Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Perla de-a lui Andrei:

A invatat la gradi un cantecel:
" tot ce e pe lume
are un rost anume
marul ne da merele
parul ne da perele
norii ne dau ploaia
lana ne da oaia....etc"

mergand noi pe unul din trotuarele selectului cartier al Bucurestiului, respectiv Militari, si facand slalom printre cacarezii de caine, eu fredonam cantecelul de mai sus...si cant eu si cant si zic: marul ne da merele , parul ne da perele...
Andrei fredoneaza si el: "Cainele...ne da kaka!"

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

corect!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

A! Sa nu uit! Nici eu nici Andrei nu mai facem in pampers!
De dormit la pranz el doarme ca asa e obisnuit, si la gradi si acasa. Eu as dormi si eu la pranz daca s-ar putea si la servici si acasa.

Mychy, haioasa ca intotdeauna. recunosc ca eu sunt mai adormita si nu ma prind din prima... noroc cu musso...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Greierash, m-ai inveselit fix cand aveam nevoie, multumesc!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

CarlaV, !

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare,

Legat de somnul de dupaamiaza, noi mai dormim, cam 1-2 h/zi, depinde la cat se scoala dimineata (Andreea). Doarme cam de pe la 3 la 5, si apoi pe la 22.30, cam asa, pana pe la 8.30 dimineata. Cea mica doarme un pic mai mult, per total cam cu 1 h...
A avut Andreea o perioada de 6 luni, intre 1 an si 2 luni, si 1 an si 8 luni, cand nu mai vroia sa doarma...deja de pe la 4-5 incolo era obosita, maraita, nu te mai intelegeai cu ea, mi-era f greu. Adormea decat in masina, sau uneori in scaunul de masa, dupa ce manca si nu cerea imediat jos si o lasam acolo. Daca o mutam in pat fara sa simta, dormea lejer 2 h, daca simtea, nenorocire, plans, urlete... Deci avea nevoie de somn, insa pur si simplu nu avea rabdare sa adoarma. Asa e si acum, imi pare ca are nevoie de somnul de dupa amiaza.

de visat cred ca viseaza uneori si Andreea, nu imi spune ce, dar sunt unele nopti in care maraie, da din picioare, geme, daca pun mana pe ea si o mangai, ii zic ca mama e langa ea, se linisteste imediat si doarme la loc...de fapt nici nu se trezeste propriu zis

Azi m-am intalnit cu Petra (aylin_tarcan) in parc la kiseleff, era cu fetele, de fapt ea propriu zis ca Alma, cea mica era cu altcineva la primbare cu carutul. Alma e e frumoasa, blonda, s-a facut si ea fetita mare.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am si eu o nedumerire..cam multe in ultmul timp,sper sa nu regresez la tetina...unde se pun cadourile de la iepuras? intreb asta caci de mos nicolaie a fost tare uimit de ce era in bocanci si m-a uns la suflet reactia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor! eu alerg de nebuna zilele astea sa le cumpar cadoul de Paste fetitelor. Mai nasol va fi daca ma vor intreba cum a putut aduce iepulashul doi ponei? Noroc ca sunt mici si nu isi fac probleme de genul asta.
Greu ma hotarasc cu rasele astea, ii vreau si tineri si nu la fel si mai vreau si o capra pt mine

Rezultatul la paps nu il am inca, doar dupa paste il voi primi, dar mi-a venit cel de la anatomie patologice si nu e bun. Nu e nici chiar groaznic, dar nici bun nu e. Astept sa vina Puia din concediu si sa incep un tratament.

M-am lasat de fumat. Pentru a nu stiu cata oara. De data asta definitiv si sper, nu prea tarziu.

In rest nu prea am noutati, va citesc zilnic dar nu prea am chef de scris.
Daca va fi intalnire vin si eu dar nu promit ca fara fete. Nu am cu cine sa le las. dar nu ne vor deranja, cu siguranta.

Nikole sunt cu gandul la tine si sper sa nu te mai chinui mult, sa iti tii cat mai repede bebelusha in brate!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

F tare Andreiul tau Greieras, m- a bufnit rasul cand am citit.

Eu sunt cam franta ca astazi am avut doua tantici la mine si mi- am facut curatenie generala. Desi am facut doar dormitorul lui Daria insa in amanunt si frigiderul ma simt ca dupa razboi. Da sunt multumita ca arata casa impecabil.

Mai intru maine seara sa va zic ce am facut la eco la dnul dr Pop.

PS imi pare bine cand fete care nu au mai scris demult intra si ne mai dau de stire.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 13 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dragi mamici de strumfi,

Nu cred ca mai am timp sa scriu de maine incolo, asa ca va urez de acum un Paste Fericit, sa va aduca Iepurasul tot ce va doriti si sa va creasca cozonacii.

Lachi, bafta la analize, sa fie bine.

Dana, bafta la eco.

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

cu un croissant de ciocolata

Nikole cum te simti, se lasa asteptata printsa ta

Lachi felcitari pt lasatul de fumat. Sper sa te tina definitiv data asta. Ai grija de tine ca sa poti avea grija de fete. Frumos cadou de Pasti ai ales pt fete.

Greierash ce scump e Andrei. Foarte inteligent la analogii.

Fetele voi ce oferiti copiilor acum la Pasti si vorba lui Musso unde le puneti?

Eu una nu m-am omorat cu curatenia. Eu fac in ritmul meu, nici nu am facut nimic deosebit doar normal. Azi ma duc la ikea sa infrumusetam sufrageria si sa alegem cate ceva pt bebe si camera Catarinei. II vom face ei o camera noua si lui bebe ii dam camera ei. Am intrebat-o si a fost de acord. Nu sytiu exact cat a inteles dar incercam.

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput