BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 17
danyelana spune:
Neatza s de la noi si multumim de cafea
FELICITARI IOANA SI BINE AI VENIT ALEXANDRA
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Ayanna, multumim ca ne-ai tinut la curent cu evenimentele
pozele mele
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
neatza si de la noi
BRAVO, IOANA! BINE CA AI SCAPAT DE MEDICINA DE KK! SA TRAISCA PUIUTZA ALEXANDRA SI SA VINA LAPTELE!
CRISTIES, nu mere cu suzi.
DECENUELA, XELA, bagati si retete fara carbo, ptr andrelina si moi
noi am impartzit trezirile cu tati azinoapte: una mami si una tati, leganat de picioare. am alaptat in fund, nu culcata, ca sa nu adorm si parca mi se pare ca inghite aer mai putin si a durat 30' fiecare masa (adik la 12, la 1, la 4 si la 6). a mers, ma simt mai odihnita.parca...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
myky791 spune:
buna dimineata! multam de cafea!
cristies am rezistat dupa cortina ca au fost coliciii mai mari....
BRAVO IOANA! SA FITI SANATOASE, MULT LAPTIC SI ASTEPTAM POZE!
gagalicea mea mananca putin. aseara iam dat lp ca sanii erau cam goi, si a mancat 60ml. atat. ma asteptam la 2 luni si jum sa manca mai mult. si la san sta maxim 10 min de obicei 5. lam cantarit a luat 200 gr in o saot jum. sta putin la tzitzi intre 5' si 10' si imi faceam probleme. probabil asta e stomacelul lui mai mic si mananca mai putin.
ma duc sa fac paturile ca a adormit. revin
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
azi noapte sa marait o gramada si dadea niste vantulete de om mare... de pe la 2 a dormit in bratele mele.somn in ghionturi. asta e! ne facem noi mari
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea mariucasara, onitza, micki mica eu vreau sa precizez ca de cand am facut vaccinul de marti bbTo nu mai papa cum trebuie, nu mai doarme cum trebuie, e agitat si mi-e o mila de el de-mi vine sa ma duc pe campii... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Al meu e fix invers, de marti de la vaccin e mai cumintel si mi-a dormit mai mult chiar si ziua. Am avut reprize de cate 3 ore ceea ce e un record absolut
si sa-si revina si bbTo cu somnul
pozele mele
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
va pupirlicesc pe toate
week end frumos sa aveti!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 al meu doarme de la 17.30 . am baut si vin, nu am apucat sa mananc ciorba de fasole dar avand in vedere ca al meu a mancat 2 farfurii bag seama ca e buna . maine o comit . spaghete cu ton - reteta de la Jamie 1. se fierb spaghetele (eu folosesc Barila) al dente 2. se pun la calit in putin ulei de masline un catel de usturoi mare taiat mic si cateva rondele de ardei iute (cat preferati de iute)pana incep sa miroasa putin, se adauga o conserva de ton scursa. se calesc putin si gata sosul 3. se fac un pumn de framituri din paine (la robot sau asa cu mana ) si se calesc in 2 linguri de ulei de masline. se adauga rozmarin. se scot pe un servetel absorbant se servesc 1+2+3 si parmezan pe deasupra mie imi plac f mult si le fac cel putin o data pe luna, a ramas una din specialitatile noastre . suna aiurea paste cu framituri de paine dar e chiar delicios. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Merci de retata Xela Intr-adevar sunt delicioase ca am mancat vineri la cumnata dar nu i-am cerut retata insa a zis ca sunt facute dupa retata lui Jamie Am sa le fac si eu acum ca stiu cum
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Noi sunem in plin proces de creatie acum si se screme mitielul de zici ce-i aia. El si cu gaina babei cu margica
pozele mele
Charles Baudelaire
myky791 spune:
mam intors! am facut patul in dormitor m-am schimbat si eu de pijamale si gata sa trezit!