Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 20
loredana_76 spune:
Tot eu,Next livreaza in romania,costa 5 euro livrarea si au hainute f frumoase.
Dana ti-am trimis PM,cand ai timp si daca poti sa-mi dai si mie cartea.
Vivela spune:
hop si eu la miezul noptii, n-am somn, ma chinuie dintii ceva de speriat, nu unul anume, am gingiile inflamate - cica de la hormonii de sarcina. normal, puteam eu sa ratez asa ceva??
multumesc mult celor care ne-au urat de bine, david nu mai face asa febra, insa tot nu pot zice ca e ok, e f marait, imi zice ca il doare burta (dar nu e deranjat), de mancat- ca de obicei - adica putin spre deloc...plus muuuuulta dependenta de mine si chef de tinut in brate. sinucidere curata pt mine, dar ce sa fac, ma sacrific.
dana, ma bucur ca te-ai mai linistit, sunt niste dobitoci medicii astia alarmisti, cred ca habar n-au ei ce provoaca in mintea noastra cand isi dau cu presupusul.
si zici ca vine Moshu' la voi, nu? saracii copii, nici ei nu pricep care e treaba, abia au trecut de mos craciun, acu' iepurasul, cred si eu ca sunt confuzi. eu ma astept ca david sa ma intrebe unde e bradul...
Lachi, esti tare de tot, m-ai binedispus cu povestirea ta despre animale, esti foarte simpatica. mi-o si imaginam pe Magda cum i se facea nod in gat cand ii insirai animalele ... eu n-am avut decat pisici (cate una, in mai multe randuri), un hamster si mai demult, acvariu. dar stiu ca prea simplu nu e sa ai grija de sufletelele astea, ce sa mai zic ponei, capra, curcani, etc...
ma duc la nani, sper sa reusesc sa adorm, parca sunt in transa. noapte buna, vise placute .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
neatza
io's nervoasa rau,ne-a trezit unul ca sa-mi iau masina,zic poate nu-mi mai aduc aminte dar parca n-am blocat nimic,cand ce sa vezi nu-i intra lui nu stiu ce masina de nisip si ocupam STRDA...nebunie curata,m-am ratoit la el,evident.
vivela,esti haioasa,imi place ca faci haz de necaz,am patimit si eu cu gingiile..si acum,din pacate.sanatate lui david.
si eu sunt in dilema cu iepurasul asta dar m-am aliniat ca toti ceilalti si cand e rost de distrat,cadouri si toate cele cine n-o face?!
dana,multumesc!
mychydutza spune:
neatza.....ce frumoasa este viata! de ce? ei...am experimentat de dimineata o "greva spontana" la RATB. ajung in statie, lume multa, trece unu: ba' fraierilor nu merge tramvaiu! de ce? nu se stie! am plecat pe jos 4 statii.......la noi k la nimeni...imi vine sa www.youtube.com/watch?v=qwWKxlIRWdo" target="_blank">plec pe Marte!!!
dana, of, cate evenimente! sunt sigura ca o sa fie bine. macar bine ca te-ai linistit si ca e bine copilul.
lachi, eu daca eram Magda, ma duceam in lumea larga!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
nma spune:
Lachi e super ideea cu miniferma. Tare mi-ar placea si mie. Strumfii mei sunt disperati dupa animale. Avem norc ca la Brezoi este o pensiune unde gasim multe multe animalute. Si acolo pustimea se joaca cu poneii gratis .
Dana, Doamne prin cate ai trecut .
Andra si-a prierdut primul cercel la 8 luni. Acum avem trei perechi sa fiu sigura ca sunt pregatita la nevoie .
Diana eu incerc cate putin din fiecare. Deci duminica vom merge la biserica in hainute/incaltaminte noi, vom ciocni oua, se va reuni toata familia. La intoarcerea de la biserica copiii aduna figurinele de ciocolata din gradina, noi adultii ne bucuram de bucuria lor, apoi ne asezam la masa in curte (sper sa fie cald). Vom aveam mancare traditionala, inclusiv miel. Alex isi doreste pe masa de Paste si un miel din cascaval (a vazut el la market si ma tot zapaceste sa il cumparam).
Alex stie bine ce sarbatorim duminica, i s-a spus si la gradinita dar, tot la gradinita a aflat si de iepuras.
Vivela sper sa te lase repede durerea. Am avut si eu un hamster in tinerete (l-a luat sa scap de frica de soareci ).
Nico
Kariris spune:
Buna dimineata!
Nu stiu eu cat de noua e treaba cu iepurasul... pt ca eu am 40 de ani si de cand aveam 3 ani imi tot spunea mama ca vine iepurasul de pasti si ne aduce oua rosii si cozonac, pe care bineinteles le facea ea fara sa vad eu. Hainute noi din cap pana in picioare, mers la biserica si explicatia de rigoare cu ce reprezinta vinul rosu si cozonacul, bineinteles la nivelul meu de atunci. In fiecare an imi explica ce sarbatorim de Pasti, ca de altfel si la Craciun.
Eu deja le-am spus fetelor de Isus si ce sarbatorim. Avem o problema "de ce mami copilul lui doamne-doamne e sus?" Nu pricep ca asa se numeste si basta. Si atunci le-am spus "mami asa e numele Lui dar putem sa-i spunem si Jesus". Varianta asta au acceptat-o rapid.
Tot asa faceam si eu cand eram mica si ma intreba cineva daca "imi place pasarea" si eu raspundeam "imi place, dar e buna pasa, nu e rea deloc!"
Atata timp cat pe toate felicitarile din Europa cel putin, apare un iepuras o fi ceva cu el... hmmm... o sa studiez si vin cu raportul mai tarziu.
Ideea e ca nu trebuie sa aducem cadouri ci le aducem noi ca sa facem o bucurie copiilor si sa astepte cu drag sarbatoarea Pastelui, ca din punctul meu de vedere, copiii nu sunt chiar innebuniti sa mearga la biserica la inviere si nu prea inteleg ei mare lucru despre aceasta sarbatoare. Fiecare face cum simte.
La noi poneii au fost o simpla coincidenta...trebuiau sa vina doar prin iunie dar asa a fost sa fie.
Chiar nu sunt genul de om care sa bage cadouri la greu si fara motiv in fundul copiilor. Nu fac mare tam-tam din asta. Le iau doar ce au nevoie si jucarii mai mult care sa le dezvolte anumite laturi.
Spre ex din Egipt le-am luat cercei, mor de nerabdare sa le pun, dar nu o s-o fac decat de ziua lor. Trebuie sa inteleaga ca anumite lucruri nu se primesc oricand. vor creste si nu vreau sa ajunga ca editia intai carora li s-a pus totul pe tava si ... mai multe nu spun ca nu e frumos.
Fug si revin mai tarziu.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ddanagh spune:
Vivela asa am patit eu la Daria cu gingiile, rau de tot, ziceai ca sunt vampir. am fost si la dentist si mi-a zis ca mare lucru nu prea are ce sa-mi faca. Cel mai important e sa-ti gasesti o periuta moale, moale si sa te speli de vreo 4-5 ori pe zi, doar o igiena exagerata le mai amelioreaza.
Gata, iesim "in pac" cu noua tricicleta. iar nu am dus-o la gradi, am vazut eu ca erau cam multi care tuseau. Mai mergem dupa Pasti.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 Tot eu,Next livreaza in romania,costa 5 euro livrarea si au hainute f frumoase. Dana ti-am trimis PM,cand ai timp si daca poti sa-mi dai si mie cartea. poze |
Yupiiiiii! Multumesc.
Nu putea sa se intample asta acum 2-3 saptamani, cand aveam si eu bani?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
da,da..sunt de acord cu spalatul des a ginigiilor,le mai amelioreaza si daca e si pasta parodontax e si mai bine....io trag la greu,dupa ce ca s-au umflat acum s-au si retras de pe dinti,trebuie sa merg la stomatolog,darcand?!
CarlaV spune:
Vivela, imi pare rau de gingii, am patit si eu, dar numai pe o portiune si tot m-a scos din minti. Sper ca e mai bine David, si eu am stat toata noaptea cu cea mica in brate, sa nu se inece cu voma.
Dana, fiecare ecografist are un fix, unii sunt cu translucenta nucala. Mie mi se pare un pic si teoria conspiratiei, ca ies multi bani din teste si amnio.
Si fetele mele si-au pierdut cerceii, de fapt i-au scos, dar i-am gasit. Noi cautam o pereche de cercei pentru ziua Sabinei, ar fi a treia, dar tot asa, nu stim ce sistem de inchidere sa alegem.
Lachi, .
De Timi stie cineva daca a ajuns cu bine?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"