Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 18
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
pai a facut schita hunilor mei, dupa o poza trimisa. am pus link catre schita si aici, nu stiu daca ai apucat sa vezi... acum lucreaza, cred, la un tablou, un peisaj, ce-i drept n-am mai vorbit cu ea de cateva zile bune, am fost putin prinsa. vreau sa-i mai duc si ei niste hainute in cateva zile si vedem atunci ce si cum. sa ne arati si noua tabloul cand ti-l termina! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Pai schita am vaztu-o , credeam ca face tablou dupa ea.
De cand m-am intalnit cu ea atunci, nu mia situ cat a trecut, o luna si ceva, n-am mai vb cu ea, am zis sa n-o bat la cap.
Os-o sun zilele astea totusi, sa vad in ce stadiu e
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
luminita2008 spune:
andra, nu, tabloul o sa infatiseze un peisaj, i-am zis sa aleaga ea ce vrea. schita e una, tabloul e alta, e pe panza, cu acuarela...
anca, poti te rog frumos sa afli ce nr are Patrik la picioruse?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ancadragoman spune:
Luminita are 13-13.5 cm pe piciorul gol
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Luminita are 13-13.5 cm pe piciorul gol anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
aha, bun, sar'na.
am 2 per de incaltari nr 21, adidasi si pantofiori, masurat acum in cm, vin 15.5cm la adidasi si 16cm la pantofi. eu zic ca-i vin, tinand cont ca mai pune si o sosetuta ceva. daca nu-i vin, ii sunt mari, deci buni pentru mai tarziu.
le bag in pachet.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ancadragoman spune:
mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ducky spune:
Am un pachetel cu haine fetite 9-12 luni. Plus cateva hainute folosite mult, deci pentru acasa pentru fetita 2-3 ani. Le donez cu drag.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
LauraNicole spune:
Ducky,daca nu gasesti cui sa i le dai pe cele de 2-3 ani , iti dau adresa Biencutzei din Iasi ,micuta cu malformatie craniana .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Ducky,daca nu gasesti cui sa i le dai pe cele de 2-3 ani , iti dau adresa Biencutzei din Iasi ,micuta cu malformatie craniana . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
Bey, nu mi-ai zis daca a primit coletul de la mine...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
mari_paun spune:
inca astept sa-mi da-ti o adresa sa trimit heinutele pt 6-7 ani, cine are nevoie? am mai pus in colet cateva jucarii de plus si un bluzon. coletul mai contine 2 geci de primavara, 1 pereche strampi, 2 panatoni, 2 tricouri, 2 maieruri.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 12+ si mami de Ema