*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai tot vreau sa zic BRAVO Briana, desteapta fata!
iar eu n-am nimic impotriva tricourilor cu cranii
rockerita

kya naspa cu soacra, trebuie sa te impui, cu toata jena ce o simti, pentru ca alfel nu rezolvi cu ea.
initial si soacra mea a fost tentata sa ma treteze low, ca asa s-a obisnuit sa-l trateze pe randunoi, care e numai inginer, nu ca fratele lui student la medicina. diferenta e ca randunoiul si-a facut facultatea in timp ce tinea casa (ca el era barbatu' in casa), cu serviciu de noapte, in timp ce-l tinea pe printisor la scoli.
cand am intrat eu in familie am creeat un dezechilibru, caci era pericolul ca se insoare sursa de bani. cred ca ea credea ca nu-l va "lua" nimeni. si greu a fost.
nici acum nu suntem apropiate, dar simt ca ma respecta... daca nu, cel putin se teme de mine. nu raspund obraznic, nu pot nici eu, dar sunt foarte rece. si am avut noroc cu randunoiul care orice ar fi e de partea mea. dar nu exagerez nici eu, il pun in tema cu ceva doar atunci cand e ceva important.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, ma bucur ca ai rezolvat. Sanatate! Si sa treaca febra!

Sovi, tin pumnii sa fie cum vrei tu!

Multumesc mult pentru urari, ma apuc de bagaje... Uf, greu!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

toti puiutii bolnaviori, poate trece mai repede

am vazut ca iar va petreceti, bravo!

am luat in sfarsit cadoul de 2 ani. un tractor cu pedale si remorca. cica e pana la 5 ani, deci sper sa-i dau de lucru prin curte ceva ani.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

nico, spor sa ai si o revedere cu familia ce sa stearga amintirea efortului calatoriei!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Sanatate puiutz de bubu, puiutz de ariel, mamicilor rabdare

Mihatp ce spui si tu de soacra ta, of of......... pt cadou de Luca.

Nico spor la bagajeli si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daaa, si eu vroiam din suflet sa o felicit pe Briana, BRAVO!!
Miha, asa si la mine cu soacra...bine, spusele ei sunt mai soft, dar daca m-ar atinge cu ceva stiu cel putin ca nu exista riscul ca randunoiul sa nu ma apere pe mine.
Ariel, tu pana la urma nu i-ai facut Priorixul, nu? Ei, asta e, daca o face o face si gata, au facut-o milioane de copii inainte. Rau e ca e bolnav, pur si simplu. Si asta e greu indiferent de boala.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

va , ma bag la

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Briana, felicitari!!! m-am luat cu ale mele si am uitat sa pup fata desteapta

Naty, nu i l-am facut. ma enervez ,daca e sa fie, ca ar fi luata intr-un mod banal care putea fi evitat si ma enervez ca sunt multi care nu se gandesc ca daca au copiii bolnavi ii expun si pe ceilalti daca merg cu ei in colectivitati, vizite, etc....pai, cum ar fi sa apar eu cu el la o aniversare stiind ca e virozat? in fine...se pare ca asta e marea mea pedeapsa. pe alex nu am mai dus-o la gradi exact din motivul asta si se vede. nu a mai facut nicio goanga. cum am dus-o o saptamana, cum a venit cu ceva...acum iar pauza si nu regret. oricum invata acasa mult mai multe si o am si cum mine
la teo mi-e doar ciuda ca el e destul de slabit imunitar dupa virozele pe care le-a tot facut si practic tot tinand-o in viroze, nu are timp sa se refaca...
si cireasa de pe tort, am fost la farmacie dupa ce am sunat-o pe dr., la 10 noaptea si mi-a zis sa-i iau isoprinosine...si farmacista nu a vrut sa-mi dea , cu toate ca dr era la telefon si i-a zis sa-mi dea, ca e suspect de rubeola si ea vine abia luni in oras, ca sa imi poata da reteta si ca daca ar lua de acum, i-ar frana replicarea arn-ului....uffff, ce nervi am!!!! si era singura farmacie deschisa la ora 10 noaptea!!! nu a vrut si pace, problema ei era ca de ce nu l-am vaccinat!!!
poate nici nu e vb de rubeola/rujeola...poate e doar o noua viroza sau reactie alergica, ca i-a reaparut si dermatita...insa, isoprinosinul ala l-ar fi ajutat mult

am si o veste buna...am reusit azi sa tratez cu "mineralii" si au acceptat sa-mi livreze, caci initial, auzind de Romania, s-au cam fofilat, dar apoi cand au auzit suma de care comand , au zis ca OK. bineee, ca am avut probleme si cu asta. va trebui sa platesc in mai multe transe, caci banca nu ma lasa sa platesc mai mult de 1000 euro pe zi, vor prin transfer bancar, unde logic, comisioanele sunt super umflate!
asa ca, in curand voi fi "minerala" si mi-ar place sa ma cheme SERENA. ce spuneti de nume? era pe lista numelor pentru alexandra

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aricel off off sanatate lui teo..despre serena ti-am zis ..mie imi place f mult..ma bucur ca ai rezolvat cu mineralele..sper sa devin clienta fidela sa ai multa bafta

nico spor la bagajeala, sa aveti drum bun si spor la condusrevedere placuta cu familia

bubu ma bucur ca ai rezolvat cu medicamentele..cum mai e Vladutz?

simo vad ca n-a dat nici un semn..sper ca Micu e bine..doamne ajuta

mihap off soacrele astea...la momentul potrivit astept poze cu tatoooouuueu inca nu m-am decis ce sa-i cumpar lui andruta,si nu mai e decat o saptamana

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

va multumesc de compasiune pentru soacra, dar noi suntem ok... intr-o epoca glaciara. imi place ca acum in relatia cu mine parca calca pe oua... ea, nu eu

nu m-am rabdat, am mai bagat un ochi. acu' chiar ma

noapte buna

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput