Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
am vazut magazin NEXT in LibertyMall!!!!!!!da aveau neste scoruri........
georgiana, sa stii ca retractarea gingiilor seamana a paradontoza, iar daca e asa, fumatul e ...cum a zic....foarte nasol! du-te la dr. pana incep sa se miste dintii. asta daca ceea ce zici tu e paradontoza...grija mare! daca e luat din timp se poate estompa evolutia bolii.......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
da mychy,io cred ca e asa ceva..stiu de fumat,am si tartru de la asta..off,trebuie sa ma programez,sper sa nu raman fara dinti.
zi buna sa aveti!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy/roxy.jpg)
roxy spune:
buna , si eu fac prezenta pe aici, salut toate fetele, si va urez sarbatori Pascale fericite, si sa va aduca iepurasul tot ce doriti.
Eu anu asta sunt pedepsita.Nu am fost cuminte si in loc sa plec in vacanta stau acasa.Aveam cumparate de mult bilete pentru Italia, de sarbatori, si fix luni a inceput sa ma deranjeze o masea, nu am bagat-o de seama , ca am dat vina ca am stat duminica in autogara, a plecat tatal meu inapoi acasa, si a fost curent, vant.Asa ca marti mi-am luat inima in dinti si m-am dus la doctor dupa o noapte nedormita.
Acolo cica hai sa salvam maseaua, mi-a curatat pe canal si a pus pansament, sa vedem cum e, nu va spun ca miercuri eram umflata ca o gogoasa pe partea dreapta unde e maseaua cu pricina, asa ca m-am dus iar intr-un suflet la doctor , unde asa umflata cum era , cu 2 anestezii la activ, a reusit sa o scoata.Saraca masea nu avea nimic propriuzis, doar ca la radacina se facuse o punga de puroi si de aia m-am umflat.Acum sunt tot umflata, nici afara sa cumpar ce mai am nevoie nu pot, ce mai, sunt pedepsita.In loc sa aplec maine in vacanta, raman acasa.
Nu am fost fetita cuminte, altfel nu-mi explic.Nu am mai avut probleme cu dintii de vreo 9 ani.Si tocmai acum asta.Nu stiu ce sa fac sa se desumfle mai repede, ma doare cand inghit , probabil sunt afectati ganglionii de la gat.I-au antibiotic si stau in casa.
De fapt trebuia sa-mi dea de banuit cand saptamana trecuta la analiza de sange mi-a iesit putin o infectie pe undeva in organism, da nu mi-am dat seama ce ar putea fi, mai ales ca nu ma durea nimic.Am fost la analize pentru tiroida mea, si daca tot am luat sange am cerut sa-mi faca toate.Acum m-am lamurit de unde e.
Cam asa vor fi sarbatorile mele, nu prea vesele din pacate.Macar de s-ar desumfla odata sa nu sperii lumea pe strada cand ies.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
buna fetelor!
intru si eu sa va urez de astazi Sarbatori fericite, cu liniste, sanatate si mult soare! eu de maine stau acasa, si stiti ca de acasa nu intru pe net. plus ca voi avea multe de facut.
Denis a fost si el bolnav, o viroza urata luata de la cresa. a uinceput cu laringita, noaptea, cu tuse latratoare, a doua zi s-a transformat tusea in plina, a inceput si febra. in a treia zi febra era din ce in ce mai mare si nu prea mai scadea bine cu antitermice. i-am dat antibiotic, am mers cu el la doctor, dar febra a facut si in continuare inca doua zile. a facut si diaree, a mai si vomat de la tuse, ieri la control nu se agravase nimic la gat, plamani. are doar putin rosu in gat, tusea cea urata, muci la greu si oleaca de otita la urechea dreapta.
deja nu mai face febra, a trecut si diareea, tuseste mai rar, dar la fel de tare, in schimb nu mananca mai nimic. l-am lasat si eu asa, cu ceaiurile lui si cat vroia el sa manance si asta e. sper sa-i treaca si urechiusa si sa fie bine de Paste.
legat de iepuras, si denis stie, a inteles ca aduce ceva cadouri, dar eu nu-i cumpar nimic. a primit de la cresa ceva si l-am tot santajat ca il pandeste iepurasul si nu primeste nimic cand nu vroia sa sufle nasul, nici sa-si ia medicamentele. aseara mi-am amintit ca am un iepuroi de plus din tinerete si am scotocit pe sub pat dupa el. acum are si o forma fizica iepurasul asta. denis s-a culcat cu el aseara si tot zicea ca-l pandeste.
n-as vrea ca sarbatorile astea sa ajunga doar ceva comercial si il mai duc pe denis la biserica, ii mai povestesc una-alta. lui ii place tare mult, cu greu il iau de acolo si ieri, pt ca a stat in casa s-a uitat pe trinitas. nu stiu cu cine seamana ca noi nu suntem bisericosi deloc!
ieri am dezghetat si spalat frigiderul (noroc de Dana) si denis zice: ia, zapada, da-mi manusile sa ma joc cu zapada!
of, Dana...ce de emotii cu bebe asta, dar e ok, ai vazut! sanatate multa si sarcina usoara.
la fel va doresc tuturor sanatate, daca nu am mai scris de mult s-au adunat multe la care sa raspund, multe le-am uitat deja. Lachi eu as vrea sa fiu in locul Magdei, sa am grija de animalutele alea. foarte frumoasa ideea. imi plac si planurile lui Nicoleta, ii si vad pe frumosii ei in curtea cu iarba, cu iepurasii adevarati...
stiu ca mai erau multe la care vroiam sa raspund, dar ma opresc aici ca poate se schimba capitolul si raman aici... va pup!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
greierash spune:
Neata!
roxy, sanatate multa! pacat ca ai ratat vacanta.
Deci ieri am avut o zi proasta pana la sfarsit...
Si azi a inceput la fel! Noi sa fim sanatosi! Ca le-om duce toate...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy/roxy.jpg)
roxy spune:
greierash , ce ai patit asa rau, uite o floricica sa mai treaca din necazuri.Adevarat ca le ducem asa cum putem da daca le impartasim si altora, incepem sa vedem si rezolvarea lor, si asta e ceea ce dorim , nu?
Este racit cumva Andrei? sau alta e cauza supararii.Sper ca nu am fost indiscreta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
greierash,
cine se baga la schimbat capitol?????
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
greierash spune:
Roxy, multumesc lui Dumnezeu Andrei e bine, sau , ma rog, spre bine, tuseste mai putin, dar l-am dus azi la gradi ca n-am avut incotro. Ma agaseaza mai rau niste schimbari pe la servici, nu e grav, dar ....hmmm ..om vedea...azi voi mai afla noutati, probabil. Plus faza de dimineata, cu ratb-ul, nici asta nu e grav ca am facut putina miscare...si bineinteles nu putea lipsi o mica ciondaneala conjugala matinala, a trecut si asta repede, adica pana am plecat la servici am rezolvat-o , dar uite asa , ca sa mearga toate ca unse...Stiu, altele sunt cu adevarat probleme...dar toti mai avem si zile d'astea.
Mychy, esti o draguta.
- "Traieste clipa" -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza greierash, ![]() ![]() ![]() ![]() cine se baga la schimbat capitol????? opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
ala io, ala io...
fie, ma bag eu, am pasca la cuptor, arata bine, deci am motiv de fericire
![](icon_smile.gif)
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
![](sofer.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
http://www.libertatea.ro/stire/chirila-un-homeless-si-a-dat-pantalonii-jos-si-a-inceput-sa-se-c-e-in-fata-mea-282355.html
Apropo de discutia de ieri despre Romania si de ce minunatii se intampla la noi.....iata ca sunt intamplari "minunate" si prin alte locuri. Si mi-a placut si ce a scris Chirila.... Iar eu, recunosc, sunt putin mai nationalista asa....
- "Traieste clipa" -