*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Neata.
Am bagajele aproape gata... Dar am pierdut timpul degeaba azi-noapte... si sunt franta!
Mihule, sa va fie de bine mutatul in casa noua!
Multumim Alice de cafea, mai spre dupa-amiaza o voi bea, fiindca vreau sa dorm la pranz .
Si o imbratisare si o incurajare pentru Simo: trec toate, mami, va fi bine! Sanatate multa copiilor, sa treaca mai repede si hopul asta si va fi mult mai bine!
Ma intorc la rufele mele...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Sam de miercuri seara a inceput sa vomite rau de tot(eu eram cu David la scoala la el ca a avut un concert)...apoi febra -a ajuns pana la 39 cu 5,diaree...are enterocolita,e slabit,tot zice ca il doare burtica si capul,nu poate papa nimic-in 2 zile 5 biscuiti-si aseara mi-a facut si o alergie urata de tot la supozitor Nurofen.Adormise din cauza febrei,si deodata a inceput sa tipe,urle am fugit avea buza superioara f umflata,nu putea vorbi si tipa cu lacrimi-eram singura cu toti 3 ,nu va zic ce m-am panicat......Siluan e plin de bubite pe fata,multe,rosii si e mai galbejit ca niciodata,Eu sunt rupta-n sapte. Doamne,ce greu e sa ai copii bolnavi mami de David, Sam si Siluan "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
dragii de voi cred ca ti-e foarte greu, nu stiu ce m-as face si cum m-as descurca in locul tau sanatate puilor, aveti grija de voi
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
si o zi de inceput de vichend minunata!!
Do-o vorbe scurte:
Felicitari Brianei istete,ca am uitat.
Sanatate bolnaviorilor!CUSCRA,Vali, multa putere!!!!
Va pupa mama.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Simo sanatate multa copiilor si tie multa putere sa ai grija de ei.
A venit cineva sa te ajute? Bietul Sam cum s-o fi speriat
Si cu icterul lui Siluan parca mi se pare ca tine cam mult. Cat avea bilirubina? Ai mei au facut amandoi icter puternic din cauza incompatibilitatii sanguine, dar au facut tratament si a trecut cam dupa doua saptamani.
aveti grija de voi si daca poti tine-ne la curent.
tonic spune:
de doua zile tot uit sa o felicit pe Briana pt rezultatul al olimpiada si pe Raluca pt succesul in lupta cu craniile
mimonix spune:
Vai vai Simo De ce avea buzita umflata Sam?
Mihutza, felicitari sotului pentru noul job si sa fiti sanatosi in casa noua
Alice cand vine randunoiul ??? Azi ? Nu de alta, dar dedicatiaaa
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Olgutzika spune:
Neata!
Simo, of . O sa se repare si burtica lui Baro, ai sa vezi. O sa i se curete si fatuca lui Micu...galbejeala ar trebui vazuta din nou de doctor, daca zici ca ti se pare mai accentuata. Sofiei i-a trecut complet la 6 saptamani, cam cat are Micu acum. Nu o poti ruga pe mama ta sa vine sa te ajute putin? Macar cat te odihnesti tu putintel? , sa ai putere!!!
Nico, drum bun va urez, daca nu mai am cand sa intru. Sa conduci relaxata, incet, mai ales daca prinzi tura ta in Romania. Si curaj, da-l incolo de stress, face rau!!! Cand va intoarceti, cand ne auzim din nou?
Mimo, saru'mana .
Atat mi-a fost....sper sa mai apar, azi mi-am propus sa nu mai trag ca un bou in jug!
raluca2107 spune:
Off, mai Simo, cam de mult de lupti cu icterul. Sanatate la puiuti si tie putere sa le birui pe toate.
Multumim de laude, avem si de ce iar (suntem si modesti), ca a luat si la Mate 100 de puncte, deci mergem pe judet.
Vroiam sa ma vait, dar nu mai am tupeu dupa Simo, alea probleme tata.
Dar va zic asa, dar zambind, daaaa!!! A intrat unul in mine dimineata, mi-a facut portiera din spate varza, eu am scapat...vie. Mergem pe amiabila la asigurari si ala ma ia: "auzi donsoara, da esti sigura ca asa s-a intamplat si se uita asa pe sub sprancene , mai lipsea lanterna in ochi. Dar ati declarat ora 08.02 adica stii tu asa sigur ca era si 2 minute, ha, ha, ha. " Zic: nu frate era fix, e bun asa, sau trebuia sa-mi pun ceasu sa sune sa stiu exact cand intra unu in mine?" Mai am, dar ma abtin.
O zi buna!
tonic spune:
Noroc cu Mimo ca mi-am amintit s o felicit si pe Mihutza pt noul job al sotului si pt mutarea la o casa mai mare, amandoua sa fie cu noroc si bucurie. Mi-e asa drag cand te citesc la odisee spunand ca micuta o sa iasa o zbantuita ca voi amandoi sunteti dansatori si ma gandesc ce dreptate ai avut.
Olgutza si voi aveti incompatibilitate, ca mie dr mi-a spus ca doar atunci icterul e asa pronuntat si tine mai mult de 10 zile?
Alice tare frumoasa melodia. Ce mai faceti voi?
Nicoleta spune:
Raluca, ai o fata de nota 10!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!