Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Cum adica ai pasca la cuptor? Deja?

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

da, greierash, maine la prima ora plecam, deci a trebuit sa o fac de azi. cu oole am dat-o-n bara, am vrut sa le vopsesc eco, cu sfecla rosie, se lauda una pe un forum ca ies super. la mine ouale albe au iesit fix culoarea celor din comert dar rosii (adica maronii-cacanii). bine ca n-am facut multe, doar vreo 10, sa vad ce fac cu ele acum, ca numai de ciocnit nu-s bune :( .

CAPITOL NOU

am editat ca era sa dau un miel lui greieras, eram convinsa ca Vio ma intreba daca deja am facut pasca .

clar, tb sa mai dorm nitel...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Diana am zis ca esti din nou gravi cand am vazut +13 .

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan

Ptiu, ptiu ! Nu asa repede, il avem in plan si pe nr trei dar nu asa repede. Nu am decat doua maini si pana nu se ridica primii doi de la stadiul de baby/toddler, le am pe amandoua ocupate.
Dar kg alea au ramas acolo ma lupt cu ele, de-alea mi le-am pus la semnatura ca sa imi stea in gat de fiecare data cand mai scriu cate un mesaj.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput