Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Antoanela23 Michi, cand te dai jos de pe planeta, ma iei si pe mine? |
te iau.....normal...si oare unde sa mergem?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Antoanela23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
te iau.....normal...si oare unde sa mergem? opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
pe o planeta cu baieti tineri si frumosi
mychydutza spune:
da , da ...foarte bine gandit.....da tre sa fim foarte atente sa nu ne tzepuim , ca astia frumosii sunt toti poponari..uite aci grozavie: http://www.mediafax.ro/life-inedit/ricky-martin-a-recunoscut-ca-este-homosexual-5788203
asta popo, george michel la fel....
musso17 spune:
vio,la mine sepune caci am facut in pat pana la 5 ani si la 7 umblam cu suzeta in buzunarul de la sortulet si cand suna de pauza mergeam lawc si trageam un pic din ea si "ieram" apta de ore
gata,plec,fii-miu e in cada de o ora
edit:apropo de gay,maiii eu sufar tare,actorul principal din prison break e si el gay..maiii si e o superbitate de barbat...mama ei de inclinatie
violetan spune:
Vai, georgi, cat de dragalasa erai!!!!
Copilasii vostri viseaza? Adica va povestesc ce au visat? Ca laur mi-a povestit de doua ori ce a visat, iar ieri noapte s-a trezit plangand amarnic si, dupa ce l-am pupat de nenumarate ori, l-am mangaiat pe capsor si i-am spus ca e mami langa el, nu are de ce sa ii fie frica s-a linistit. Dar eram curioasa daca si ai vostri isi amintesc si povestesc...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
vio, cred ca mama lui georgi nu era de aceiasi parere cu "dragalasenia"...hehe! andrei , daca il intreb : ce ai visat? are mereu acelasi raspuns: pe mami!
Antoanela23 spune:
Sigur viseaza ca plange in somn, chiar pleaca din pat si tot adormita e. Si daca plange nu se linisteste, indiferent ce-i spunem, trebuie s-o las sa-si faca numarul. Are imaginatie bogata cred si face tot felul de scenarii.
Ha-ha, Michi, iti dai seama ce frustare, noi doau singurele zane de pe planeta si nu ne baga in seama nici un baiat din ala frumos ca ei se iubesc intre ei
Luna1 spune:
Aici is. Tot putin suparici dar imi trece.
Nikole suntem pe faza, asteptam vesti.
Andicu vanatoare placuta de apartamente.
Am observat si eu ca sunteti voi pisacioase, pai ce mai asteptati de la strumfi daca voi la varsta asta faceti pipi pe voi?
A mea cand o intereb ce viseaza imi zice ca pe Santa.
Am tare mult de munca, am zis sa dau doar un semn ca traiesc.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
da,da..subscriu,mama era cam ingrozita caci dupa ore veneam acasa si-mi beam laptele din sticla cu tetina...vaiiii cat am evoluat,tot din sticla dar fara tetina.
al meu nu-mi povesteste ce viseaza caci nu vorbeste clar dar dorm cu el si-mi pare tare linistit..oricum am inteles ca de la o varsta incep sa aiba fobii si ca e normal sa mai aiba si cosmaruri..apoi numai cata informatie acumuleaza,cat sunt de bombardati psihic cu fel si fel.
CarlaV spune:
Vio, Saby viseaza mult si in culori . Eram la mare si mi-a povestit dimineata ca a visat ca mi-a luat nasul si l-a pus in galetusa. Ne-a mai povestit odata ca era camera plina cu catei, altadata era cu un robotel mare, 'nu ca R2D2, mai mare, dar care nu mushca', altadata erau multi tepi si trebuia sa se incalte, altadata a muscat-o un animal ca un cal si tot asa. Noi ne amuzam uneori, dar pentru ea e foarte serios ce viseaza.
Andicu, .
Georgi, .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"