cu bine si sa fiti sanatoase amandoua! Stiu prin ce treci... am stat si eu vreo 4 ore de cand mi s-a rupt apa si pana am intrat in cezariana, in dureri groaznice de credeam ca o sa mor cu fetele in mine si nu mai apuc sa le scot.
Astept vesti bune si iti tin pumnii!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
nikole spune:
Vai de mine, fete dragi, v-au trecut emotiile degeaba...offff, a fost alarma falsa, sau travaliu fals...
dar il am de vreo sapt. cu dureri maaari, ma tin contractiile cateva ore si se opresc, sunt neregulate, nu cresc in intensitate, poate doar ca durata, una mai scurta, una mai lunga..
dopul a cazut, peste o ora am programare la echo si apoi merg cu poza in mana la medic, sa vada cum e colul, si am inteles din ce mi-a spus vinerea trecuta ca va incerca sa induca manual...ma rog, sa faca loc pe acolo...
cam asa a fost si la Kevin...azi am DPN, 29 martie...
va dau de stire mai spre seara.
Eu la odisee nu prea am scris, din nu stiu ce motive, nu m-am simtit f aproape de fetele de acolo
va
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Antoanela23 spune:
Neata,
Sunt la serv cu ochii lipiti, sper sa ma simt mai bine dupa ce mananc. Eu nu mai beau cafea, dar pot sa fac una pt voi, asa ca poftiti, e calda si am si praline ca am cumparat ieri .
Musso, fi-mea doarme la pranz fara probleme si la ore normale cand e la scoala insa acasa adoarme pe la 3-4 pm si numai pe canapeaua din sufragerie, de mult nu mai vrea sa stea la ea in camera. Si tot asa, doarme pana la 5-6 pm si seara la 11 ne certam cu ea sa stea in pat.
Nikole, bafta, cand va fi sa fie usor si fara evenimente.
Danagh, uite, eu nici nu mai stiu daca te-am felicitat pentru bebe-2, sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara si un bb sanatos.
Pupici, o zi buna,
mychydutza spune:
neatza..........
dana, in mine sa dai cu rosii, ca eu am schimbat capitolul fara sa pun noul capitol la coada...dar la cat m-am cacait...nici nu-i de mirare!
georgiana, andrei are un program de somn d-ala perfectu': se trezeste la 8, la pranz doarme si cate 3-4 ore, de la 1 la 4-5, si seara pe la 11 e in pat.....dar i l-am si respectat...nu cred ca i-am sarit somnul de pranz de 10 ori de cand ne cunoastem
nikole,.....ce sa zic.....nastere usoara, inca o data . hai ca zilele astea trebuie sa iasa dolofana...deci ai deja 40 saptamani. pt mine asta e un mister: de ce unii ies la 40 sapt sau mai mult si altii mai repede cu 2-3 saptamani..
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
violetan spune:
Neata, fetele!
Georgi, al meu mai doarme inca dupa amiaza, adica ne culcam noaptea pe la 22-22,30 (depinde cum doarme la pranz) si dupaamiaza doarme cel putin 1 ora jumate, de regula 3 ore . Da' nu cred ca va mai tine mult minunea asta. Asta e programul lui de somnic demult, dar de vreun an doarme asa mult la pranz, cred ca de cand ne-am mutat la aer...
Mychy, imi mai dai si mie o data link-ul cu reclama aia meseriasa cu complicii cu campionatul mondial? Pliiiiz?
Vivela, ti-am dat accept pe mess tarziu ca am probleme cu netul acasa, dar nu te-am vazut online...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
antooo,praline,mmmm!!!
anto,mychy,vio..saru'mana...fii-miu din totdeauna a avut un program de somn mai vraiste..eu cred ca ne si mosteneste caci si eu si ta-su suntem pasari de noapte,functionam la putere maxima seara..ieri a adormit la 4.30 si s-a trezit la 6 apoi la 00 trageam de el sa puna capul pe perna.
andicu spune:
Neata, remember me?
Am incercat sa mai citesc din urma.
Ce sa va zic...m-a afectat si pe mine rau vestea despre first_Carmen. O adevarata tragedie! eu nu am cunoscut-o personal, dar am fost ca si Lachi, colega cu ea si la FIV...ma doare sufletul cand ma gandesc la puii ei..dar, sa trec peste, ca nu vreau sa intristez lumea iar.
Nikole, iti tin pumnii, nastere usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa! abia astept sa va vad in poze, frumosii frumosilor si sunt sigura ca si printesa o sa fie la fel de frumoasa!
Noi suntem bine. Viata merge inainte, desi probabil ca o sa-mi ramana in suflet un mare gol, pe care-l resimt de fiecare data cand se reintregeste familia sau cand ma duc acasa la mama...
Filip e bine, creste, e smecher, are texte la greu , dar ..tot cu pampers, spre rusinea noastra! NU stiu cum sa mai incercam, acum ma bazez pe vreme, cand s-o incalzi sa i-l scot si sa incercam asa..sa stea ud..ca altfel nu merge!
Ne-am inscris la gradi, din toamna, la program scurt, nu cred ca o sa avem probleme, ca e f sociabil din fire si innebunit sa se joace cu copiii.
Din textele lui : El pe tricicleta, mama impingea la deal (din parc) : " Buni, mai e pana la casa aia a ta, ca am condus mult si mi s-a terminat bateria!" , sau , soacra-mea il alinta si ii spunea :"Vai, mor de dragul tau, scumpule, ma topesc, ma topesc cand te vad!"- la care Filip, aratand cu mana spre podea:" Hai Pusa, topeste-te!.."
De Paste, noi tot la tara, la socrii, e frumos, sper sa fie si soare, stam la aer curat..ca de plecat..nu avem nici timp, nici bani..
Vrem sa vindem casa si sa ne luam un apartament, mai mare eventula, mai la 100 m2, asa..ca ne-am saturat sa bagam tot ce castigam in casa! e prea mare pt noi si ne costa intretinerea mai mult decat face, in plus, n-apuc niciodata sa fac curat cap-coada , asa ca la noi e mai mereu dezordine pe undeva! Daca am reusi s-o vindem si sa ne mutam la apartament, macar de un concediu k lumea am avea si noi bani ( ca pana acum ne platea mama vacanta, dar s-a terminat si la ea, ca doar e pensionara).
Vivela, ce nume frumos ai gasit pt bebe 2! ce mai trece timpul, deja esti in 7 luni!!!..
Aa, si despre subiectul zilei : si Filip doarme inca dupa-amiaza, chiar 2 ore, cateodata 3, depinde cat e de obosit, iar noaptea se culca pe la 22.30 si doarme pana la 07.30-08.00 cel tarziu. Dar inca se trezeste cateodata noaptea.
Fug ca sunt la munca si am treaba, dar de cand ma tin sa va scriu si tot amanam... tuturor.
violetan spune:
Andicu, . Da, si al meu se mai trezeste noaptea, adica de fapt cere laptic si il bea in somn, sau aproape adormit. Nu reusesc sa-l dezvat de lapte noaptea si, sincer nici nu vreau pt ca e slabut. Macar lapte sa bea, chiar si noaptea...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007