Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Si Victor si Sonia inca beau din biberon.
Deci Georgi, cam pe la ce varsta te-ai lasat de tetina? Sa stiu pan acand sa am rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anto,dupa clasa 1,in vara...taica miu s-a facut ca o inghite si asa am scapatde ea,nu-mi aduc aminte sa fi fost trumatizant...mentionez ca am fost data scoala la 6 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

anto,dupa clasa 1,in vara...taica miu s-a facut ca o inghite si asa am scapatde ea,nu-mi aduc aminte sa fi fost trumatizant...mentionez ca am fost data scoala la 6 ani..

georgiana,mamica de mihnea

Mersi frumos, ce simpatica esti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anto, ai grija...daca folosesti "strategia" tatalui lui georgiana, doar te prefaci ca o mananci....nu doam' fereste sa inghiti grozavenia

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mychy, haioasa ca de obicei!

SI noi inca bem laptele de seara din bibe. Am incercat sa renuntam si nu mai vroia lapte deloc, asa ca, am mai lungit-o. Deci cu evolutia de le bebelus la baietel, in privinta asta, stam cam prost.

De suzi am scapat spunandu-i ca a luat-o Mos Craciun s-o dea la bebei mici care n-au, si ca in schimb, o sa-i aduca la Craciunul viitor ceva moaaareee si frumoooss... Intr-o saptamana-10 zile a uitat de ea, n-a plans dupa ea , mai mult intreba unde e ..

Si Filip viseaza, cateodata spune, asa , telegrafic, cateodata doar se agita in somn . Intr-o noapte, era taica-su plecat de o saptamana cu serviciul, si s-a ridicat brusc in fundulet si a zis:" A venit, a venit, tati!" - era cu ochii inchisi, normal..Dragul de el, mi-a fost asa mila! noroc ca a venit taica-su a2a seara.

Inca nu-mi caut apartament, ca n-am bani . Nu fac decat sa ma rog sa gasim cumparator la casa, ca am mai incercat o data acum 2 ani si degeaba..oricum preturile au scazut rau..

Georgi, nu-ti face griji din cauza noastra! succes cu constructia, sa iasa asa cum va doriti!
Noi nu am construit-o, am luat-o gata facuta, ca daca o faceam noi, nu cred ca o mai vindeam acum. In plus, depinde de cat de mare o vreti. Eu daca ma mai mut la casa, sigur o sa o construim noi, si va fi mult mai mica decat ce avem acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,intru si eu sa raspund ,pampers are doar noaptea sper sa scapam in vara asta de el.Si cu bibe e mort dupa el,ca nu conteaza ce e in el,lapte,ceai,compot...biberon sa fie.Eu o sa incerc sa-l scot ca sincer cred ca nu doarme bine ca e cu gandul la biberon,e ca o dependenta de el.Culmea e ca daca-l las la soacra nu bea deloc cu biberonul.
de visat cica viseaza dinozauri,ca astia ii plac lui.
Musso haioasa faza cu inghititul,ma si vand cu biberonul in gura, ,hei ,nu va ganditi la prostii,dar trebuie sa scape si copilul cumva de biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ce vreti sa va aduca "lepulashu" de Paste????????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

"cadouri!"

-asta ar fi raspunsul lui Andrei al meu...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

io,io..o zi cu sotul meu,sa-mi incarc bateriile,asta mi-as dori sa-mi aduca iepurasul.
pentru fii-miu un roary.
mychy,am ras de numa,am citit de mai multe ori si de fiecare data am ras.
andicu,ma sperie ca eu am stat doar la bloc,mai putin cand mergeam la bunici si aveau casa...nu stiu ce ma asteapta,lumea spune ca tot timpul e de bagat bani in casa..cu Dumnezeu inainte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Perla de-a lui Andrei:

A invatat la gradi un cantecel:
" tot ce e pe lume
are un rost anume
marul ne da merele
parul ne da perele
norii ne dau ploaia
lana ne da oaia....etc"

mergand noi pe unul din trotuarele selectului cartier al Bucurestiului, respectiv Militari, si facand slalom printre cacarezii de caine, eu fredonam cantecelul de mai sus...si cant eu si cant si zic: marul ne da merele , parul ne da perele...
Andrei fredoneaza si el: "Cainele...ne da kaka!"

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput