Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

violeta, voila de vezi: http://www.youtube.com/watch?v=tEqJV1acgN4&feature=player_embedded

andicu, ma bucur mult sa aud de tine....ca sunteti bine...bafta cu vandutul casei....sa gasiti cea mai buna si avantajoasa solutie
chiar azi vroiam sa intreb daca mai e cineva care face exclusiv in pampers...deci unul e sigur Filip.eu nush cum o sa o scot la capat cu el ....nu vrea si pace..ei, sanatosi sa fim.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

violeta, voila de vezi: http://www.youtube.com/watch?v=tEqJV1acgN4&feature=player_embedded

andicu, ma bucur mult sa aud de tine....ca sunteti bine...bafta cu vandutul casei....sa gasiti cea mai buna si avantajoasa solutie
chiar azi vroiam sa intreb daca mai e cineva care face exclusiv in pampers...deci unul e sigur Filip.eu nush cum o sa o scot la capat cu el ....nu vrea si pace..ei, sanatosi sa fim.

Mychy, Filip face si la olita, dar problema e ca nu cere, decat f rar, si mai ales la pisu. Si ce sa mai zic ca are perioade cand nu vrea deloc! cel mai mult sta pe olita la tara, dar are si motivatie mai puternica :"fetele lui" daca vin sa se joace sunt amandoua peste 9 ani si normal ca nu vrea sa fie el cu pampers, deh, cocosul mamii! si acasa n-avem fete ca sa-l stimulam .

Vio, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andicu, ma bucur ca ne-ai scris, bafta cu vandutul casei, sper sa gasiti ceva care va place si va convine.

Michi, cand te dai jos de pe planeta, ma iei si pe mine?

Sonia se trezeste des noaptea, mai ales ca sa vina la noi in pat. Daca o lasam cu noi, nu se mai trezeste decat daca e bolnavioara, ca acum .

Mergi la inceput

andicu, deci sa-i aduc fete? cam devreme , dar pt o cauza nobila, ce nu face o mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

sunt pe fuga, dau o raita iar pe la ploiesti, tot in legatura cu asigurarile de sanatate. ma imbolnavesc astia, nu alta!

vio, banuiam ca nu esti pe mess, ieri am fost si eu in mare vanzoleala, cred ca si azi la fel o sa fie. oricum, daca faci comanda aia de detergent, sa ma treci si pe mine pe lista, am vreo 40m de mocheta de curatat, habar n-am cat mi-ar trebui.

georgi, si david se pare ca mai are nevoie de somnul de dupa-amiaza, la gradi doarme fara probleme, il pun tanticile alea in pat si el se executa imediat. acasa insa trag de el mult pana il conving, culmea insa ca si daca doarme de la 4 la 7 seara, de ex, la 10 tot i se face somn, spre norocul meu. iar daca nu adoarme la cel tarziu 4,30, atunci mai mult ca sigur ca pe la 7-8 seara e in pat, la nani pana dimineata. teoretic ar trebui sa-mi convina programul asta, cu adormitul de la 7-8, dar stiu ca spre seara e marait, e agitat, obosit, deci clar ca el are inca nevoie de mai mult somn.
oricum, se pare ca el nu a percutat care e problema cu datul orei inainte, ca vad ca in loc sa se trezeasca mai tarziu dimineata, se trezeste si mai devreme, acum la 6,30-6,45 e in picioare.

andicu .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Si noi facem in pampers

De dormit doarme o data in timpul zilei 1-2 ore nu mai mult. Seara ne culcam la 20.00-20.30 pana a doua zi la 06.30-07.00 cand ne pregatim de gradinita.

Acum cu vacanta de Paste as vrea sa incerc sa o las fara pampers ca ea oricum face bine la olita si la toaleta.

Nikole ne-ai dat palpitatii

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si noi tot in pampers..daaarrr a inceput sa spun inainte ceea ce e o victorie,problema e ca nu stie unde sa faca,wc sau olita..suntempe calea cea buna
andicu,ma bucur ca ai scris,bafta cu vandutul...ma speri cand spui de casa ca in iulie ne apucam de construit,vedem noi pe unde scoatem camesa.
vivela,asa si la noi,seara e marait tare daca nu-si face somnul de pranz,vorba ta,poate ca inca ii trebuie cel de dupa-amiaza..off,mare dilema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mey, si Sonia mai are nevoie de somnul de dupa-amiaza, cum ziceam la scoala e cuminte, dar acasa nu vrea sa doarma neam, zici ca somnul e dusmanul de clasa. Si seara si la pranz se lupta cu somnul si numai cand pica de oboseala adoarme. Parerea mea e ca doarme mai putin decat are nevoie, dar nu stiu ce sa-i fac, sper sa se regleze cu timpul.

Luna, unde esti? Mai esti suparici? Hai, nu mai fii, vino la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, mercic mult!
Mai, fetelor, toate faceti in pampers? Ma-ngrijorati. Ca la mine doar laur face, io nu.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Mergi la inceput