Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
anca, am trimis azi coletul pentru Raluca, mama lui Patrik.
avem asa:
- 2 bluze + 1 per pantaloni ptr sotul Ralucai
- 5 sau 6 bluze ptr Raluca + cele 2 per de incaltari marimea 36
pentru Patrik:
- 1 camasa, 1 bluza trening fis, 1 salopeta raiat, 1 per pantaloni raiat, 4 pijamalute, 1 body maieu, 1 bluza trening bumbac cu gluga, 2 creme corp Nivea Baby + 1 crema fata Nivea Baby, 10 pampers nr 5, (sper sa nu ii fie mari), 1 per adidasi, 1 per pantofi.
Te rog mult anunta-ma cand ajunge.
daniela, te rog mult scoate de pe prima pagina hainele si incaltarile de adult, ca tocmai le-am trimis.
merci.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
mai am de dat hainute pentru copil 1 an, unisex:
- 3 per pijamale bumbac
- 1 salopeta raiat
- 1 per pantaloni raiat
- 1 body maieu
- 1 per adidasi (bleumarin cu crem) nr 21
- 1 per pantofi (negri) nr 21
daca are cineva nevoie, va rog sa-mi spuneti. daca nu, scotocesc eu lista de prima pag si gasesc ceva.
ancadragoman spune:
Luminita mersi mult ,te anunt normal.
A si ,hainele pentru sotul ei nu cred ca are ce face cu ele ca el i-a cam abandonat.
Le vrei inapoi sau sa le dea ea cuiva pe acolo?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Luminita mersi mult ,te anunt normal. A si ,hainele pentru sotul ei nu cred ca are ce face cu ele ca el i-a cam abandonat. Le vrei inapoi sau sa le dea ea cuiva pe acolo? |
, imi pare rau, n-am stiut... daca are cui sa le dea, e ok. si-asa n-are bani sa le puna la posta.
imi pare rau, sper sa n-o fi incurcat.
danielac spune:
citat din mesajul lui mari_paun inca astept sa-mi da-ti o adresa sa trimit heinutele pt 6-7 ani, cine are nevoie? am mai pus in colet cateva jucarii de plus si un bluzon. coletul mai contine 2 geci de primavara, 1 pereche strampi, 2 panatoni, 2 tricouri, 2 maieruri. |
Mari eu ti-am scris mai sus...
uite o intrebam pe ancadragoman daca ar avea nevoie unii din protejatii ei de aici:
Gemene (n.03.2009), 3 baieti de 4, 12, 13 ani, 2 fete de 6 si 7 ani si 2 baieti de 3 si 10 ani - ancadragoman
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
ancadragoman spune:
da ii poti da adresa daca vrea sa le trimita la fetite
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
LauraNicole spune:
Selene,a primit Petronela lucrurile de la tine pentru Biencuta.Am primit raspuns azi pentru ca la ei e mai greu cu conexiunea la internet .
De asemenea una din cele mai bune prietene ale mele,Georgi,ni s-a alaturat si o sa posteze si ea .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
danielac spune:
citat din mesajul lui ancadragoman da ii poti da adresa daca vrea sa le trimita la fetite anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
Anca mai trimiti odata adresa la mine? nu am acces acum la fisierul unde am datele....
LauraNicole spune:
O dau afara pe Raluca mea !I-au zis cretinii aia ca pana duminica sa o intinda de acolo !Doamneee,ce ma fac eu cu copila asta?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
mari_paun spune:
citat din mesajul lui ancadragoman da ii poti da adresa daca vrea sa le trimita la fetite anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
BINEINTELES CA VREAU SA TRIMIT COLETUL LA FETITE
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 14+ si mami de Ema