*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Mai eu nu stiu daca voi intelegeti ce spun eu aici , dar am facut o ciorba de loboda cu leurda cu bors si leustean proaspat de Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Am facut nani o ora, Vladut inc doarme, vad ca foarte linistit. Stefu s-a trezit, a dormit de la 12 la 4 , a papat castronul plin cu ciorbita de vacuta, cu smantana si painica si acum deseneaza. Viata lui sa deseneze!
Ramo, da, m-am gandit la tine, si daca nu rezolv cu Nico sau cu o prietena-vecina, o sa apelez la tine
Kya, nasol cu soacra, ce sa mai spun...drum bun marinarului, sa treaca repede timpul si tu sa ai energie maxima pt. Sanzi! Pup fata alpinista!
Ioana, sanatate randunoiului!
Mimo, buun ce-ai gatit acolo
Succes la curatenie!
Tonicutzo, i-a facut hlg, biochimie, acolo avea toate alea IgG, IgA, IgM mici :( plus Imunologie, asa scrie pe foaie.
dudurutza spune:
Tonic, nu de la dentist am parerea. Am fost la servici, si la banca. De aici am parerile. Am crezut ca a fii dascal, nu inseamna a te bate cu pumnii in piept, ca esti de cealalta parte a catedrei, ci a incerca sa inveti ceva generatiile care vin. E trist, dar ma bucur ca ma intorc ca eu am o pasiune pt meseria mea
Iar cu durerea in gat, asa este, e de la dentist, adik din cauza asta trece mai greu
Am pus pe mail un link cu un alt filmutz, si continui
Mimo, esti m-o-r-t-a-l-a Ce ciorba, fug si eu la a mea de usturoi 'A la Kya'
Ramo te obisnuiesti fara randunoi, si al meu e genul mai calator asa, cand merge, merge frate mult,si cand sta acasa, la fel. Dar face bine cate o plecare sa stii
Clau e bine si una mica
Mai vin, nu plecati..........
aaaa...iarta-ma Kya daca am fost prea indrazneata cu gandurile mele spre soacra-ta
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui Kya Asta ma deranjeaza si pe mine mult, ca ea, fosta profesoara, cu o metoda mirifica didactica, considera oportun sa-i tot repete asta copilului! Si de fiecare data cand o face ma lasa masca, si bleaga cum sunt, tac si inghit. Ultima data i-am spus sa se abtina, ca nu-mi convine si nu mi se pare normal sa-i spuna asta copilului. Replica ei a fost: "ei nah, glumesc si eu... ce, nu pot sa-i spun nimic?" SI APOI: "ia uite Sanziana, mama asta a ta, crede ca esti doar a ei, nu mai are voie nimeni sa spuna si sa faca nimic" Din nou, am ramas cu gura deschisa, incapabila sa ma gasesc o replica la aceasta mastupenie... Sunt fraiera si bleaga! Pana acum am inghitit ca pelicanul tot ce mi s-a servit, n-am scos un cuvant. Si drept urmare am tot primit replici si comentarii - ca sunt incapabila sa-mi supraveghez copilul si d-aia se tot loveste in parc; ca nu sunt in stare sa o hranesc si d-aia e prea slaba; ca habar n-am de nimic, ignor experienta lor seculara, si cred ca internetul si cartile ma invata ceva; etc, etc. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
raluca, sunt pur si simplu revoltata!!! NU MAI PERMITE SA VORBEASCA ASA!!! vorbesc serios! spune-i clar cotzoharlei, ca daca nu e in stare sa-si stapaneasca antipatia si manifestarea ei, sa stea naibii la ea in cotetz si sa va lase in pace. nu te place, foarte bine, sa-si vada de treaba! iar daca ii mai repeta acele porcarii zanutzei, ia copilul de mana si pleaca! si spune-i CLAR ca tu esti MAMA ei si tu hotarasti ce vrei si ce nu pt ea!
eu abia ce am avut o discutie de genul cu tata ... , care dracuie fara nicio jena si se ia de par cu aia la televizor si tot el face pe ofensatul ca-i atrag atentia :(...si logic, aceeasi placa:"uite ce scorpie e mama ta!"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:
Ariel draga, tu esti mai hotarata, vezi Kya ii mai cu bun simt, dar si simtul asta nu-l merita multi cum e cu magazinul, mineralele
Bubu, bine ca e mai bine Vladutz desenatorul
sovietica spune:
citat din mesajul lui dudurutza Sovi ma bucur ca esti asa cum te stiu loz! pt Ana-mingiutza mami de Daria |
Mai, nu-s chiar loz, ci mai cu cacaniu in dungi, ca mi-a intarziat CM-ul 10 zile!! fac teste aproape zilnic. E un stress destul de mare pe langa celelalte.
Olgu, tu ai combinat pharmatexul cu vreo alta metoda? sau o fi posibil sa deregleze CM-ul? logica imi zice ca nu, dar nu ma mai bazez pe logica.
Vali, Bubu, sanatate la copilasi!
Vali, ce frumos ca va sarbatoriti pe noi nu ne trece (inca)pe lista "musafirilor", luna aprilie va fi tare grea si incarcata pt noi.
Kya, sigur nu poti sa o dai pe Sanzi la gradi mai devreme? ca mie imi pare ca ar fi o solutie buna, date fiind imprejurarile. la gradi unde il dau pe sasa, se primesc copii oricand, il punem alaturi de cei de varsta lui (sunt 4) si p-aici ti-e drumul. hai, daca erau la scoala si avea cine stie ce materie de recuperat, mai ziceam, dar asa... numai bine, ca are ce maniere invata de la ceilalti.
Monix, sa stapaniti sanatosi noile geamuri! sper ca nu va apucati si de zugravit toata casa acum!
Irina bitulina, intrebai cu cine las dalmati-ana daca merg sa boxex. pai de obicei aerobicele astea sunt seara, dupa programul de munca, deci, ii voi face onoarea omului sa stea cu amandoua progeniturile, cand vine de la servici . sau daca nu, o las pe ana sa doarma in ziua in care vine tanti la curatenie, si fug si eu o ora la aparate macar.
e un fenomen tare straniu de cand m-am pufosit, nu mai stau pantalonii pe mine!!curg de pe sunci :(
Clau
Tonicuscra, nu formele anei ma ingrijoreaza, ci dermatita
Nico, drum bun si copii liniti!
Zoze sanatate bunelului! si fortza tie!
pup!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
tonic spune:
Scriam si eu un mesaj sa ma pup cu Ariel si explorer a "encontrat" o pb si s-a inchis
Da' am revenit Ariel ca mi-e dor de tine, dar nu mai am timp acasa sa intru pe mess
Maria din pacate sistemul de invatamant ne dezamageste pe multi, dar mai sunt si oameni care-si fac meseria cu dragoste si pasiune ca tine, Alice si sigur si altii. Si Antuca are anul acesta un prof la engleza care-mi place f mult, e exact cum mi-ar fi placut mie sa lucrez cu copiii daca as fi rezistat. Pe mine insa ma deranjau pra multe asa ca am renuntat din start si am ales alta directie in profesie, regretul ramane insa.
Nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu, asa ca va pe toate si urez multa sanatate bolnavilor mari si mici si drum bun Nicoletei sa ajunga cu bine toata gashca acasa in Romania.
O seara buna sa aveti, fug acasa la si la .
ramo_cata spune:
beyyy ce doarme copitzu meu...ce buna e miscarea/alergarea .ce ma bucur ca a venit primavara...
hmm tre'sa pun si eu niste geamuri dar le aman dupa pasti,tre'sa fac curatenie si imi e o lene d ema doare...am propus sa facem sambata,ca e si randunoiu acasa sa ma ajute,sper sa nu-si mai face alte planuri pe ultima suta de m..altfel nu fac nimic,doar aspirat si sters praful...oricum nu fac f amanuntit pt ca nu am timp si cheful necesar...
ii dau si eu un anuskai si mami naspa rau cu CM..da doamne sa vina
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
pfiu, parca-i mai bine, am dormit cam 3 ore la pranz, cu Muf, l-am alimentat zdravan, si acum beau o cafeluta, in asteptarea iubului, falacu si el, e rupt, a jumulit la pasaret de i-a venit rau.. i-am spus sa nu conteze pe mine la activitatea asta in veci, sunt crescuta-n Bucuresti si cu bunici tot aici, nu stiu, nu-mi place si nici nu vreau sa fac asa ceva... noroc cu el, ca e tare bun
asaaaaaa:
kya pot sa zic ca m-ai lasat cu gura cascata cu soacra-ta, care in mod clar o bate pe a mea la ineptiile scoase pe gura, sper ca macar la fapte sa fie mai buna ca a mea, ca sa-ti spun si ceva 'de bine'! cert e ca si eu cred ca fetele, as 'taiete' vizitele, pe romaneste, chiar nu as permite nimanui sa bage fitile si mai tarziu sa ma faca de 2 bani in fata copilului meu!! care da, e al meu si al sotului, si la revedere!! faza e ca in situatia asta, sigur ar exploda si Liviul! nu stiu cum reactioneaza al tau.. iar tu, cu blandetea ta, o lasi sa te calce pe nervi si inghiti in sec(eu sigur nu as rezista psihic, i-as fi sps cateva de la prima replica de genul asta, dar eu sunt ff impulsiva si nu stiu sa fiu diplomata, din pacate, cand vine vorba de asa ceva..)si nespunandu-i nimic, parerea mea e ca se va acutiza.. eu ma gandesc ca daca are atata tupeu sa-i vorbeasca fetei de tine asa, cui tine de fata, ce o spune pe la spate?? pt tine
bubulinaVladutul.. imi pare tare rau, treceti voi si peste asta, hai, capul sus, mamico!
zozelici sanatate multa bunelului, refacere rapida! tu cum te simti, ce face marele blond?
dudu ce-am ras de replica de la kya ptr Sanzi!
yeeeey, party la Matei! pe 11 imi lucreaza sotul, dar ma gandesc la o scamatorie si cu drag venim daca rezolvam si suntem sanatosi
mimo naspa cu treaba, aici, avantaj eu: casa mica, se face rpd, dar anul asta se sare smotrul din greu ca nu-s acasa de Paste, Pastele se tine dupa noi in Apuseni si nu vede ca n-am geamurile spalate si restul, nu?
ah, Mimo, nisipul!! tu ai impresia ca Mufa sta pe loc la nisip prea mult? sta nitel doar, si atunci, crezi ca se joaca cu lopatele, galeti? max 1-2 minute, apoi incepe sa arunce cu nisip si sa-l puna pe el, in cap, buzunare etc(exceptie, la mare, dar e teroare si asa).. deci nu, nu e o solutie la mine, dar il voi incerca oricum si anul asta, poate-poate, desi l-am vazut in Vacaresti, cand ne-am intalnit cu Naty si Iulia si a facut ce povesteam mai sus, cand a nimerit la un nisipar!
clau, ramo
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
vai Kya eu nu as accepta asa ceva.. vai ce m-am enervat!!!! dar randunoiul stie de fazele astea?
cum au zis si fetele eu i-as taia malaiul.. pai chiar e nesimtita la faza asta! cahhh!!!
ma duc sa fac mancare!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor