Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
danielac spune:
Mari ti-am trimis adresa!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
ancadragoman spune:
Laura si ce o sa faca asta mica?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luminita2008 spune:
of, Doamne, Laura!!!
Tine-ne la curent, sper sa se gaseasca o solutie....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
LauraNicole spune:
Ce solutie ca i-au cerut 1 000 de roni sa plateasca factura de gaze care a venit 800 roni si cica 90 a venit telefonul fix la care a sunat maica-sa si parintii boului aluia .
Deocamdata se duce la tzara pana duminica ,macar sa aiba ceva cald .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
luminita2008 spune:
imi pare rau, Laura, rau de tot... si de duminica, ce face???
mi-e groaza sa ma gandesc...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
giuliaelena spune:
Fetele,am pentru o graviduta cateva articole de imbracaminte:un pantalon licra,catevabluzita si doua rochite.Problema e ca eu sunt cam mica:am 1,58m si aveam cam 60-62kg insarcinata.Daca sunt de folos cuiva sa-mi spuna.
In alta ordine de idei mai am o punga plina de biberoane si tetine,hainute pentru o fetita care va avea la iarna 1an jumatate-doi ani(sunt haine groase:salopete,pantaloni,geci).
Va multumesc fetelor care m-au ajutat cu hainute pentru Giulia.Pentru moment sunt destule dar indraznesc acum sa intreb poate are cineva ceva pantru un baietel de 6ani jumatate ca am ramas serios in pana cu Vlad
irina , mami de Vladut si de Giulia
Selene_Bunny spune:
Laura, cand vorbesti cu familia Biancai, transmite-le multumiri pentru felicitare! Cuvintele lor imi dau putere sa continuu sa ma implic in actiunile umanitare!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Fetele,am pentru o graviduta cateva articole de imbracaminte:un pantalon licra,catevabluzita si doua rochite.Problema e ca eu sunt cam mica:am 1,58m si aveam cam 60-62kg insarcinata.Daca sunt de folos cuiva sa-mi spuna. In alta ordine de idei mai am o punga plina de biberoane si tetine,hainute pentru o fetita care va avea la iarna 1an jumatate-doi ani(sunt haine groase:salopete,pantaloni,geci). Va multumesc fetelor care m-au ajutat cu hainute pentru Giulia.Pentru moment sunt destule dar indraznesc acum sa intreb poate are cineva ceva pantru un baietel de 6ani jumatate ca am ramas serios in pana cu Vlad irina , mami de Vladut si de Giulia |
Giulia,tine hainutele ca am o graviduta chiar aici pe forum si e surpriza si sunt asa happy ca am ras si-am plans si cred ca ma imbat cu Cola !Sunt asa fericita pentru ea dar nu zic nimic cine e ca nu pooooooooooooot !
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Laura, cand vorbesti cu familia Biancai, transmite-le multumiri pentru felicitare! Cuvintele lor imi dau putere sa continuu sa ma implic in actiunile umanitare! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Ii zic !Multumesc si tie ca te implici !