*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 8
dudurutza spune:
Ariel, poate ai intalnit si tu farmacista lui zoze. sa treaca bolesnita repede si sa se inbarbateze barbatelul mineriada Serena
ramo, nici eu nu am luat cadoul inca. Idei avem, timp nu am avut.
miha, pai asa merita, asa sa faca/calce soacra; stii cum isi asterne, asa o 'culci' Cred ca sughita saracele femei; pai daca ar fii de treaba, naiba le-ar pomeni Noapte buna!
ariel_7000 spune:
dudule, farmacista lui zoze era la craiova, asta cred ca i-a fost colega de scoala .
cat despre soacre, eu zic mersi ca a mea e buna si departeeeeeeeeeee!!!! cred ca si d-asta mi se pare asa buna . am fost inspirata sa-mi iau moldovean
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:
Aha, deci e vreo sora/sosie de-a farmacistei lui zoze
Si a mea-soacra e departe, dar e buna, sper sa se mentina pe aceeasi pozitie. Oricum al meu ar manca-o, daca eu m-as supara din cauza ei, asa ca m-am scos
mihutza11 spune:
Ariel succes cu mineralele!
soacra mea e cea mai departe acum! .. nu ca as fi avut probleme cu femeia, dar ziceam si eu ..
m-am apucat de impachetat..de sambata suntem in casa noua.. nu ne mutam departe de unde stam acum, la doua cladiri mai incolo, dar e cu 2 dormitoare, asa ca o sa aiba donsoara camera ei.. am emotii cu treaba asta.. parca vad ca tinem patutul ei tot in dormitor la noi ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mimonix spune:
Neata!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
ramo_cata spune:
duna dimineata sa aveti o zi frumoasa..alice multam pt
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
..inca o noapte se duse..one more to go...
ariel, bubu sanatate la copii
Aricel, bafta cu businessul cu minerale, aduci si pensule, macar kabuki? asa ar fi mai usor de comandat ptr incepatoare, ma gandesc..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Sam de miercuri seara a inceput sa vomite rau de tot(eu eram cu David la scoala la el ca a avut un concert)...apoi febra -a ajuns pana la 39 cu 5,diaree...are enterocolita,e slabit,tot zice ca il doare burtica si capul,nu poate papa nimic-in 2 zile 5 biscuiti-si aseara mi-a facut si o alergie urata de tot la supozitor Nurofen.Adormise din cauza febrei,si deodata a inceput sa tipe,urle am fugit avea buza superioara f umflata,nu putea vorbi si tipa cu lacrimi-eram singura cu toti 3 ,nu va zic ce m-am panicat......Siluan e plin de bubite pe fata,multe,rosii si e mai galbejit ca niciodata,Eu sunt rupta-n sapte.
Doamne,ce greu e sa ai copii bolnavi
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"