BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Plateea ziua adoarme neinfasat dar "inghesuit". Ori in scoica, ori in landou cu paturici pe langa el sa il ingramadeasca, ori in wrap.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mariucasara... cam cat doarme in wrap???
al meu doarme tot timpul cat sta in marsupiu, dar daca nu are macar 3 ore, cand il scot se trezeste si e obosit. sotul spune ca in marsupi nu se odihneste si de aia e obosit. e posibil sa doarma si sa nu se odihneasca? sau e doar faptul ca nu doarme destul???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

noi raportam muci si tuse la bebe, dar tusea nu il mai chinuie ca inainte. in schimb mucii...

io am facut complicatie de la raceala, pe la plamani si ca atare sunt pe antibiotic (augumentin) si stodal , la altele am renuntat ca cica nu mai pot alapta.

maine trebuia sa ies cu bb la dr pediatru, dar se va duce sotu', ca mi-s consemnata in casa.

sunt zombie, ametita si mucoasa si tusesc si port masca de se uita fi-miu la mine si il ia rasul. oi fi funny...

sper sa se termine cat mai repede nebunia asta care ne-a prins pe amandoi.

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

OOOfff ce nasol bine macar ca el rade

da cu lapticu nu poti incerca sa te mulgi per asta si apoi sa alaptezi din nou?

de Yannis

asa am facut azi noapte ptr ca luasem flamexin si i-am dat LP si eu m-am muls. dar pediatra a zis sa renunt la el ca sa pot alapta. cica sunt permise in alaptare augumentinul si inca un antibiotic.

eu sunt f fericita ca il pot alapta acum. la cati anticorpi produc ptr mine, ajung si la el o parte si e f bine. asa ca in ideea pro alaptat am renuntat la flamexin.

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

micki_mica multa sanatate!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

evyme... ce invitatie beton... e de pus in rama!

scuze ca raspund din urma, dar acum recuperez si nu ma pt abtine!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

intram numai sa ne laudam... kilograme multe, papat bun, somn toata noaptea, ablitati de apucare in dezvoltare, ras-ras, tati vrea sa ne inregistreze tot ce iese pe gura, vocalize-lize, se vede la videos.
Ieri a trebuit sa-l trezesc ca mi se parea ca doarme prea mult (de la 16 la 19)...

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Mergi la inceput

oani, acum am vazut ca m-ai strigat la catalog...
ei bine... suntem... pe aici! doar ca pompa si soacra ne mananca tooot timpul si spatiul disponibil, fix exact ca windowsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

astept sa mi se fiarba ciorba de fasole, e aproape gata si pe urma sa ma pregatesc de show ca iesim afara ...
ma tot uit pe strada ca parca toti copii dorm in carut numai al meu e crizat.
si mi se pare ca se si uita lumea la mine ca la circ
poate am noroc azi totusi

danasor - eu nu tin un regim anume datorita faptului ca alaptez. Nu cred ca influenteaza starea lui bebe .

plateea - mai tu pari o tipa f echilibrata, nu stiu de ce te plangi. Nu cred ca mi se pare . Hai nu fi modesta .

Doarme piciul

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

intram numai sa ne laudam... kilograme multe, papat bun, somn toata noaptea, ablitati de apucare in dezvoltare, ras-ras, tati vrea sa ne inregistreze tot ce iese pe gura, vocalize-lize, se vede la videos.
Ieri a trebuit sa-l trezesc ca mi se parea ca doarme prea mult (de la 16 la 19)...

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

e simpatic foc in filmuletul ala
ce zici ca-i faci de doarme toata noaptea?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Buna fetelor. Sunt si eu mamica de pufulete dar spre rusinea mea desi va citesc de la inceputul odiseei mi-a fost o lene sa si scriu .............. dar stiu ca o sa ma iertati. Cine poate sa ma treaca si pe mine pe listutza - bb Vladimir Tudor nascut la 16.02.2010 la Elias - dr. Filipescu 3720, 50 cm. Noi mai avem si o printesica de 3 ani si jumatate Maria Theodora care isi adora fratiorul si nu da semne de gelozie deloc. Bebe papa tzitzi, creste foarte bine si sunt foarte fericita si implinita. Desi surioara a fost mai cuminte si a dormit noaptea si nu a plans mai deloc chiar daca bb nu ii seamana si papa f des si e mai plangacios si vrea mult in brate m-am obisnuit. Intentionez sa va scriu zilnic si sa ne cunoastem mai bine.
Vreau sa va intreb daca printre voi e vre-una care a inceput sa primeasca indemnizatia pentru ca eu trebuie sa depun dosarul si sunt curioasa cat dureaza pana primesc banii. Am citit ca 2-3-4 luni dar gandul asta ma ingrozeste de aceea mai intreb si aici.

Puup

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput