*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am mai pus un film...fug ca ma striga 'copilul' meu flamand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sooooviii
plec la munci, va pupez!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

(Dudu e Vadut cu galben ? si daca da si daca nu, noi ne straduim sa fim acolo ) ,

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Da...De duminica ii tot striga pe toti..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:

(Dudu e Vadut cu galben ? si daca da si daca nu, noi ne straduim sa fim acolo ) ,

Da...De duminica ii tot striga pe toti..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Pupa "mama lu' Vadut" pe el

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

No, ca a dat Domnu' de i-am vazut si eu pe bebe strumf cel vorbaret (altu' care numara fratilor ) si pe Andru cu rotilele , ce frumos bea el cu canaaa . Dar Ramo, de ce a pus cana langa TV ca eu am sarit de pe scaun s-o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pe scurt ca=s franta:
Ioana, cum e cuscrul?? (al meu, desigur)
Sovi, tine-ne la curent, mai tu ne dai emotii...
Zoze, sanatate bunelului!
Bubu, nu fii necajita. Imunitatea asta proasta poate avea legatura si cu ce am vorbit noi odata despre Vladut. Asta e, va creste si se va intari oricum de la sine!
Kya, no comment...Din tot ce au zis fetele, eu cred cu tarie varianta ca Zana, crescand (si asa cum o stiu ca personalitate) i-o va intoarce bunicii cu o replica de va intepeni scorpia; si va fi pedeapsa cea mai buna.
Si eu sunt disperata cu Iulia la locurile de joaca, azi iar m-a indoit. Si eu mereu merg cu ea singura si NU MAI POT sa o iau cu forta de pe toate trici la care atenteaza, etc...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

'seara...

Sovi, tin pumnii sa fie bine

Catalina , asa este, sunt multe dezamagiri,rautati multe, dar incerc sa le las sa treaca, unele mai usor,altele mai greu, pt ca e pacat sa o las balta, ca-mi place sa fac asta. Ma doare, totusi ca au trecut 2 ani si nimik nu s-a schimbat, ba da, e mult mai rau, din toate punctele de vedere.

luny servici usor

ramo

mihutza harnicutza

naty o noapte odihnitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, da, m-am gandit la asta, o sa-i reamintesc lui Stanciu, cu toate ca stie...Cata a fost la un hematolog cu analizele lui si nu i-a zis nimic legat de imunitate...a dat Domnul si am facut rost de medicamentele din Italia, maine seara le avem.
Inca a facut febra...la amiaza avea 37,8 si l-am lasat...apoi peste 2 ore avea 38,8 Chiar nu ar trebui sa nu mai faca???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:

No, ca a dat Domnu' de i-am vazut si eu pe bebe strumf cel vorbaret (altu' care numara fratilor ) si pe Andru cu rotilele , ce frumos bea el cu canaaa . Dar Ramo, de ce a pus cana langa TV ca eu am sarit de pe scaun s-o iau

langa TV e locul lui de pus cana cu ceai,bibele cu apa ,mersul cu masinile..cat sa se fataie pe langa el,sa-l stinga -aprinda ,sa nu poti urmari nimic cap coada..chestii d-astea...cat despre numarat..cand ne apucam sa numaram eu zic unu andru zice doo,tei apoi 4,5,...10 zice DA DA DA dupa fiecare

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

...copil mucios, putin tusitor, ganglioni occipitali umflati, ochi iritati si umezi, lacrimanzi....ma impusc daca e ce banui ca este!!! mai ales ca, cumnata mea, care a fost in vizita la mama acum 10 zile, in contact cu teo, are fetita cu febra, tuse si dr care a vazut-o a zis ca e posibil sa apara si eruptia....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput