*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am revenit, sunt bine, am intalnit prostia si nesimtirea in multe forme,scarba cu care isi fac unii meseria,dar incerc sa fac abstractie si sa ma gandesc la vorba parintilor mei 'fiecare om te invata cum sa traiesti, prin 'lectia' de viata pe care ti-o da'

Mimo spor la treba, dar nu te omora prea tare.

Nicoleta astazi este Bunavestire, dezlegare de peste pt cei ce tin post, probabil stii deja Fa abstractie de ce nu-ti place, sa nu te rapuna nimik altceva, decat fericirea de a fii cu cei dragi!

Sovi ma bucur ca esti asa cum te stiu loz! pt Ana-mingiutza

Kya scumpa, soacra ta joaca tare, joaca si tu la fel,si atunci cand ii spune Zanei cum e mama ei, spune-i si tu Zanei ceva de genul: 'Sanzi, cand o sa cresti o sa iti dai seama ce diferenta este intre mama ta si bunica ta, si o sa realizezi ca mama ta este o MARE DOAMNA pt ca niciodata nu ti-a spus ce nesimtita este bunica ta'. Vai ce m-am enervat pe soacra-ta As mai zice, dar mi-e ca azi e sarbatoare si e si post!

Irina drum bun si petrecere maxima!

Vali, sanatate Mateiului

Tonic ma bucur ca esti mai bine, si capsorul nu-l mai stresa(folosi) sa nu mai doara

Haide Bubu ca o sa fie bine Vlad, ca e barbatel mare

Zoze sanatate bunelului si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Raluca nu stiu daca ai mai citit la cap. trecut, dar pt dureri de sinuzita face minuni hreanul (ras/felii dupa toleranta pacientului) dar pus pe u buc de panza ceva, ca arde pielea. E f eficient, dar daca face febra s-ar putea sa fie deja infectata sinuzita si tb antibiotic, dr stie cel mai bine.

Bubu imi pare rau de Vladut, dar spune-mi si mie din ce analize poti afla cum e imunitatea? Ca eu n-am auzit asa ceva si chiar sunt curioasa. Antuca mea mereu racea primavara, ea la microbii de acum era sensibila, asa ca fiecare Paste ne-a prins cu tratament, pana i-am scos polipii ca nu se mai putea.

Zoze multa sanatate bunelului si desigur si tie+burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Valentina imi pare rau ca nu te-ai inselat si Matei are buna, bine macar ca rezista bine. si sper sa treaca repede. Din pacate pe 7 aprilie e ziua Antoniei si in w-end vom da o fuga la Braila sa o sarbatorim si cu ai mei, asa ca nu putem ajunge la petrecere

Maria sa inteleg ca de la dentist ai venit cu impresia aia? dupa ce ai spus ca est in tratament m-am gandit ca durerea si tusea sa nu fie de la o alergie ceva, ca mie mi se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, sa intreb deci? Maine vin spre casa, deci a fi la tanc...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, sanatate muuulta!

Kya, cunosc placile de genul asta. Muulte persoane apropiate mie ii spun lui Stefan: Nu umblam acolo ca ne cearta mama! (nu ca este periculos etc.) Nu iti pot da X (bomboane) ca nu imi da voie mama ta! etc. Deci...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

N-am facut nimic pana la urma, nimic curatenie vreau sa spun . Am facut drumuri, cumparaturi si am pus niste verdeturi in oale , ca doar a venit primavara
Greu cu munca de jos, greu cu muncitorii si greu sa faci curat cu Dudu in zona Duduuuu da cu mopu' , Duduuuu da cu matura, Duduuu sterge praful, Duduuuu le face pe toate A gustat nitel d-ala de spalat geamuri, si-a spalat niste plusuri in galeata cu zoaie, a intrat iesit din balcon cu papucii uzi de o mie de ori, si ca o incununare a intregii activitati m-a inchis si in balcon la Teo ca deh...pusei usi culisante, pasiunea copiilor Radeam de Naty inchisa in dulap, iaca pe mine ma incape balconul
Azi n-am mai rezistat si i-am dat "unda verde" Marianei, desi inca mai tuseste , am inima stransa dar mi-a ajuns o saptamana de Duduuuu non stop Ce mama rea sunt , numa' soacra-mea mai lipseste da dea grai sentimentelor mele
Statui asa molesita si obosita colosha dupa canapea pana a aparut soacra Ralucai de-am sarit de 2 m de in sus
O fi vreuna nene obisnuita sa detina controlul absolut care se simte frustrata ca nu i se cere parerea si culmea, simte si ca lumea stie ce are de facut si n-are nevoie de ea . Si zic tot ca Tonic, sa mai creasca nitel Sanzi si sa vezi ce replici primeste de o sa amuteasca ea instant
Nici a mea nu-i departe cu comentariile ei legate de mers si mancarea copilului sau regimurile mele , dar stie clar care e pozitia mea si nu ma cobor la nivelul ei niciodata . Ma rog, aproape niciodata , ca sunt si eu om
La capitolul parc, ne inscriem cu succes la categoria cazut de pe ceva, sub ceva sau din picioare fara motiv Pe mine ma "seaca" locurile de joaca din cauza scandalului cu alti copii. Nimeni nu are voie pe tobogan daca se da el , TOATE jucariile sunt ale lui, unde vrea el sa suie musai sa se dea jos cine e deja acolo, nimeni n-are voi sa puna mana pe ce-i al lui sau pe mine ....e de groazaaaa. Duduuuuu e tot, Duduuuu e-n toate, Dudu e stapanul universului Si mama lu' Dudu , e urmarita fie si numai cu privirea de toata lumea , cu aerul ala "tztztz, nu vedeti doamna ce face copilul? ce nesimtita "
In rest, ce sa va mai zic?
Mi-a placut dedicatia de la Alice dar si Amaroyul de la Dudu, o pup cu drag pe Briana pentru medalia obtinuta si pentru personalitate (mami, indura mami, n-am ce te invata, din pacate asta-i numai inceputul ), ii doresc multa sanatate Vladutului de Bubu, Mateiului de Valen si bunelului de Zoze , am notat invitatia la ziua lui Matei (Dudu e Vadut cu galben ? si daca da si daca nu, noi ne straduim sa fim acolo ) , m-am rostogolit de ras cu Ana Dalmati-ana si n-am vazut inca poze ca n-am avut cand , acum ma duc in urma

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

kya osafiebine osafiebine ...tot raul spre bine,o sa te obisnuiesti si cu sanzi zvarluguta ,de mariner ce sa zic,e greut dar e si bine...eu am zis-o nu stiu daca as putea sa stau fara randunoi atata timp dar cand e vorba de job,de bani te sacrifici nu ai ce sa faci.. si am incredere in tine ca o sa faci fata acestei situatii...mai daca esti degeaba iti racesti gura cu anumite lucruri,cum poti frate sa zici asa ceva despre mama nepotului tau,sotia baiatului tau..uite asa i-as face ..raluca as zice sa vorbesti cu ea,desi ma indoiesc ca va intelege..eu i-am zis soacrei mele de n-ori ca eu nu folosesc delikat la mancare si degeaba,samabata a facut ea mancare si ce crezi a pus delikat in mancare...am vazut plicul aruncat in cosul de gunoi..colac peste pupaza ma si minte[emoticon:scot fum pe nas]pt ca am intrat pana in bucatarie cand dregea ea ciorba si a luat borcanelul cu sare chipurile sa vad eu ca pune sare...si nu e prima data cand ma minte,de ex marti am lasat-o cu andru ca sa gatesc si eu linistita si il indopa cu covrigi,i-am zis sa nu-i mai dea ca a mancat de dimineata si trebuie sa manance la pranz...imi zice aaa pai el a vrut ,el i-a gasit...i-am zis andru vrea multe dar nu trebuie sa faci numai cum vrea el...era in jur de ora 12 andru in jur de ora 13-13.30 mananca..si pana n-am zis-o mai apasat n-a inteles..baii blegut-o eu zic sa te impui pentru ca nu are voie nimeni sa te critice in fata copilului tau...eu nu mai zic nimic despre a mea macar ea nu ma critica,nu vorbeste urat depsre mine in fata copilului...din contra ma lauda,am primit laude de la prietene de-ale ei ..ca nu stie cum ma descurc si cu andru si cu casa si cu gatit...am cateva chestii pe care nu i le pot schimba:mancatul si fataitul prin bucatarie atunci cand andru mananca,lasa cutitele pe marginea mesei si a mobilei,pune delikat in mancare si sare de lamaie si ii da sa manance prostioare intre mese ,atunci cand sta cu el si nu o afce f des ..deci cred ca nu-i chiar atat de rea...oricum trebuie sa pui punct acestei situatii,nu-i pemrite sa te critice,daca nu-i convine despre tine,despre cum iti cresti copilul de ce o vizitezi?eu nu mai stiu ..tu stai cu ea in casa sau cum mama ta?daca nu stai cu ea in casa ce rost are sa-ti amarasti zilele degeaba,as vizita-o o data pe an sau poate niciodata

raluca sanatate randunoiului si ma bucur ca ai convins-o pe briana sa renunte la cranii..

luny sa ai o noapte usoara
tonicut sanatate sa treaca durerea de cap cat mai repede..si eu sunt meteoe-sensiliboasa luni ma avut o stare naspa ,cu durerui de cap,stare de greata...bleahh...dar am luat un nurofen si mi-a trecut...

vali sanatate lui mateias si distractie placuta la partyinca o data ce misto

zoze zilele trecuet te-am intrebat de bunel dar nu mi-ai raspuns..off te si sper sa fie bine

bubu sa ne tii la curent..ai cunostinte in spania,italia?le poti lua sau imi zici si te ajut cu cea mai mare placere... si sanatate lui vladutz

bitza drum bun

mimo vezi daca razi de altu' ,a vrut si el sa vada daca functioneaza usile culisante...deci intr-un cuvant dudu a facut toata treaba..baii ce mama reaaatu stai dupa canapea si biatul tau muceste ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor, am venit si eu la "una mica" .

In primul rand, multa sanatate copilasilor bolnaviori , sa se faca repede bine.

Oauuu, party, noi spunem prezent Valen, poti sa ne bifezi la listuta.

Mimo vad ca e in focuri, mult spor, oare eu cand o sa ma apuc?

Kya, ti-au zis fetele de soacra, eu nu mai zic nimicuta.

Nico, drum bun.

Ce m-am distrat de cum se rostogoleste Ana, mi-o si inchipuiam cum o adunati voi de prin diverse locuri.

Zoze, multa sanatate bunelului.

V-am zis ca-i "una mica", da?
Am fugit la trebi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo cum mai e Micu'?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai eu nu stiu daca voi intelegeti ce spun eu aici , dar am facut o ciorba de loboda cu leurda cu bors si leustean proaspat de
In sprijinul celor ce nu mai stiu pe unde sa-si plimbe copiii (Kya, Luny) eu va spun doar ca de maine inauguram galetile si lopetile si la troaca de nisip cu noi .Daca are succes, va spun
PS S-a trezit "stapanul universului" asa ca va pup si ne mai vedem la noapte Drum bun marinarului

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput