BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Miruna si David, pentru voi sa va faceti repede bine!

Lorex , super Iuria in poze!

Al3csa bravo pentru evolutia in greutate! se face el mare!

evyme iti e jena sa alaptezi in public? eu folosesc un batic mai marisor f subtire, il leg la gat pe o latura si cu el il acopar pe bb mufat. este evident ce fac, dar nu se vede. si cui nu ii place sa nu e uite.

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

salut, fetele... vreti nu vreti, se pare ca facem mai mult sau mai putin ca fluturasii...

pufuletilor sarbatoriti astazi!

DAVID, MIRUNA, IOANA!!!

cris.d... imi pare tare rau pt agitatie. se pare ca suntem mai multe care ne plangem zilele astea. ii spneam sotului ca daca mai face bbTo mult asa, eu mai am bonul, si il returnez in termenul legal, ca ma coate la pensie anticipat. de ce nu vin bblusii cu manual de utilizare si de ce nu te poti intelege cu ei de vorba buna??? ooof...

nikole, mai iei metoclopramid???

mariucasara... ziua reuseste sa doarma neinfasat?

cristies... nu am priceput decat ca imi trebuie cos. unde sa-l mai pun... habar nu am! o sa incerc cu scoica. dar acolo sta in fund, nu poate sa doarma. sau poate???
la modul cum a luat-o alexis, parerea mea sincera e ca nu depaseste 13 saptamani si il inscrii la olimpiada...

xela...dai lectii de atitudine si altora care o iau razna cu 1 sg bb? ar trebui sa existe cursuri pt pastrat calmul si optimismul, iar tu sa te afli printre lectori...

decenuela... sa arunc eu cu un tir de in tine, asa, ca mi-e o ciuda pe tine de nu te mai primesc acasa... sa stai in bucurestiul ala acolo, sa nu prind una bucata gazela pe-aci ca ii rup picioarele... fir-ai tu cu regimul tau sa fii...

loreeex... stiu cum e sa te doara titi de atata supt, si stiu cum e si cu adormitu exclusiv la san. doar ca eu sunt mama loca si l-am dezvatat instant. eram legata de el, nu puteam sa ies din casa, ca nu-l mai putea adormi nimeni. asa ca l-am dezvatat rapid. e crunt. dulce, dar numai pt mamele de meserie. eu sunt ... vai de mama mea!

mamidepuiuti... in dimineata asta esti prolifica, ce mai! tot asa sa o tii, ca tare mi-i drag sa te citesc!

trimit si mai revin, cu ce-mi aduc aminte
incerc sa pun azi pozele de la botez...

zi frumoasa sa avem!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Al meu e in procesul de creatie. Dupa ce termina il scot la plimbare. Prea e frumos afara.

Xela, la 13 saptamani cica invata sa rada in hohote. Abia astept. (asta desigur daca al meu termina de rezolvat integralele pana la 13 saptamani)

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

da cam asa la 3 luni 3 luni jumate asa stiam si io...sunt... prietena mea mi-a zis ca ea a plans asa mult a impresionat-o, a si surprins-o asa dintr-o data si era asa frumos cred ca si io o sa cad pe jos

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

noi raportam muci si tuse la bebe, dar tusea nu il mai chinuie ca inainte. in schimb mucii...

io am facut complicatie de la raceala, pe la plamani si ca atare sunt pe antibiotic (augumentin) si stodal , la altele am renuntat ca cica nu mai pot alapta.

maine trebuia sa ies cu bb la dr pediatru, dar se va duce sotu', ca mi-s consemnata in casa.

sunt zombie, ametita si mucoasa si tusesc si port masca de se uita fi-miu la mine si il ia rasul. oi fi funny...

sper sa se termine cat mai repede nebunia asta care ne-a prins pe amandoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

noi raportam muci si tuse la bebe, dar tusea nu il mai chinuie ca inainte. in schimb mucii...

io am facut complicatie de la raceala, pe la plamani si ca atare sunt pe antibiotic (augumentin) si stodal , la altele am renuntat ca cica nu mai pot alapta.

maine trebuia sa ies cu bb la dr pediatru, dar se va duce sotu', ca mi-s consemnata in casa.

sunt zombie, ametita si mucoasa si tusesc si port masca de se uita fi-miu la mine si il ia rasul. oi fi funny...

sper sa se termine cat mai repede nebunia asta care ne-a prins pe amandoi.

OOOfff ce nasol bine macar ca el rade

da cu lapticu nu poti incerca sa te mulgi per asta si apoi sa alaptezi din nou?

de Yannis

Mergi la inceput

evyme... citeam ca ai avut parte de criza de plans de la 17:30 la 1:30... si mai traiesti??? eu eram sa urlu dupa 10 minute...

micki mica... tre sa fii tare simpatica cu esarfa aceea peste bb... bvo, mami... cat despre raceala... si sa treaca repede sa poti iesi la soare...

alexutzzza... mai, dar papa yannis ca fat frumos... LMA sarbatoritilor, si bafta la shopping...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Mergi la inceput

al3csa, ce mai face pisoiul mic si scump?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza
Puiul meu e f. agitat azi. asa a fost si azi-noapte si acum a facut si putina febra 37.8, si geme in somn. Cat dureaza reactiile de la vaccin, ca mor de mila lui? Il bag in wrap si iesim la plimbare poate se mai linisteste.
Noi ii dam calciu 10 zile/luna o data la 2 luni, dar are fontanela mare, si ii tremura barbita f. tare.
si eu il infas seara la culcare dar doar la manute ca se sperie de ele. Puiul meu imi seamana tare si nu adoarme decat daca e f. cald in camera si e invelit bine.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Cum ii tremura barbita? La san sau si asa cand sta?
Si la pitica mea ii tremura in primele saptamani, atunci cand o alaptam...acum se mai intampla foarte rar si doar atunci cand e cu tzitzi in gura...oare asta o fi semn de lipsa de calciu? Fontanela vad ca se inchide bine, acum e cam cat o moneda asa si se simte infundata doar daca o tin in anumite pozitii...ridicata, de ex, sau e bombata atunci cand plange....in rest se simte doar daca o pipai atent, altfel aproape ca nu-mi da seama unde e.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Tremura in special cand se sperie sau e nervos, dar se intampla si fara motiv cand sta. Fontanela s-a mai inchis, e un romb cu latura cam de 2 degete si jumatate dar era mare (cam 3.5cm).

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

cristies... acum am vazut pozuta pt invitatiile de botez...
e coplesitoare... ne arati si invitatia?
e cea mai frumoasa poza ever... nu stiu cat a durat sa o faceti, si cum,... dar e... i'm speachless...

Mergi la inceput

am reusit sa-l linistesc pe Yannis! nu stiam io de ce atata scandal ca era clar un plans d-ala de bazait marait asa rasfa, nimic serios
toanta de ma-sa, adica je, uitasem sa ii dau drumu la Raimond Lap, se pare ca s-a obisnuit in timpul zilei cu CD-urile lui Raimond pe fundal, cum am dat drumu la muzica..liniste, uitat si zambit la pereti acu un pui de somn...fug sa ma spal, imbrac si afaaaaaara cu noiii!

de Yannis

Mergi la inceput